Ljetovanje s prijevozom u Neumu, BIH

Garantirano
Cijena
400 EUR po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • Fakultativni izleti
 • 26.-31.08.2024.
26.-31.08.2024.

Neum – Dolina Neretve – NP Mljet – Poluotok Pelješac

P r o g r a m   p u t o v a n j a:                                                         

1.dan (ponedjeljak)                              Koprivnica – Neum  

Polazak u 05:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru južne Dalmacije. Dolazak do Neuma, gdje se nalazi Hotel Marea****. Prijava u hotel i slobodno vrijeme za osobne programe. Večera, noćenje.

 

2.dan (utorak)                                    Neum (slobodno vrijeme)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 

3.dan (srijeda)                                      Neum (slobodno vrijeme) / fakultativni izlet  

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Dolinom Neretve

 

4.dan (četvrtak)                                 Neum (slobodno vrijeme) / fakultativni izlet  

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Istraživanje Pelješca

 

5.dan (petak)                                    Neum (slobodno vrijeme) / fakultativni izlet  

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta NP Mljet – zeleni otok

 

6.dan (subota)                                          Neum – Koprivnica 

Doručak. Odjava iz hotela te slijedi vožnja prema Koprivnici sa zaustavljanjima prema potrebi. Povratak u Koprivnicu planiran je u večernjim satima.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata...

O putovanju

Odredište
Dolina Neretve , NP Mljet , Pelješki most Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
26.08.2024 05:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Svi razgledi prema programu
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Usluga smještaja na bazi 5 polupansiona (doručak, večera) u Hotelu Marea****, Neum; boravišna pristojba
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel Marea****

 • Ono što krasi Marea hotel & Spaje zasigurno zapanjujući pogled na more u kojem možete uživati iz udobnosti moderno opremljenih soba ili iz lobby bara ispijajući koktel ili uživajući u ukusnoj hrani.
 • Iz soba i apartmana Marea Hotel & Spapruža se impresivan pogled na Jadransko more i Neumski zaljev.
 • Korištenje Spa centra (dva tuša užitka, jacuzzi, parna sauna, bio-finska sauna, soba za relaksaciju), unutarnji bazen, vanjski bazen, dječji bazen, soba za zabavu i fitness centar
 • Do same plaže potrebno je 5 minuta lagane šetnje

Mogućnost fakultativnih izleta                                                                                                                                                       

Prijava u agenciji prilikom plaćanja aranžmana, a plaćanje na licu mjesta. Minimalan broj prijava za realizaciju: 25

 

 • Dolinom Neretve

Cijena izleta po osobi: biti će u Završnom pismu nekoliko dana prije putovanja

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, dobrodošlica uz domaće aperitive i suhe smokve, ručak (goveđa juha, Mix grill (4 vrste mesa), đuveč riža, salata, kruh, desert, 0.25 L vina/vode), svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak na izlet do Doline Neretve - Neretva svoj put prema moru počinje u Bosni i Hercegovini, na nekih 1100 metara nadmorske visine. Od ukupnih 200 kilometara kroz koje se probija ova moćna rijeka, Hrvatskoj pripada tek njih 20. Pred kraj svog putovanja stvorila je dolinu koju često nazivaju hrvatskom Kalifornijom. Zbog izrazito povoljne klime, na plodnom neretvanskom tlu uspijeva mnogo toga, a najviše agrumi. Neretvanska mandarina je s vremenom postala toliko popularna da se probila na brojna europska tržišta kao zaseban brend ove doline. Dolazak do „Ville Neretve“, kratka stanka za kavu, čaj, degustaciju domaćih proizvoda. Odlazak do mjesta za ukrcaja u neretvanske lađe stare i preko 100 godina. Slijedi vožnja kroz kanale i rukavce neretvanske močvare — jedine delte u Hrvatskoj, uz razgledavanje bogate flore i faune, te uz muzičku pratnju lokalnog glazbenog sastava „Duo Neretva“. Po završetku vožnje lađama slijedi dolazak do Restorana „Villa Neretva“, gdje nas očekuje ručak. Uživanje u odličnoj hrani restorana uz pratnju lokalnog glazbenog sastava. Pripremite se za izbor kralja i kraljice Neretve! Po završetku ručka, slobodno vrijeme za uživanje, zabavu i odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe, povratak lađama te autobusom do hotela.

 

 

 • Istraživanje Pelješca

Cijena izleta po osobi: biti će u Završnom pismu nekoliko dana prije putovanja

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, vožnja brodom oko Pelješkog mosta, degustacija 3 vrste vina u vinariji u mjestu Drače, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak na izlet prema Pelješkom poluotoku. Po dolasku u mjesto Klek, ukrcaj na brod Moja Lipa. Ugodna vožnja brodom uz razgledavanje Pelješkog mosta - most u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj koji premošćuje Malostonski zaljev između Komarne na kopnu i Brijeste na poluotoku Pelješcu i tako cestovno ostvaruje kontinuitet teritorija Republike Hrvatske prekinut uskim koridorom kojim Bosna i Hercegovina kod Neuma izlazi na more. Izgrađen je u sklopu projekta Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom. Dolazak brodom do Peljeških vrhova te slijedi posjet Vinariji. Razgled vinarije uz degustacija vina i zanimljivu priču domaćina. Nakon degustacije vina, slobodno vrijeme za kupanje i uživanje. U dogovoreno vrijeme, povratak autobusnom preko Pelješkog mosta. Dolazak u hotel.

 

 • NP Mljet – zeleni otok

Cijena izleta po osobi: biti će u Završnom pismu nekoliko dana prije putovanja

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusnom, vožnja trajektom, ulaznica za NP Mljet, stručni lokalni vodič za NP Mljet, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak autobusom do mjesta Prapratno odakle kreće trajekt prema otoku Mljetu. Po dolasku na otok, vožnja do ulaza u nacionalni park Mljet zeleni biser Jadrana. Nacionalni park Mljet obuhvaća gotovo 5300 ha, uključujući i morski pojas 500 m od obale, otočića i hridi, te tako zauzima otprilike trećinu otoka. Morem potopljeni zaljevi, Malo i Veliko jezero, najistaknutije su lokacije ovog područja te važan geomorfološki i oceanografski fenomen. Posebno je i jedinstveno iskustvo za svakog ljubitelja prirode, kulture, starih običaja i mediteranskog zraka. Razgled obuhvaća prijevoz brodom do otoka Sv. Marija za posjet benediktinskom samostanu iz 12.st u Velikom jezeru, šetnju svim kopnenim lokalitetima… Nakon razgleda, slobodno vrijeme za uživanje u prirodi te u dogovoreno vrijeme povratak prema hotelu. Povratak je predviđen u poslijepodnevnim satima.

Close

Ljetovanje s prijevozom u Neumu, BIH

Cijena
400 EUR po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja