Ljetovanje s prijevozom na Ohridskom jezeru

Garantirano
Cijena
550 EUR po osobi
Trajanje
10 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Gallery
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • Fakultativni izleti
 • 1.dan (ponedjeljak, 22.07.)
 • 2.dan (utorak, 23.07.)  
 • 3.dan (srijeda, 24.07.) 
 • 4.dan (četvrtak, 25.07.)
 • 5.dan (petak, 26.07.)
 • 6.dan (subota, 27.07.) 
 • 7.dan (nedjelja, 28.07.)   
 • 8.dan (ponedjeljak, 29.07.)  
 • 9./10.dan (utorak 30.07./srijeda 31.07.) 
1.dan (ponedjeljak, 22.07.)

Koprivnica

Polazak u 20:00 sati s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna noćna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru južnog Balkana, Makedonije - „Zemlje gdje sunce vječno sja“.

2.dan (utorak, 23.07.)  

Skopje

Dolazak u jutarnjim satima do glavnog grada Sjeverne Makedonije, Skopjagrad je smješten u sjeverozapadnom dijelu zemlje, a na dva dijela ga dijeli rijeka Vardar. Ovaj je grad imao strateški položaj u drevnom razdoblju, kada je poznat pod nazivom Skupi. Po dolasku u grad, sastajanje s lokalnim vodičem i odlazak na razgled, tijekom kojeg ćemo vidjeti: Stari željeznički kolodvor, rijeku Vardar, Bulevar Makedonija, Memorijalni centar Majke Terezije - Majka Tereza imenovana je kao počasni građanin njenog rodnog grada Skopja, koji je od svog odlaska, posjetila četiri puta; centralni gradski trg sa spomenikom ratniku na konju - spomenik je sastav nekoliko elemenata, visok je 14,5 metara i teži 30 tona. Sredinom deset metara visokog stupa nalazi se ratnik Aleksandar II. Makedonski, poznat kao Aleksandar Veliki; Stari kameni Most iz 6. st. (Dušanov most) - simbol je Skopja. Izgrađen je u 15. st. i predstavlja vezu između novoga i staroga dijela; Spomenik Filipu Makedonskom, Daut Pašin hamam, Crkva Svetog Spasa - djelomično se nalazi pod zemljom; Gradska tvrđava Kale - dominira nad Vardarom, a iz tvrđave se pruža prekrasan pogled na Skopje; džamija Mustafa paše… sve do starog dijela grada, Stare Čaršije. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada, individualni ručak, odmor, uživanje. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak na smještaj u Hotel Gold****, koji se nalazi u samom središtu grada. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Noćenje.

3.dan (srijeda, 24.07.) 

Biljanini izvori – Ohrid – Sveti Stefan

Doručak. Odjava iz hotela i nastavak vožnje prema Ohridskom jezeru, gdje nas očekuje lokalni vodič. Dolazak do Biljaninih izvora - prema legendi, to su izvori gdje je lijepa Biljana prala rublje sa svojim prijateljicama, kad se nesretno zaljubila u vođu karavana koji se kod izvora opskrbljivao vodom za put. Ova priča je opjevana u poznatoj pjesmi “Biljana platno beleše” i predstavlja najpoznatiju starogradsku pjesmu i praktično himnu Ohrida, a ime Biljana i danas je najpopularnije u ovom kraju. Šetnja izvorom uz lokalnog vodiča te kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i kavu. U dogovoreno vrijeme odlazak do grada Ohrida - zbog velikog broja crkava i samostana, grad Ohrid poznat je kao Balkanski i europski Jeruzalem. Poznat je i kao "grad svjetla", što predstavlja doslovni prijevod njegovog starog imena Lychnidos. Ohridska regija uključena je u UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Odlazak u razgled grada Ohrida tijekom kojeg ćemo prošetati uz Crkvu Svete Sofije, očuvanu Tobodnu Baziliku iz 11. st., pa sve do Crkve Svetog Klimenta i poznate Samuilove tvrđave - zidovi imaju visinu od 10 do 16 metara i debljinu od nekoliko metara. Sa svih strana osim na jugu, koja je okrenuta prema jezeru, brežuljkast dio grada bio zaštićen visokim zidovima i kulama u dužini od tri kilometra, u blizini luke. Sa svojim utvrdom i zidovima pokriva čitav Ohridski greben; šetnja uz predivan pogled na Ohridsko jezero, koje slovi kao jedno od najljepših jezera u Europi. Nastavak šetnje do Stare Bazilike, Crkve Svetog Ivana, Ali Pašine džamije… Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, individualni ručak, odmor, uživanje. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak do Hotela Aqualina**** na smještaj. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

4.dan (četvrtak, 25.07.)

Sveti Stefan (slobodno vrijeme) / Krstarenje Ohridskim jezerom (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Krstarenje Ohridskim jezerom
5.dan (petak, 26.07.)

Sveti Stefan (slobodno vrijeme) / Putevima Toše Proeskog (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Putevima Toše Proeskog
6.dan (subota, 27.07.) 

Sveti Stefan (slobodno vrijeme) / Vodeno bogatstvo Ohridskog kraja (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Vodeno bogatstvo Ohridskog kraja
7.dan (nedjelja, 28.07.)   

Sveti Stefan (slobodno vrijeme) / Pogled koji oduzima dah (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje. 

 • Mogućnost fakultativnog izleta Pogled koji oduzima dah
8.dan (ponedjeljak, 29.07.)  

Sveti Stefan (slobodno vrijeme)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

9./10.dan (utorak 30.07./srijeda 31.07.) 

Sveti Stefan – Koprivnica  

Doručak. Odjava iz hotela jutarnjim satima. Ugodna vožnja prema Hrvatskoj sa zaustavljanjima prema potrebi putnika. Dolazak u Koprivnicu planiran je u kasnim noćnim satima.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata...

O putovanju

Odredište
Biljanini izvori , Bitola , Kruševo , Muzej na vodi , NP Galičica , Ohrid , Prespansko jezero , Skopje , Struga , Sv. Naum , Vevčani Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
22.07.2024 20:00
Dodatne informacije
Termin putovanja: 22.-31.07.2024. Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Svi razgledi prema programu
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Lokalni vodič za grad Skopje
 • Lokalni vodič za područje Ohrida
 • Usluga smještaja na bazi 1 noćenja s doručkom u Hotelu Gold****, Skopje; boravišna pristojba
 • Usluga smještaja na bazi 6 polupansiona (doručak, večera) u Hotelu Aqualina****, Sveti Stefan; boravišna pristojba
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
 • Nadoplata za 1/1 sobu =150 EUR
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel GOLD****, Skopje

Hotel Gold nalazi se na 2 minute hoda od povijesne jezgre Skoplja i 5 minuta hoda od centra grada, a nudi besplatni WiFi, besplatno parkiralište, à la carte restoran i elegantne dizajnerske sobe. Sve su sobe suvremeno uređene i sadrže pažljivo odabrana umjetnička djela, individualno podesiv klima-uređaj, prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima i naslonjačem, potpuno opskrbljen mini bar i kupaonicu sa sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Svakog se jutra poslužuje doručak, a objekt se nalazi na pješačkoj udaljenosti od raznih trgovina, restorana i kafića. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 50 metara. Hotelska recepcija otvorena je 24 sata dnevno, a usluga prijevoza iz/do zračne luke dostupna je na zahtjev i uz nadoplatu. Zračna luka Skoplje udaljena je 16 km od hotela Gold. Ovaj hotel nalazi se na 800 metara od Kamenog mosta, 500 metara od tvrđave Kale i 900 metara od trga Ploštad Makedonija.

 

Hotel AQUALINA****, Sveti Stefan

Hotel AQUALINA nalazi se u turističkom naselju Sveti Stefan udaljenom 6 km od centra grada, na regionalnom putu Ohrid – Sveti Naum. Hotelski kompleks nalazi se na obali Ohridskog jezera, okružen područjem čiste vode jezero s jedne strane i beskrajna zelena šuma nacionalnog parka Galičica s druge strane. Ova lokacija vam pruža priliku da provedete nezaboravan odmor u stilu modernog ambijenta.

Hotel Aqualina u svom smještajnom kapacitetu ima 84 sobe od kojih 1 apartman sa saunom, 6 soba sa saunom i francuskim ležajem, 7 soba sa jacuzzijem i francuskim ležajem, 64 dvokrevetne sobe, 6 trokrevetnih soba. Sve sobe imaju LCD TV sa kablovskom televizijom, telefon, WI-FI, kupatilo, mini bar, room service.

Bazen - Čak iako je plaža Aqualina udaljena 50 metara od ulaza hotela, gosti mogu uživati ​​u vanjskom bazenu s ležaljkama i besplatnom uslugom ručnika. U oba bazena dostupna je usluga bara s ukusnim sendvičima, svježim salatama, koktelima i hladnim pićima.

 

Mogućnost fakultativnih izleta                       

Prijava u agenciji prilikom plaćanja aranžmana, a plaćanje na licu mjesta. Minimalan broj prijava za realizaciju: 25

! Paket izleta (cijena za sva 4 izleta zajedno): 100,00 €

 

 • Krstarenje Ohridskim jezerom

Cijena izleta po osobi: 15,00 €

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič za Makedoniju, vožnja brodom, posjet Manastiru Sveti Naum, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe ispred hotela. Vožnja autobusom do grada Ohrida, gdje ćemo se ukrcati na brod. Vožnja brodom Ohridskim jezerom u smjeru Grčke uz zanimljive informacije koje ćemo dobiti od lokalnog vodiča. Vožnja uz rezidenciju bivšeg predsjednika Jugoslavije – Josipa Broza Tita. Lagana vožnja uz zanimljive lokalitete do Manastira Svetog Nauma - nalazi se na oko 29 km od Ohrida u stijenama iznad Ohridskog jezera. Okružen božanstvenom prirodom, između beskrajnog plavetnila jezera i visokog planinskog masiva Galičica, stoji kao svjedok srednjeg vijeka i zrači ljepotom, kulturom, poviješću i tradicijom. Najljepši dio kompleksa je predivna crkva od kamena i opeke u obliku upisanog križa. Razgled kompleksa uz lokalnog vodiča. Nakon razgleda slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, individualni ručak, odmor, uživanje. U dogovoreno vrijeme povratak brodom do grada Ohrida. Po dolasku u grad, mogućnost slobodnog vremena za istraživanje grada Ohrida. Povratak autobusom do hotela u dogovoreno vrijeme.

 

 • Putevima Toše Proeskog

Cijena izleta po osobi: 35,00 €

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič za Makedoniju, ulaznica za Muzej Toše Proeskog, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe ispred hotela. Vožnja autobusom do Kruševa - smješten na impresivnim nadmorskim visinama, Kruševo dočekuje posjetitelje svojom spektakularnom kombinacijom planinskih pejzaža i bogate povijesti. Ovaj gradić na zapadu Makedonije predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje prirode, kulture i povijesti. Zanimljivo je da je to najviši grad u Makedoniji i na Balkanu. Nalazi se na oko 1250 m nadmorske visine i reljefno obuhvaća središte višeg dijela Pelagonije, koji se nalazi visoko na južnim padinama planine Buš. Po dolasku, odlazak u posjetu Spomen kući Toše Proeskog - Zgrada je izgrađena u obliku križa i prostire se na 870 četvornih metara. Od građevinskih elemenata prevladavaju staklo, beton i voda, koji nose simboliku vezanu za Tošeta. Beton kao nešto vječno poput njegovih djela, staklo kao nešto čisto i postojano, a oko muzeja prostor, odnosno voda kao nešto čisto i lijepo, kao element života. Nakon obilaska, povratak u smjeru Bitole - smještena na jugu Makedonije, Bitola je grad s bogatom poviješću i šarmom koji oduzima dah. Bitola se ponosi jednim od najbolje očuvanih starih gradova u Makedoniji. Šetnja kamenim ulicama otkriva dojmljive arhitektonske dragulje, poput Stare Čaršije, toranj sa satom, te Herakleja, antičkog amfiteatra koji svjedoči o dugoj povijesti grada. Razgled uz lokalnog vodiča. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za ručak i kupanje na plaži. U dogovoreno vrijeme, povratak autobusom do hotela.

 

 • Vodeno bogatstvo Ohridskog kraja

Cijena izleta po osobi: 30,00 €

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič za Makedoniju, ručak u restoranu Kutmicevica, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe ispred hotela. Vožnja autobusom do Vevčana - U Vevčanima je gotovo sve u znaku vode. Toliko je vode u selu da ćete odmah pomisliti da ste bili u ruralnoj Veneciji. Spominje se kao seosko naselje tijekom 9. stoljeća. Prostire se u podnožju Jablanice, na udaljenosti od 14 km od Struge. Na nadmorskom visini od 830 do 960 metara s površinom od oko 35 km2. Danas je selo simbol neovisnosti i podsjetnik da odluke koje ne odgovaraju lokalnom interesu svih stanovnika, mogu vrlo lako biti odbačene. I dan danas se proglašavaju državom u državi. Zašto su Vevčani poznati i o kakvoj državi se radi saznati ćemo tijekom razgleda simpatičnog malog mjesta s lokalnim vodičem. Po završetku razgleda ručak u restoranu te nakon toga kraće vrijeme  za samostalno istraživanje, odmor, uživanje. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe i odlazak autobusom do grada Strugešetalište kod rijeke je idealno za mirnu šetnju i uživanje u prekrasnom pogledu uz samu vodu s tri prekrasna mosta. Voda iz Ohridskog jezera teče kroz rijeku Crni Drim koja, prolazeći kroz sredinu grada, kroz Struško polje, nastavlja kroz Albaniju i ulazi u Jadransko more. Izlazak vode u blizini hotela Drim posebna je atrakcija svakom posjetitelju. Razgled grada s lokalnim vodičem. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, individualni ručak, odmor, uživanje, kupanje na nekoj od plaža.  U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak prema smještaju.

 

 • Pogled koji oduzima dah

Cijena izleta po osobi: 30,00 €

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič za Makedoniju, ulaznica za Muzej na vodi, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe ispred hotela. Vožnja autobusom do Muzeja na vodipodvodna arheološka istraživanja na lokalitetu "Plocha Michov Grad" u zaljevu kostiju, u vodama Ohridskog jezera, uz južnu obalu poluotoka Gradište u blizini ribarskog i turističkog naselja Pestani, realizirana su svake godine od 1997. do 2005. godine., a 2007.-2008. godine izvršena je rekonstrukcija naselja koje predstavlja atraktivan arheološki lokalitet na atraktivnom području jezera. Razgled uz lokalnog vodiča i kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje. U dogovoreno vrijeme, nastavak putovanja prema NP Galičicau jugozapadnom dijelu Makedonije, poput promjera koji dijeli Ohrid i Prespansko jezero, proteže se prekrasna planina Galičica. Dio planine je Nacionalni park Galičica, zajedno s gradom Ohridom i jezerom pod zaštitom UNESCO-a. Vožnja kroz planinu i nacionalni park uz predivne poglede na cijelo Ohridsko jezero. Dolazak do Prespanskog jezera - U Makedoniji (najvećim dijelom) postoji jedan prirodni fenomen koji će oduševiti i one najzahtjevnije. Prespa je naziv za dva jezera u jugoistočnoj Europi koja dijele Grčka, Albanija i Sjeverna Makedonija. Radi se o najvišim tektonskim jezerima na Balkanu, na nadmorskoj visini od 853 m. Veliko Prespansko jezero podijeljeno je između Albanije, Grčke i Republike Makedonije. Malo Prespansko jezero nalazi se između Grčke i Albanije. Tijekom panoramske vožnje vidjeti ćemo jedini otok u Sjevernoj Makedoniji zvan Golem Grad, ali je poznat i pod nazivom Zmijski otok zbog velikog broj zmija koje ga nastanjuju. Postoje i izleti koji Vas vode na otok zmija, gdje još možete vidjeti i ostatke iz rimskog i srednjovjekovnog razdoblja, a neke crkve su izuzetno dobro očuvane. Na Prespanskom jezeru postoji preko 260 ptičjih vrsta od kojih su mnoge ugrožene. Upravo zbog toga je i jezero poznato po promatranju ptica. Kraće zadržavanje i povratak prema hotelu.

Close

Ljetovanje s prijevozom na Ohridskom jezeru

Cijena
550 EUR po osobi
Trajanje
10 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja