Sajam cvijeća Ortogiardino

Cijena
55 EUR / 414,40 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Italija
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 11.03.2023.
11.03.2023.

Pordenone – Sajam cvijeća Ortogiardino – Portogruaro – shopping centar Adriatico2

Polazak u 03:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Pordenonea, Ortogiardino - jedna od najvažnijih talijanskih manifestacija posvećena ljubiteljima vrtlarstva i djelatnicima u tom sektoru. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za uživanje u sajmu -  dani posvećeni svijetu vrtlarstva i vrtnom i sobnom cvijeću uz izložbu velikih vrtova u unutrašnjosti paviljona sajma Pordenonea i vrlo bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, te namještaja za vrtove, parkove i terase. Na sajmu cvijeća Ortogiardino naći ćete mnoštvo biljaka koje je vrlo teško drugdje naći, najnovije trendove u ponudi namještaja i dekoracije za terase, kao i sve ono što vam treba da biste probudili vašu strast prema zelenilu. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe te odlazak u Portogruaro Shopping centar Adriatico 2. Slobodno vrijeme za ručak, kavu i shopping te povratak kući i dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 414,40 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
11.03.2023 03:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelj putovanja
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • ulaznica za sajam: odrasli - 9 € / djeca od 12-17 god - 8 € / djeca do 12 god - besplatno
Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 414,40 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Garantirano
From 110 EUR / 828,80 HRK
From 40 EUR / 301,38 HRK
From 50 EUR / 376,73 HRK
From 220 EUR / 1.657,59 HRK
Garantirano
From 110 EUR / 828,80 HRK
Podijeli
Close

Sajam cvijeća Ortogiardino

Cijena
55 EUR / 414,40 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Italija
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja