Sanjkanje i skijanje u NP PLITVIČKA JEZERA

Cijena
od 295 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Plitvička jezera
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 08.01.2022.
08.01.2022.

KOPRIVNICA - NP PLITVIČKA JEZERA (skijalište MUKINJE) - KOPRIVNICA

Program putovanja:

Polazak u 06:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja uz zaustavljanje prema potrebi do našeg najpoznatijeg Nacionalnog parka Plitvička jezera. Prema željama putnika jedan dio grupe odlazi na obilazak nacionalnog parka, a drugi dio odlazi na skijalište Mukinje.

Nakon obilaska nacionalnog parka, ostatak druge dolazi autobusom na skijalište Mukinje.

Skijalište raspolaže s jednom vučnicom kapaciteta 400 skijaša na sat, koja ih vuče na proplanak, na oko 700 m n. v. odakle se skijaši niz nekoliko staza spuštaju u podnožje, na oko 640 m n. v. Dužine staza iznose približno 400 m. Osim skijanja i bordanja moguće je i sanjkati se niz padinu na koju se sanjkaši penju sami.

Po završetku snježne zabave ukrcaj putnika u autobus te polazak u smjeru Koprivnice. Povratak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

 

ULAZNICA  NP Plitvička jezera + skijalište Mukinje

ULAZNICA cjelodnevna skijalište Mukinje

Cijena aranžmana po osobi iznosi:

 • Odrasli = 295,00 kn
 • Studenti = 250,00 kn
 • Djeca do 14 godina = 220,00 kn

Cijena aranžmana po osobi iznosi:

 • Odrasli = 250,00 kn
 • Studenti = 210,00 kn
 • Djeca do 14 godina = 200,00 kn

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Plitvička jezera Discover Plitvička jezera
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
08.01.2022 06:00
Dodatne informacije
CIJENE: Molimo Vas da prilikom rezervacije aranžmana napomenete hoćete li ići u razgled NP Plitvička jezera i kasnije na skijanje/sanjkanje ili želite cjelodnevni boravak na skijalištu Muktinje.
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • ulaznica za NP Plitvička jezera i skijalište Mukinje (ili cjelodnevna ulaznica za skijalište Mukinje)
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 180 kn
From 120 kn
1 dan
12.12.2021 12:00
From 180 kn
From 250 kn
From 150 kn
1 dan
19.12.2021 08:00
Podjeli
Close

Sanjkanje i skijanje u NP PLITVIČKA JEZERA

Cijena
od 295 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Plitvička jezera
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja