Staza SENTONINA – Rabac – Labin

Cijena
250 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Labin
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 26.09.2021.
26.09.2021.

KOPRIVNICA - STAZA SENTONINA - RABAC - LABIN - KOPRIVNICA

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u 05:00 sati s autobusnog kolodvora u Koprivnici prema istarskom poluotoku. Vožnja kroz Gorski Kotar uz kraća zaustavljanja putem. Nakon prolaska tunela koji se proteže kroz Učku, započinjemo sa prekrasnim vidicima na unutrašnjost Istre. Vožnja prema LABINU, u kojem započinjemo našu pješačku avanturu stazom SENTONINA koja vodi do RAPCA. Najčarobnija staza Labinštine, staza labinske božice Sentone, proteže se od podnožja starog grada Labina do uvale Maslinica u Rabačkom zaljevu. Skriva najljepše prirodne tajne Labinštine i duh božice Sentone – zaštitnice putnika. Ova će Vam staza uz svjež miris lovora i primorskoga bora otkriti najljepši zaštićeni prirodni krajobraz ovog područja. Na svega nekoliko minuta od staze, na nekadašnjem starom putu koji je povezivao Labin i Rabac, nalaze se ostatci romaničke crkvice sv. Hadrijana. Vilinski gajevi ispresijecani su potočićima i brzacima preko kojih vodi sedam mostića. Slapovi potoka Pećina prelijevaju se preko vijugavih sedrenih barijera, a tu se nalazi i tajanstvena Negrijeva spilja s nepresušnim bistrim izvorom koji izbija iz unutrašnjosti stijene. Ove izvorske vode nekoć su pokretale stari mlin čiji se ostaci ruševina nalaze pokraj najvećeg slapa koji se izlijeva u tirkizno jezero u potočnoj dolini u zaljevu Maslinica. Posebnost i najveća atrakcija staze su višemetarski slapovi i mogućnost da se za samo pet minuta od mora može osvježiti ispod slapova u čarobnom tirkiznom jezeru… Po dolasku u RABAC, slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u ljepoti i šarmu slikovitog Rapca, poznatog turističkog ljetovališta. U dogovoreno vrijeme povratak autobusom prema LABINU. Dolazak u Labin, grad bogate povijesti i kulturnog naslijeđa, danas grad galerija i umjetnika koji ovdje stvaraju i borave tijekom cijele godine. Glavni gradski trg oduševit će Vas odlično sačuvanom loggiom iz 16. stoljeća, iz kojeg potječu i glavna gradska vrata sv. Flora. Iznad vrata uklesani su labinski grb te mletački lav, simbol vladavine Venecije. Top iz razdoblja Austrije i niz drugih zanimljivih detalja otkrit ćete šetajući gradićem.. slobodno vrijeme za ručak i individualne programe. Povratak prema Koprivnici u dogovoreno vrijeme.

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
26.09.2021 05:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelj putovanja
 • stručno lokalno vodstvo
 • šetnja stazom Sentonina
 • posjet Labinu i Rabcu
 • jamčevinu osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • ulaznice za muzeje i kulturne povijesne spomenike koji se žele posjetiti

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 140 kn
From 295 kn
1 dan
10.10.2021 06:00
From 450 kn
From 1.100 kn
Podjeli
Close

Staza SENTONINA - Rabac - Labin

Cijena
250 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Labin
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja