Ljetovanje s prijevozom na otoku Visu

Popunjeno
Cijena
440 EUR po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 19.-24.08.2024.
19.-24.08.2024.

Split – Vis – Komiža – Titova špilja – Modra i Zelena špilja – Titov tajni tunel – lokacije snimanja filma Mamma Mia 2 – Trogir

P r o g r a m   p u t o v a n j a:                                                         

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (ponedjeljak)                      Koprivnica – Split – Vis

Polazak u 00:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru južne Dalmacije. Dolazak do grada Splitapunih 17. stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine. Po dolasku slobodno vrijeme za odlazak na individualnu šetnju, razgledavanje, kavu. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe u trajektnoj luci kod autobusa te slijedi ukrcaj na trajekt. Dolazak u podnevnim satima dolazak do otoka Visa - jedan od razloga njegove posebnosti leži upravo u njegovoj dugogodišnjoj izoliranosti. O ljepotama Visa govori i ugledna edicija turističkih vodiča Rough Guide koja je navela Vis u svom izboru Top 5 najboljih hrvatskih destinacija. Dolazak do Hotela Issa***, smještaj. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Večera, noćenje.

 

2.dan (utorak)                                      Vis – Komiža  

Doručak. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i dolazak autobusom nekih 10-ak kilometara dugom cestom preko najnižeg od komiških vrhova – Sve. Mihovila pa sve do Komiže - na sunčanoj strani otoka, dobro zaklonjena od hladnih sjevernih vjetrova, u dnu najvećeg zaljeva otoka Visa, zbijena u uskim kaletama i vitkim kućama, stoji Komiža, po svojim ribarima najpoznatije mjesto Jadrana. Šetnja mjestom uz licenciranog lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, povratak autobusom do hotela. Zaustavljanje kod Titove špilje - zapravo su to dvije špilje do kojih s ceste za Hum vodi uređeno kameno stepenište. Nazvana je po maršalu Titu, vrhovnom komandantu oružanih snaga i pokreta otpora, koji je baš u njoj 1944. vodio pregovore za međunarodno priznanje Jugoslavije. Povratak do hotela. Večera, noćenje.

 

3.dan (srijeda)                                    Vis (slobodno vrijeme)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 

4.dan (četvrtak)                                  Vis (slobodno vrijeme) / (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Istraživanje otoka Visa

U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak na cjelodnevnu vožnju brodom. Tijekom plovidbe posjećuje se Modra špilja - nalazi na otoku Biševu. Špilja je geomorfološki jako interesantna i predstavlja tipičan krški oblik, a jedna je od omiljenih turističkih destinacija. Posebna atrakcija u špilji su specifični svjetlosni efekti nastali lomljenjem i odbijanjem sunčevih zraka od morskog dna; Zelena špilja - abrazijska špilja s dva ulaza i otvorom na vrhu kroz koji ulazi svjetlost, a odbijajući se od morskog dna stijenke boji u zeleno. U Drugom svjetskom ratu tu su pronalazili sklonište mali ratni brodovi. Osim predivnih prirodnih znamenitosti tu su i Titov tajni tunel i lokacije snimanja filma Mamma Mia 2.

 

5.dan (petak)                                      Vis (slobodno vrijeme) / (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Military tour

U dogovorno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak na Military tour - kopneni izlet koji uključuje posjet tajanstvenoj Veloj Glavi, bivšoj vojarni smještenoj u geometrijskom središtu otoka, zatim penjanje po topovskim utvrdama na rtu Stupišće te šetnju morskim tunelom u uvali Parja. Očekuje Vas vožnja range roverima uz posjetu nekih od skrivenih lokacija vojnih objekata.

 

6.dan (subota)                                       Vis – Trogir – Koprivnica 

Doručak. Odjava iz hotela jutarnjim satima. Vožnja do Starog Grada, gdje se ukrcavamo na trajekt za grad Split. Po dolasku u Split, nastavak vožnje do Trogira - srce ovog slikovitog starog grada je mali otočić smješten između kopna i otoka Čiova. UNESCO je 1997. godine Stari grad Trogir uvrstio u svjetsku baštinu kao jedan od najbolje očuvanih romaničko-gotičkih gradova u srednjoj Europi. Po dolasku slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, šetnju, kavu, odmor. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe, vožnja prema Koprivnici sa zaustavljanjima prema potrebi. Povratak u Koprivnicu planiran je u večernjim satima.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata...

O putovanju

Odredište
Komiža , lokacije snimanja filma Mamma Mia 2 , Modra i Zelena špilja , Split , Titov tajni tunel , Titova špilja , Trogir , Vis Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
19.08.2024 00:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Svi razgledi prema programu
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Lokalni vodič za otok Vis
 • Usluga smještaja na bazi 5 polupansiona (doručak, večera) u Hotelu Issa***;
 • Posjet Splitu, Trogiru
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel Issa***

 • Hotel Issa*** nalazi se izvan mjesta, na osami, 10 minuta hoda od trajektne luke. Za sve željne mora i osvježenja, gradska plaža s puno hladovine borova i manjim žalima nalazi se neposredno ispod hotela. Sama plaža nudi zabavne sadržaje. U hotelu možete provesti vrijeme u lobby baru uz izvrsna domaća vina, lokalna craft piva i ostale delicije poput viške pogače, cvita i hroštula. Osim toga, savršeno ćete se opustiti na vanjskoj terasi hotela, skrivenu među borovima gdje možete u miru ispijati jutarnju kavi ili se odmoriti u predvečerje s društvom.
 • Sve smještajne jedinice imaju balkon, SAT TV, telefon, tuš/WC, fen za kosu, većinom klimatizirane. Sobe su dvokrevetne, s pogledom na more ili park. Neki od sadržaja koje hotel nudi su: Hotelski restoran s uslugom buffet doručka + buffet večere (bogati izbor i za vegetarijance), aperitiv bar, TV salon, internet kutak, sef na recepciji, mini golf

svake subote
From 25 EUR / 20 EUR
svake nedjelje
From 25 EUR / 20 EUR
From 35 EUR / 30 EUR
Popunjeno
From 450 EUR
Close

Ljetovanje s prijevozom na otoku Visu

Cijena
440 EUR po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja