Proljeće u Dubrovniku

Popunjeno
Cijena
200 EUR po osobi
Trajanje
3 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 15.-17.03.2024.
15.-17.03.2024.

Makarska – Baćinska jezera – Dolina Neretve – Dubrovnik – Ston

P r o g r a m   p u t o v a n j a:       

1.dan (petak)                              Makarska – Baćinska jezera – Dolina Neretve – Dubrovnik

Polazak u 02:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Makarske rivijere - na području između Splita i Dubrovnika skrila se 60 kilometara duga i svega nekoliko kilometara široka Makarska rivijera. Ovo predivno priobalno područje nosi s ponosom titulu „dalmatinske Azurne obale” jer ne ostavlja ravnodušnim niti jednu osobu koja dolazi u posjetu. Vožnjom po predivnoj Makarskoj rivijeri dolazimo do grada Makarskesmještena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s  jugoistoka rtom Osejavom, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petrom. Slobodno vrijeme za osobne programe i individualni ručak u trajanju od cca 2 sata. Nakon slobodnog vremena slijedi vožnja u smjeru Dubrovnika. Zaustavljanje za uživanje u panoramskom pogledu na Baćinska jezerasastoje se od sedam jezera koja su dom brojnim biljnim i životinjskim vrstama. Prema legendi Ilirska kraljica Teuta obožavala je jezera te se upravo zbog nje ona još nazivaju i „biseri kraljice Teute“. Nakon kraćeg zaustavljanja nastavak vožnje prema jugu Hrvatske. Vožnja uz dolinu Neretvepoznata je i kao „dolina mandarina“ upravo zbog bogatog tla koje je nastalo dugotrajnom sedimentacijom. Kraće zaustavljanje za slikanje i uživanje u pogledu na jedinu hrvatsku deltu. Nastavak vožnje u smjeru Pelješkog mosta, kraće zaustavljanje za fotografiranje. Po završetku slikanja, nastavak vožnje do grada i luke na jugu Dalmacije, Dubrovnika - grad leži u podnožju brda Srđa (412 m). More ispred Dubrovnika uglavnom je otvoreno prema pučini jer se na tom dijelu obale otocima Lokrumom, Mrkanom i Bobarom završava istočnojadranski arhipelag.  Po dolasku u grad, smještaj u Hotel Lero, koji se nalazi na samo 15-ak minuta od središta starog grada. Slobodno vrijeme za odmor i samostalno istraživanje ovog bisera Jadrana. Večera, noćenje.

 

2.dan (subota)                  Dubrovnik (slobodno vrijeme)

Doručak. U dogovoreno vrijeme u jutarnjim satima odlazak s pratiteljem putovanja do Pilato je naziv za vrata koja su položajem na zapadnom ulazu u stari Dubrovnik, centar i najprometniji dio grada. Sastoje se od mnoštva restorana, kafića, trgovina i poslovnih objekata. Sastajanje s lokalnim vodičem te odlazak u razgled grada. Početak razgleda grada s pogledom na tvrđavu Lovrijenac. Ulazak u stari grad kroz gradska vrata Pile te šetnja Stradunom pored Velike Onofrijeve fontane i Franjevačkog samostana do Palače Sponza, Luža, gradskog zvonika, Male Onofrijeve fontane, Crkve Sv. Vlaha, Orlandovog stupa i stare gradske luke...uz mnoštvo zanimljivih informacija koje ćemo saznati od lokalnog vodiča. Nakon razgleda starog dijela grada Dubrovnika, slobodno vrijeme za uživanje u ovom predivnom gradu. Večera, noćenje.

 • Predlažemo Vam: izlet brodom na Elafite, panoramski obilazak grada brodom, odlazak na šetnju gradskim zidinama

 

3.dan (nedjelja)                Dubrovnik – Ston

Doručak. Kraće slobodno vrijeme za uživanje u gradu. Odjava iz hotela u 10:00 h, ukrcaj u autobus i polazak prema Koprivnici. Stajanje kod poluotoka Pelješca u gradu Stonuna samom početku poluotoka smješteno je malo bajkovito mjesto, Mali Ston koji je zajedno sa Stonom povezan najdužim očuvanim kamenim zidom (5.5km) u Europi. Malostonski zaljev poznat po uzgoju školjaka, posebno kamenica i mušula nezaobilazno je odredište za prave ljubitelje morskih delicija. Slobodno vrijeme za osobne programe i individualni ručak u trajanju od cca 2 sata. Ožujak je mjesec kad su kamenice najdeblje i najukusnije. Pa se stoga u Malom Stonu u drugoj polovici ožujka redovito održavaju Dani malostonske kamenice, manifestacija posvećena ovim izvrsnim školjkama. Po završetku slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i vožnja u smjeru Podravine. Povratak u Koprivnicu predviđen je u kasnijim večernjim satima.

Napomena: Hoćemo li tijekom našeg posjeta prisustvovati manifestaciji znati će se tek u veljači, kad objave konačan datum održavanja.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata...

O putovanju

Odredište
Baćinska jezera , Dolina Neretve , Dubrovnik , Makarska Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
15.03.2024 02:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Svi razgledi prema programu
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
 • Lokalni vodič za grad Dubrovnik
 • Usluga smještaja na bazi 2 polupansiona u Hotelu Lero, Dubrovnik (doručak, večera)
 • Posjet Makarskoj, Stonu
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Nadoplata za 1/1 sobu = na upit
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023./2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel Lero, Dubrovnik

Hotel Lero nalazi se na samo 15 minuta lagane šetnje do Starog Grada i u blizini plaža te je idealna lokacija smještaj u gradu Dubrovniku. Atmosfera u hotelu je ugodna i opuštena i sigurno ćete se osjećati kao kod kuće. Uređenje karakterizira diskretna elegancija i suvremeni dizajn. Nakon šetnje i razgledavanja opustite se uz vanjski bazen i Piano bar istovremeno uživajući u jednom od najljepših zalazaka sunca u Dubrovniku.

Sve su sobe opremljene besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom s ravnim LED zaslonom, podesivim klima-uređajem, mini barom, kuhalom za vodu, te opremom za pripremu čaja i kave, telefonom s vanjskom linijom, elektronskim sefom, radnim stolom, ormarom, kupaonicom s kadom ili tuš kabinom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i toaletnim potrepštinama.

 • 1,7 kilometara od povijesne jezgre grada Dubrovnika
 • 350 metara od plaže
 • 100 metara od autobusne stanice

Close

Proljeće u Dubrovniku

Cijena
200 EUR po osobi
Trajanje
3 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja