Srednja Dalmacija: kultura i avantura

Garantirano
Cijena
380 EUR po osobi
Trajanje
4 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 26.-29.09.2024.
26.-29.09.2024.

Makarska – Podgora – PP Biokovo, Nebeska šetnica Skywalk – Poluotok Pelješac - Split

P r o g r a m   p u t o v a n j a:                                                         

1.dan (četvrtak)                               Koprivnica – Makarska – Podgora   

Polazak u 04:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru južne Dalmacije. Dolazak do Makarske rivijere - na području između Splita i Dubrovnika skrila se 60 kilometara duga i svega nekoliko kilometara široka Makarska rivijera. Ovo predivno priobalno područje nosi s ponosom titulu „dalmatinske Azurne obale” jer ne ostavlja ravnodušnim niti jednu osobu koja dolazi u posjetu. Vožnjom po predivnoj Makarskoj rivijeri dolazimo do grada Makarskesmještena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s  jugoistoka rtom Osejavom, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petrom. Po dolasku slijedi razgled grada uz voditelja putovanja. Nakon razgleda, kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak do Podgore, gdje se nalazi Hotel Sirena***. Prijava u hotel i slobodno vrijeme za osobne programe. Večera, noćenje.

 

2.dan (petak)                                    Podgora – Biokovo, Skywalk – Podgora  

Doručak. Nakon doručka, kraće slobodno vrijeme za odmor i uživanje. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak na izlet do PP Biokovo - zaštićeno prirodno područje koje se nalazi u Dalmaciji, u južnoj Hrvatskoj. Biokovo je planinski masiv koji se proteže iznad obalnog područja između Makarske i Vrgorca. Ovaj park prirode obuhvaća površinu od oko 196 km2. Vožnja do najpoznatije znamenitosti i vrhunskog pogleda sa Skywalk nebeske šetnice - staklena platforma koja pruža nevjerojatan panoramski pogled na okolne planine, more i obližnje otoke. Skywalk se nalazi na vrhu vrha Sveti Jure, najvišeg vrha Biokova, na visini od oko 1228 metara iznad razine mora. Ova staklena platforma, koja visi iznad strme litice, omogućava posjetiteljima da dožive osjećaj lebdenja iznad nevjerojatnih pejzaža. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak u hotel. Slobodno vrijeme za osobne programe. Večera, noćenje.

 

3.dan (subota)                                  Podgora – Klek – Pelješac – Podgora 

Doručak. Nakon doručka, kraće slobodno vrijeme za odmor i uživanje.  U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak na izlet prema Pelješkom poluotoku. Po dolasku u mjesto Klek, ukrcaj na brod Moja Lipa. Ugodna vožnja brodom uz razgledavanje Pelješkog mosta - most u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj koji premošćuje Malostonski zaljev između Komarne na kopnu i Brijeste na poluotoku Pelješcu i tako cestovno ostvaruje kontinuitet teritorija Republike Hrvatske prekinut uskim koridorom kojim Bosna i Hercegovina kod Neuma izlazi na more. Izgrađen je u sklopu projekta Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom. Uz ugodnu vožnju imati ćemo priliku degustirati domaće zalogajčiće kao što su riblja pašteta i mušule na buzaru te uživati u bijelom i crnom vinu te rakiji. Dolazak brodom do Peljeških vrhova te slijedi posjet Vinariji. Razgled vinarije uz degustacija vina i zanimljivu priču domaćina. Nakon degustacije vina, slobodno vrijeme samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, povratak autobusnom preko Pelješkog mosta do hotela. Slobodno vrijeme za osobne programe. Večera, noćenje.

4.dan (nedjelja)                                Podgora – Split – Koprivnica   

Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela te slijedi vožnja do Splita - punih 17. stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine. Po dolasku slijedi razgled grada uz lokalnog vodiča. Tijekom razgleda prošetati ćemo kroz ostatke Dioklecijanove palače - palača kombinira elemente rimske arhitekture s lokalnim dalmatinskim utjecajima. Impozantna struktura obuhvaća 30 000 četvornih metara i ima četiri glavna vrata, tri tornja, peristil i podzemnu kriptu. Nakon razgleda grada slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak u smjeru Podravine. Povratak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata...

O putovanju

Odredište
Biokovo Skywalk , Makarska , Pelješki most , Podgora , Split Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
26.09.2024 04:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Svi razgledi prema programu
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Usluga smještaja na bazi 3 polupansiona (doručak, noćenje) u Hotelu Sirena***, Podgora; boravišna pristojba
 • Prijevoz kombi vozilom na relaciji Podgora – Biokovo – Podgora
 • Ulaznica za PP Biokovo
 • Vožnja brodom Lipa moja okolo Pelješkog mosta uz domaće zalogajčiće (riblja pašteta, mušule na buzaru, crno vino, bijelo vino, voda i rakija)
 • Degustacija 3 vrste vina u Vinariji Drače
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Nadoplata za 1/1 sobu = na upit
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel SIRENA***, Podgora

 • Smješten između valova Jadranskog mora i planine Biokovo, u zapadnom dijelu pitoresknog mjesta Podgora, na Makarskoj rivijeri, 300 m od centra grada i samo nekoliko metara od plaže smjestio se Hotel Sirena.
 • Hotel je dizajniran da ponudi toplu dobrodošlicu i ugodan boravak. Sobe su klimatizirane, opremljene SAT TV, telefonom, mini barom i Wi-Fi.
 • Otvoreni bazen opremljen je ležaljkama ako želite popiti kasni jutarnji koktel na terasi. Hotel Sirena raspolaže modernim wellnessom koji će Vaš boravak učiniti još ugodnijim.

 

svake subote
From 25 EUR / 20 EUR
svake nedjelje
From 25 EUR / 20 EUR
From 35 EUR / 30 EUR
Popunjeno
From 450 EUR
Popunjeno
From 440 EUR
Close

Srednja Dalmacija: kultura i avantura

Cijena
380 EUR po osobi
Trajanje
4 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja