Bajka cvijeća i povijesti – sajam cvijeća Tulln

Uskoro popunjeno
Cijena
85 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 31.08.2024.
31.08.2024.

Dvorac Kreuzenstein, Leobendorf – Gartenbaumesse, Tulln

Program putovanja:                                                             

Polazak u 05:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Austrije - planinska zemlja koja je smještena unutar Alpa i kontinentalna država, jer nema izlaz na more. Austrija je zemlja planina, pri čemu planine pokrivaju 62% sveukupne površine zemlje. Dolazak do Dvorca Kreuzenstein - također poznat kao Burg Kreuzenstein, srednjovjekovni je dvorac smješten u Austriji, u blizini grada Leobendorfa i oko 20 kilometara sjeverno od Beča. To je jedan od najpoznatijih i najslikovitijih dvoraca u zemlji. Po dolasku slijedi razgled dvorca i uživanje u prekrasnom interijeru. Posjetitelji mogu istražiti njegove različite prostorije i izložbe kako bi stekli osjećaj njegove bogate povijesti i jedinstvenih arhitektonskih obilježja. Nakon obilaska, kraće slobodno vrijeme za uživanje i odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i nastavak putovanja do grada Tullna - jedan od najstarijih austrijskih gradova zbog svog izloženog položaja na obalama Dunava. Stari Rimljani uvidjeli su očitu prednost ovog mjesta. Ovaj dunavski grad također je bio rezidencija dinastije Babenberg i uspješno trgovačko središte. Iz tog vremena datira umjetnički povijesni dragulj grada: romanička kosturnica, izgrađena u 13. st., jedna je od najznačajnijih građevina takve vrste u Europi. Po dolasku u grad slijedi odlazak do velesajma gdje se održava Internacionalni sajam cvijeća Gartenbaumesse - Oko 450 izlagača predstavlja sve vezano uz vrtlarstvo i biljke na izložbenoj površini od 85.000 m². Ovdje ćete pronaći najbolje savjete i prijedloge za planiranje, dizajn, opremanje i održavanje vašeg vrta na jednom mjestu. Jedan od vrhunaca je i izložba austrijskih vrtlara i cvjećara - najveća europska izložba cvijeća. Sa preko 200.000 cvjetova pretvara cijelu dvoranu u more boja, oblika i mirisa. Tisuće cvjetova aranžirane su u jedinstvena cvjetna umjetnička djela: neusporediva raskoš prirode u kombinaciji s umijećem najboljih austrijskih vrtlara i cvjećara. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje sajma i raznih cvjetnih kreacija, odmor i uživanje. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe te slijedi povratak prema Hrvatskoj. Dolazak je planiran u kasnijim večernjim satima.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana...

O putovanju

Odredište
Dvorac Kreuzenstein , Tulln Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
31.08.2024 05:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Ulaznica za Dvorac Kreuzenstein
 • Ulaznica za Internacionalni sajam cvijeća Gartenbaumesse
Nije uključeno u cijenu
 • Ostali osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

svake subote
From 25 EUR / 20 EUR
svake nedjelje
From 25 EUR / 20 EUR
From 70 EUR / 55 EUR
From 35 EUR / 30 EUR
Close

Bajka cvijeća i povijesti - sajam cvijeća Tulln

Cijena
85 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja