RELAX VIKEND NA MAKARSKOJ RIVIJERI

Cijena
od 720 kn po person
Trajanje
2 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
+30
 • Plan puta
 • Informacije
 • Galerija slika
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 01.05.2021.
 • 02.05.2021.
01.05.2021.

1.DAN: KOPRIVNICA – MAKARSKA - TUČEPI

Polazak u 03:00 sata sa autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja autocestom sa usputnim odmorima prema potrebi do MAKARSKE – srca Makarske rivijere. Po dolasku u grad, ugodna šetnja te slobodno vrijeme za uživanje u priobalnom gradu obgrljena prirodom. Odlazak do TUČEPA gdje se nalaze BLUESUN HOTELI. Prijava u hotel, smještaj po sobama te slobodno poslijepodne za odmor, uživanje i istraživanje u vlastitom aranžmanu.. Večera u hotelu, noćenje..

02.05.2021.

 2.DAN: TUČEPI –  FAKULTATIVNI IZLET (SKYWALK BIOKOVO ili BAĆINSKA JEZERA) – KOPRIVNICA

Doručak.. Nakon doručka slobodno vrijeme za uživanje u gradu, šetnju najdužom pješčanom plažom na Makarskoj rivijeri ili pak u bogatom hotelskom sadržaju.. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete..

Polazak u dogovoreno vrijeme iz hotela te odlazak na poludnevni izlet do PARKA PRIRODE BIOKOVO uz posjet najpoznatijoj i najljepšoj nebeskoj šetnjici – SKYWALK BIOKOVO. Hodanje po staklenoj šetnjici i pogled na Makarsku rivijeru jednostavno će vas očarati.. Slobodno vrijeme za uživanje u netaknutoj prirodi te u dogovoreno vrijeme povratak prema hotelu..

Polazak autobusom u dogovoreno vrijeme iz hotela te odlazak do BAĆINSKIH JEZERA - prirodnog bogatstva sedam jezera ili kako ih još nazivaju „biseri kraljice Teute“. Iako se jezera nalaze samo nekoliko kilometara od Ploča ona su mjesto netaknute prirode i bogate divljine. Vožnja po jezerima te šetnja uređenim šetnjicama uz jezera.. Slobodno vrijeme te povratak prema hotelu.

Po dolasku u hotel, ručak u hotelu ili u vlastitom aranžmanu (ovisno o smještaju).. Odjava iz hotela te povratak prema Koprivnici. Dolazak u Koprivnicu u kasnijim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI:

720,00 KN - BLUESUN HOTEL ALGA 4* - polupansion ( večera i doručak)

770,00 KN - BLUESUN HOTEL NEPTUN 3* - ALL INCLUSIVE

O putovanju

Odredište
Makarska , Tučepi Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Datum i vrijeme polaska
01.05.2021 03:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • smještaj u BLUESUN HOTEL NEPTUN 3*- ALL INCLUSIVE / BLUESUN HOTEL ALGA 4* - polupansion (večera, doručak)
 • boravišna pristojba
 • voditelj putovanja
 • sve razglede prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, organizaciju i realizaciju programa, PDV.
Nije uključeno u cijenu
 • doplata za jednokrevetnu sobu = 140 kn
 • doplata za ALL INCLUSIVE u hotelu ALGA 4* - 200 kn
 • sve što nije navedeno pod „Cijena aranžmana uključuje“

MOGUĆNOST FAKULTATIVNIH IZLETA  (plaćanje na licu mjesta)

 • poludnevni izlet Skywalk Biokovo – 250 kn po osobi

        – U cijenu je uključeno: prijevoz, stručni vodič, ulaznica za Park prirode Biokovo, Snack ( Kava, domaća rakija, kolač )

 • poludnevni izlet Baćinska jezera – ovisno o broju prijavljenih putnika

       – U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, pratitelj, posjet i vožnja Baćinskim jezerima

 

Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  PBZ VISA, VISA PREMIUM, DINERS

*za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5 %

 

VAŽNA NAPOMENA

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn, sjedala iza 2. vrata – 100 kn, ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.,

Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o putovanju, kontakt i ime pratitelja putovanja i sl.),

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,

Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,

Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.

 

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr  ili osobno podići u poslovnici.

***DODATNA VRIJEDNOST***

2 pečata na KARTICI POVJERENJA

Plan putovanja

BLUESUN HOTEL NEPTUN 3* -  ALL INCLUSIVE

Hotel Bluesun Neptun –u ponudi ima all inclusive uslugu, razne aktivnosti i veliki vanjski bazen. Smješten je među nasadima maslina i borovima koji se spajaju s Jadranskim morem i dugim šljunčanim plažama. Gostima je dostupan besplatni WiFi. All inclusive usluga uključuje 3 glavna obroka, 2 lagana obroka i razna pića. U uslugu su uključeni i besplatni najam bicikala te aktivnosti poput tenisa, nogometa, stolnog tenisa i odbojke. Hotelski se kompleks sastoji od glavne zgrade i depandanse. Sve preuređene sobe imaju TV s kabelskim programima, kupaonicu s tušem i balkon. Sadrži dječji klub i večernje zabavne programe..

 

BLUESUN HOTEL ALGA 4* - polupansion ( večera i doručak)

Hotel Bluesun Alga nalazi se uz slikovitu šljunčanu plažu u Tučepima, a nudi moderne sobe i švedski stol sa zdravim jelima u restoranu pokraj mora. Velika terasa hotela uz more savršena je pozornica za obilan doručak, ukusan ručak i odličnu večeru. U cijelom hotelu dostupan je besplatni WiFi. Sve sobe imaju klima-uređaj i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Vlastite kupaonice sadrže besplatni kozmetički pribor, sušilo za kosu i tuš bez praga. Pojedine sobe uključuju balkon s pogledom na more.

From 1400 kn
4 dana
03.06.2021 01:00
From 225 kn
From 245 kn
From 100 kn
1 dan
15.05.2021 08:00
Podjeli
Close

RELAX VIKEND NA MAKARSKOJ RIVIJERI

Cijena
od 720 kn po person
Trajanje
2 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
+30

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja