ZADAR

Cijena
200 kn po person
Trajanje
1 dan
Mjesta
45+
  • Plan puta
  • Informacije
  • Slična putovanja
  • 05.08.2019.
05.08.2019.

ZADAR

Polazak autobusa u 3:00 h s Autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja autocestom do Zadra s usputnim odmorima prema potrebi do Zadra. Dolazak u Zadar i ostavljamo Vas u blizini plaže KOLOVARE. Plaža je šljunčana s pješčanim dijelovima koja privlači kupače svih uzrasta. Posebna značajka plaže je ugodna hladovina bogatog mediteranskog raslinja koje je idealno skrovište za vrijeme najtoplijeg vremena. Plaža je udaljena svega 15 minuta od centra grada. Tko ne želi provesti cijeli dan na plaži može prošetati starim dijelom grada i obići poluotok i razgledati znamenitosti: gradske zidine, Nova vrata, gradska vijećnica, crkva Sv. Šimuna, Kopnena vrata, crkva Sv. Marije i Benediktinski samostan, rimski Forum, crkva Sv. Donata, katedrala Sv. Stošije, Kalelarge, Morske orgulje… Zainteresirani mogu posjetiti neki od poznatih zadarskih muzeja, npr. „Zlato i srebro Zadra“, Muzej antičkog stakla, Arheloški muzej… Povratak iz Zadra predviđen je u 19:00 h.

O putovanju

Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Datum i vrijeme polaska
05.08.2019 03:00
Uključeno u cijenu
  • prijevoz autobusom turističke klase
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od posljedice nesretnog slučaja-nezgode putnika u autobusu troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV
Nije uključeno u cijenu

Cijena za djecu do 10 godina: 180 kn

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 3 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

Podjeli
Close

ZADAR

Cijena
200 kn po person
Trajanje
1 dan
Mjesta
45+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja