Jednodnevno kupanje ROVINJ

Cijena
230 kn po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Rovinj
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 13.08.2022.
13.08.2022.

Rovinj: Otok Sv. Katarina i Crveni otok - Otok Sv. Andrija

Polazak: 04:00 h autobusni kolodvor Koprivnica

 • 04:30 h autobusni kolodvor Križevci
 • Moguć polazak iz Ludbrega (min. 5 osoba)

Predlažemo Vam da posjetiti jedan od navedenih otoka te uživate u predivnom morskom okruženju i svježem zraku. Kupajte se na mjestima gdje lokalni ljudi "bježe" od ljetnih vrućina. :) 

Crveni otok - Otok Sv. Andrija

Otok Sv. Katarina

Crveni otok su zapravo dva umjetno povezana otoka: Otok Sv. Andrije i Otok Maškin. Nalazi na petnaestak minuta vožnje brodom od centra grada. Taksi brodice, sa malog mola na glavnom gradskom trgu, odnosno sa pristaništa Delfin, polaze i dolaze sa Crvenog otoka svakih sat vremena.

Na otoku postoji veliki broj plaža. Najčešće su to kamenite plaže. Najposjećenije plaže su one koje se nalaze na južnoj strani otoka Sv. Andrije u blizini hotela i apartmana. Pored njih se nalazi veliki broj usluga. Dio obale pored lučice te uz prolaz koji povezuje otoke zasut je šljunkom pa je pogodan za djecu i starije osobe.

Otok Katarina jedan od najljepših otoka rovinjskog arhipelaga. Nalazi se na svega nekoliko stotina metara od centra grada tako da je do njega lako doći taxi brodicama koje sa malog mola odnosno Delfina polaze otprilike svakih sat vremena. Na Otoku prevladava mediteranska makija i stara crnogorična šuma, a u blizini hotela uređeni su cvjetni parkovi i stazice.

Najposjećenije plaže na otoku nalaze na istočnoj strani otoka a one su pretežno kamenite sa nekoliko pristupačnih i privlačnih uvala. Pored istih se nalazi najveći broj usluga koje se na otoku nude.

Povratak: 19:00 h Rovinj

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do srijede za vikend na koji se rezervacija odnosi. Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • prijevoz brodicom do Crvenog otoka – Otok Sv.Andrija =80 kn odrasli, 60 kn djeca do 10 god. (povratno)
 • prijevoz brodicom do Otoka Sv. Katarine =60 kn odrasli, 30 kn djeca do 10 god. (povratno)
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do srijede za vikend na koji se rezervacija odnosi.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana:

 • Ukupan iznos aranžmana: 0 – 500 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 501 – 1.000 HRK = 100 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 1.001 – 3.000 HRK = 200 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)

Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Svaku subotu tijekom srpnja i kolovoza
From 170 kn
Svaku nedjelju tijekom srpnja i kolovoza
From 170 kn
From 440 kn
Podijeli
Close

Jednodnevno kupanje ROVINJ

Cijena
230 kn po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Rovinj
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja