Poljoprivredni sajam Novi Sad

Garantirano
Cijena
50 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Novi Sad
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 18.05.2024.
18.05.2024.

Poljoprivredni sajam Novi Sad

Program putovanja:

Polazak u 03:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Novog Sada. Planirani dolazak u Novi Sad je u jutarnjim satima. Odlazak u posjetu 91. MEĐUNARODNOM POLJOPRIVREDNOM SAJMU. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje i razgledavanje sajma. Planirano zadržavanje na sajmu do poslijepodnevnih sati. Nakon provedenog dana na sajmu, slijedi prema želji odlazak na Petrovaradin ili u centar Novog Sada.  Slobodno vrijeme za kavu, odmor, šetnju. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i polazak u smjeru Podravine. Povratak u Koprivnicu predviđen je u kasnijim večernjim satima.

 

 1. poljoprivredni sajam u brojkama
 • Otvoreni izlagački prostor: 47.000 m2
 • Zatvoreni izlagački prostor: 11.000 m2
 • Broj izlagača: više od 1.100
 • Direktni izlagači iz Srbije i još 25 zemalja: Italije, Grčke, Rumunjske, Bugarske, Sjeverne Makedonije, Bjelorusije, Belgije, Turske, Kine, Danske, BiH, Češke, Španije, Mađarske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Angole, Poljske, Holandije, Crne Gore, Rusije, Francuske i Indonezije
 • 14 kolektivnih izložbi: Italija, Španija, Kina, BiH, Češka, Mađarska, Indonezija, Holandija, Poljska, Crna Gora, Angola, Rumunjska, Bjelorusija i Rusija
 • Izložba stočarstva: 5.000 m2
 • Oko 850 živih eksponata na Nacionalnoj izložbi stoke i Izložbi genetskih potencijala
 • Ocjenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga u 30 robnih grupa
 • Na Izložbi organskih proizvoda, proizvoda sa oznakama geografskog porekla i „Srpska kvaliteta” predstavio se 31 izlagač, uz njih je pod pokroviteljstvom Ministarstva nastupilo i 12 zanatskih pivara
 • U Humanitarnoj akciji „Human i sladak” prikupljeno je 946.470,00 dinara
 • 90 eksponata postavljeno je na izložbi „Pšenica - od njive do trpeze”
 • Broj evidentiranih posjetilaca na ulazima 125.000

 

Danas je Međunarodni poljoprivredni sajam najveća i najznačajnija smotra poljoprivrednika u ovom djelu Europe. Okuplja sve značajne aktere agrobiznisa i predstavnike privrednih grana koje se naslanjaju na poljoprivredu, iz Srbije i svijeta.

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
18.05.2024 03:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Ulaznica za Međunarodni poljoprivredni sajam
Nije uključeno u cijenu
 • Ostali osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Uskoro popunjeno
From 55 EUR
Popunjeno
From 370 EUR
Uskoro popunjeno
From 70 EUR / 55 EUR
Uskoro popunjeno
From 55 EUR
Close

Poljoprivredni sajam Novi Sad

Cijena
50 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Novi Sad
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja