Budimpešta na tračnicama

Cijena
65 EUR / 55 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Budimpešta
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 14.09.2024.
14.09.2024.

Mađarski park povijesti željeznice – Trg heroja – Budimpeštanska uspinjača – Ribarska tvrđava

Program putovanja:                                                             

Polazak u 05:30 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do glavnog grada Mađarske, Budimpeštezahvaljujući raskošnim građevinama, širokim bulevarima, elegantnim kavanama i raskošnim secesijskim kupeljima mađarska prijestolnica uvijek ima puno toga za ponuditi. Nastala je kada su se spojili gradovi Budim i Óbuda na desnoj obali Dunava s Peštom na lijevoj obali. Po dolasku u Budimpeštu odlazak do Mađarskog parka povijesti željeznica - poznat kao Magyar Vasúttörténeti Park ili Hungarian Railway History Park, jedan je od najvećih muzeja željeznice u Europi. Nalazi se u Budimpešti i posvećen je očuvanju i prezentaciji bogate željezničke povijesti Mađarske. Park ima preko stotinu povijesnih lokomotiva, vagona i drugih željezničkih vozila. Ovdje možete vidjeti parne, dizelske i električne lokomotive, kao i razne vrste vagona uključujući putničke, teretne i specijalizirane vagone. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje i uživanje u brojnim sadržajima kao što su  interaktivne aktivnosti poput vožnje parnim lokomotivama, ručne draisine (ručnim vagonima), te mini-vlakovima. Tu su i simulatori vožnje lokomotiva koji pružaju realističan doživljaj upravljanja vlakom. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i nastavak istraživanja Budimpešte. Kraće zaustavljanje na Trgu Heroja - naručen je 1896.godine za proslavu tisućljeća mađarske države. Kraća šetnja po trgom koji je jedan od najimpresivnijih otvorenih prostora u Budimpešti. Nakon kraćeg razgledavanja odlazak autobusom do Bazilike sv. Stjepana. Kod bazilike ćemo se iskrcati te na razgled dalje krenuti pješke s licenciranim voditeljem putovanja. Šetnja do Bazilike Sv. Stjepana kroz Elizabetin trg i cijelu Vaci ulicu sve do Velike tržnice. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za uživanje u čarima predivne mađarske prijestolnice. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe te slijedi odlazak do Budimpeštanske uspinjače - poznata kao Budavári Sikló, jedna je od najstarijih uspinjača na svijetu i jedan od simbola Budimpešte. Ova povijesna željeznica povezuje podnožje Budimske tvrđave s vrhom brda, gdje se nalazi kraljevska palača. Dolazak uspinjačom do kraljevske palače te nastavak šetnje do Ribarske tvrđavekompleks koji nalikuje na tvrđavu nalazi se na strmoj padini prema Dunavu, ispred crkve Sv. Matije. Ime „Ribarska tvrđava“ nastalo je zbog toga što se ondje nekoć nalazila obrambena utvrda ribarskog ceha. Kraće zadržavanje i uživanje te u dogovoreno vrijeme, slijedi povratak uspinjačom. Ugodna vožnja u smjeru Hrvatske uz zaustavljanja prema potrebi. Povratak u Koprivnicu previđen je u kasnijim večernjim satima.

 

Odrasli

Cijena aranžmana iznosi 65,00 EUR po osobi.

Djeca do 18 god., studenti

Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi.

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana...

O putovanju

Odredište
Budimpešta Discover Budimpešta
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
14.09.2024 05:30
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Ulaznica za Mađarski park povijesti željeznice
 • Povratna karta za Budimpeštansku uspinjaču
Nije uključeno u cijenu
 • Ostali osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners, ZABA). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

svake subote
From 25 EUR / 20 EUR
svake nedjelje
From 25 EUR / 20 EUR
From 70 EUR / 55 EUR
From 35 EUR / 30 EUR
Close

Budimpešta na tračnicama

Cijena
65 EUR / 55 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Budimpešta
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja