Prirodna oaza i gradski biser: Volčji potok i Ljubljana

Garantirano
Cijena
55 EUR / 45 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 12.05.2024.
12.05.2024.

Volčji potok i Ljubljana

Program putovanja:                                                             

Polazak u 06:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do najposjećenijeg botaničkog vrta u Sloveniji, Arboretuma Volčji potok -  javni je park površine 85 hektara, smješten u blizini Ljubljane. Vrtovi s tulipanima i ostalim cvijećem, grmovi rododendrona i ruža te lopoči uveseljavaju ljubitelje cvijeća, a raznolikost drveća i grmova, prirodna šuma i livade zanimljivi su ljubiteljima vrtova i prirode. Po dolasku slijedi razgleda vrta uz stručno vodstvo. Nakon razgleda imati ćemo dosta slobodnog vremena za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i nastavak putovanja do Ljubljane -  glavni i najveći grad Slovenije. Leži na rijeci Ljubljanici, približno 10 km od utoka u Savu. Po dolasku u grad slijedi vožnja do centra grada. S obzirom da Ljubljana nije veliki europski grad, s lakoćom ćemo napraviti obilazak grada uz licenciranog voditelja putovanja. Šetnja gradom do Zmajskog mosta zaštitni je znak Ljubljane i jedna od najpoznatijih znamenitosti grada. Most datira iz 1901. godine i sagrađen je za cara Franju Josipa te se u njemu krije zanimljiva legenda: ako most prijeđe djevica, zmaj će zamahnuti repom. Dolazak do uspinjače/stepenica za Ljubljanski dvorac - 60 metara iznad Starog grada, smješten na malom brežuljku, nalazi se još jedan simbol grada. Glavna atrakcija u Ljubljani stara je 900 godina te je nekoliko stoljeća služila kao vojna i kraljevska rezidencija. Popeti se možete pješke ili uspinjačom (doplata). Uživanje u prekrasnom pogledu na grad, kraće slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme, spuštanje u grad sve do Tromostovja - riječ je o skupu triju mostova preko rijeke Ljubljanice koja povezuje povijesni i moderni dio Ljubljane i Prešernovog trga - glavni trg u Ljubljani te je posvećen najvećem pjesniku, Francu Prešernu, čiji se kip nalazi na sredini trga. To je mjesto koje pruža pogled na veličanstvene odvojene zgrade koje okružuju trg. Završetak šetnje kod Parka Tivoli - zeleno srce Ljubljane jedan je od najvećih i najljepših gradskih parkova. Smješten je u središtu grada te je bogat raznim sadržajima kao što su igrališta, jezera, fontane, izložbe, palače i slično. Nakon završetka razgleda slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe te slijedi povratak u smjeru Hrvatske. Povratak u Koprivnicu previđen je u kasnijim večernjim satima.

 

Odrasli

Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi.

Djeca do 18 god.

Cijena aranžmana iznosi 45,00 EUR po osobi.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana...

O putovanju

Odredište
Arboretum Volčji potok , Ljubljana Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
12.05.2024 06:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Ulaznica za Arboretum Volčji potok
Nije uključeno u cijenu
 • Ostali osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
Additional Prices
45 EUR: Cijena za djecu do 18 godina
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Uskoro popunjeno
From 55 EUR
Popunjeno
From 370 EUR
Uskoro popunjeno
From 70 EUR / 55 EUR
Uskoro popunjeno
From 55 EUR
Close

Prirodna oaza i gradski biser: Volčji potok i Ljubljana

Cijena
55 EUR / 45 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja