O nama

Silvija Turist

Putnička agencija SILVIJA TURIST svoja vrata otvorila je u veljači 2011. godine. Na otvaranje smo se odlučili nakon više od 20 godina duge tradicije poslovanja i aktivnog sudjelovanja u pružanju usluga prijevoza i turističkih putovanja.

Osnovni cilj agencije je pružanje kvalitetne i profesionalne usluge organiziranja putovanja i svih popratnih aktivnosti kako bi udovoljili svim željama i zahtjevima naših putnika. Naše dugogodišnje iskustvo prenijeli smo u organizaciju putovanja koja su kreirana tako da zadovolje sve želje i potrebe putnika. Veliki broj ponuđenih destinacija osobno smo istražili te Vama kreirali nezaboravno i uzbudljivo putovanje koje će nadmašiti sva Vaša očekivanja.

Glavni ciljevi putovanja usmjereni su prema samim doživljajima destinacije. Ljepote i važnosti destinacije želimo Vam dočarati pomoću vrhunskih lokalnih vodiča uz, naravno, dozu ležernosti i samostalnog istraživanja i/ili odmora. Želja nam je da uz nas otkrijete čaroliju svakog putovanja.

Raspolažemo sa izuzetno stručnim voznim osobljem s dugogodišnjim iskustvom na našim i inozemnim cestama. Uvijek raspoloženi vozači brinu da Vaše putovanje prođe bezbrižno i, poštujući pravila struke, bude vrhunski odrađeno.  Vozno osoblje svojom profesionalnošću, znanjem i voljom upotpunjuje svako naše putovanje. S obzirom da smo malo, većinom obiteljsko poduzeće, svakom putniku pružamo individualan pristup.

Dugoročni cilj nam je da budemo putnička agencija koja se svojom osobnošću ističe naspram ostalih. Tijekom poslovanja putnik nam je uvijek na prvom mjestu.

Naša poslovnica nalazi se na adresi Domžalska ulica 3, Koprivnica u poslovnom prostoru West centar. U poslovnici vas očekuje ljubazno i profesionalno osoblje koje će Vam sa zadovoljstvom pomoći pri odabiru vašeg idealnog putovanja. Isto tako, ukoliko trebate pomoć u organizaciji vašeg putovanja, stojimo vam na raspolaganju.

Kao dokaz profesionalnosti i kvalitete poslovanja ukazuje dobivena Povelja za doprinos ugledu i promociji Koprivničko – križevačke županije na području razvoja i promicanja obrtništva Koprivničko – križevačke županije i šire.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

OPĆE INFORMACIJE O NAMA

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

PRAVA PUTNIKA

Čime se bavimo

 • usluge prijevoza
 • jednodnevni izleti
 • dvodnevna i višednevna putovanja
 • ljetovanja i zimovanja
 • wellness
 • sindikalna putovanja

Bitne informacije za rezervacije

 1. Rezerviraj – potrebna su imena, prezimena, kontakt broj
 2. Garantirani polazak
  – uplata akontacije (30% ukupne cijene za višednevna putovanja, 10 EUR/osoba za jednodnevna putovanja)
  – potpis Ugovora o paket aranžamanu
 3. Tjedan dana prije polaska – rok za uplatu ostatka iznosa

Korisnici usluga mogu svoje prigovore podnijeti na jedan od ovih načina:

-pisanim prigovorom direktno u poslovnici putničke agencije na adresi Domžalska ulica 3, Koprivnica
-pisanim prigovorom preko elektroničke pošte silvija.turist@gmail.com
-pisanim prigovorom preko pošte na adresu Domžalska ulica 3, 48 000 Koprivnica
-pisanim prigovorom preko telefaksa +385 (48) 644-772

Odgovor na pisani prigovor agencija je dužna ispostaviti 15 dana od primitka istoga.