Wellness vikend u Istri – Rovinj

Popunjeno
Cijena
120 EUR / 904,14 HRK po osobi
Trajanje
2 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 21.-22.10.2023.
21.-22.10.2023.

Poreč – Rovinj – Crveni otok, Sv. Andrija – Buzet

P r o g r a m   p u t o v a n j a:                                                                  

1.dan (subota)                  Koprivnica – Poreč – Rovinj, Crveni otok   

Polazak u 03:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja sa zaustavljanjima prema potrebi u smjeru Porečaantički grad sa svojom ulicom Decumanus i s Eufrazijevom bazilikom iz 6. stoljeća koja predstavlja pravi primjerak bizantske umjetnosti sa svojim nadaleko poznatim mozaicima. Tu je i romanička kuća te još puno spomenika kulture koji odišu poviješću i pričama. Osim povijesnih znamenitosti Poreč je i moderan turistički grad, centar turizma koji svojim sadržajima plijeni pažnju svih turista koji dolaze, ali i koji se, po tko zna koji put vraćaju. Po dolasku u Poreč, odlazak na razgled grada s licenciranim voditeljem putovanja. Prošetati ćemo glavnim ulicama sačuvanim u svom izvornom obliku te po završetku razgleda slijedi slobodno vrijeme za osobne programe. Svakako preporučujemo posjet Eufrazijevoj bazilici. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i vožnja u smjeru Rovinja. Po dolasku, ukrcaj na brodić i vožnja do Crvenog otoka - nalazi se kod zapadne obale Istre, udaljen je otprilike 1 kilometar od rta Kurent koji se nalazi kod grada Rovinja. Na Crvenom otoku se nalazi Crkva Sv. Andrije, koja je nekada pripadala benediktinskom samostanu. U crkvi se mogu vidjeti ostaci zidnih slika. Crveni otok je zapravo sastavljen od dva umjetno povezana otoka: Otok Sv. Andrije i Otok Maškin. Na otoku se nalazi i dvorac koji je pretvoren u hotel. Dvorac je nekada bio uređen od strane baruna Hutterotta i danas je ukrašen djelima slikara Alexandera Kirchera. Po dolasku, smještaj u Hotel Istra****. Slobodno vrijeme za uživanje u otoku i sadržajima hotela (wellness, spa). Večera, noćenje.

 

2.dan (nedjelja)                Crveni otok – Rovinj – Buzet – Koprivnica

Doručak. Nakon doručka, slobodno vrijeme za uživanje u otoku. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak brodićem do grada Rovinja - prekrasan grad smješten na zapadnoj obali Istre u Hrvatskoj. Ribarska luka je s prekrasnim starim gradom koji se prostire na poluotoku. Grad ima bogatu povijest koja seže unatrag tisućama godina. Poznat je po svojim slikovitim ulicama popločanim kamenom i šarmantnim kućama koje se spuštaju prema moru. Po dolasku, slijedi razgled grada uz licenciranog voditelja putovanja. Svakako tu je Crkva Sv. Eufemije - jedna od najpoznatijih znamenitosti Rovinja. Nalazi se na vrhu brda i pruža prekrasan pogled na grad i okolne otoke. Nakon razgleda, slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i vožnja prema Buzetu - nalazi se u samom srcu sjevernog dijela hrvatske Istre. Stari grad Buzet se nalazi na 150 m visokom brdu iznad plodne doline kojom protječe rijeka Mirna, dok se noviji dio grada tzv. Fontana, razvija u podnožju brda. Buzet se još naziva i Gradom tartufa jer je smješten u zoni u kojoj raste ta najskupocjenija podzemna gljiva. Po dolasku u gradić slijedi šetnja uz voditelja putovanja te slobodno vrijeme za kavu i odmor. Nakon odmora odlazimo u posjet Destileriji Aura - bave se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Dolaskom u destileriju očekuje nas obilazak proizvodnje sa stručnim osobljem uz objašnjenje procesa proizvodnje džemova i rakija te degustacija tri vrste rakija i tri vrste džemova. Nakon obilaska, slobodno vrijeme za kupnju suvenira i finih proizvoda te povratak kući. Povratak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 120,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 904,14 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30%...

O putovanju

Odredište
Buzet , Crveni otok , Poreč , Rovinj Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
21.10.2023 03:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 2 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Obilazak i degustacija 3 vrste rakija i 3 vrste džemova u Destileriji Aura, Buzet
 • Dodatne usluge u Hotelu Istra**** (piće dobrodošlice, neograničeno piće uz večeru iz šankomata (vino, pivo, sok i voda), korištenje wellnes i spa zone, prijevoz brodom – otok –grad –otok)
 • Usluga smještaja na bazi 1 polupansiona (doručak, večera) u Hotelu Istra****, Crveni otok; boravišna pristojba
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Nadoplata za 1/1 sobu =30,00 EUR
Cijena aranžmana iznosi 120,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 904,14 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel Istra****, Crveni otok

Hotel na otoku Sv. Andrije nalazi se samo 15 minuta vožnje brodom od Rovinja. Hotel sadrži wellness, mediteranske vrtove, kilometrime šetnica i plaža. Island Hotel Istra na otoku Sv. Andrije ima sve potrebno za opuštajući odmor: kilometre plaža i šetnica, kompleks bazena i Wellness & Spa oazu u kojoj se mirisima aromatičnog bilja možete opustiti na tretmanima i u mediteranskom vrtu. U restoranu La Serra, Anno Domini 547, smještenom u nekadašnjem ljetnikovcu grofa Hütterotta očekuje vas moderna interpretacija tradicionalnih mediteranskih specijaliteta.

Popunjeno
From 85 EUR / 640,43 HRK
Popunjeno
From 135 EUR / 1.017,16 HRK
Garantirano
From 50 EUR / 376,73 HRK
Garantirano
From 180 EUR / 1.356,21 HRK
Close

Wellness vikend u Istri - Rovinj

Cijena
120 EUR / 904,14 HRK po osobi
Trajanje
2 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja