Predstava u HNK-u: „TKO PJEVA ZLO NE MISLI“

Cijena
150 kn po person
Trajanje
1 dan
Mjesta
40
  • Plan puta
  • Informacije
  • Slična putovanja
  • 24.9.2019.
24.9.2019.

Predstava: "TKO PJEVA ZLO NE MISLI"

Polazak u 15:30 h s Autobusnog kolodvora u Koprivnici.  Vožnja do Zagreba. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme za šetnju gradom. Zatim slijedi odlazak do HNK-a na kazališnu predstavu „TKO PJEVA ZLO NE MISLI“ - koja počinje u 19:30 h

Predstava- Inspirirana scenarijem Kreše Golika za jedan od najgledanijih filmova u povijesti hrvatske kinematografije, nastalom na temelju Dnevnika maloga Perice Vjekoslava Majera iz 1942., Rene Medvešek režirao je kazališni potpourri koji rekonstruira izumirući dobri duh Zagreba. Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretira kao kulturno blago kako bi nadahnula nove generacije gledatelja. Radnja se događa na Gornjemu gradu između dva svjetska rata, a obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, od ispunjavanja činovničkih obaveza, preko posjeta kavanama do odlaska na izlete. Svakodnevni ritam koji uredno bilježi mali Perica, poremetit će dolazak šarmantnoga neženje gospona Fulira. Službenik Franjo neuspješno pokušava dokazati svojoj ženi da je pametniji i sposobniji nego što zapravo jest. Skriva da je kukavica koja se ne usuđuje od šefa zatražiti sat slobodnog vremena, žali za propuštenim jer je želio postati avijatičar, voli popiti, i stalno se poziva na građanske norme. Ana Šafranek vene u braku s muškarcem, koji i ne primjećuje kako se gospon Fulir udvara njegovoj ženi. Anine moralne ograde polako popuštaju pred šaputanjima gospona Fulira, koji će biti razotkriven i na koncu prisiljen oženiti brbljivu tetu Minu.

Odmah nakon završetka predstave povratak kući.

O putovanju

Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Datum i vrijeme polaska
24.09.2019 15:30
Uključeno u cijenu
  • prijevoz autobusom turističke klase
  • ulaznica za kazališnu predstavu u HNK – TKO PJEVA ZLO NE MISLI
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organiza-ciju i realizaciju programa, PDV.
Nije uključeno u cijenu

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 5 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije Silvija turist koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

  • 1. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
  • 2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  • sjedala iza 2. vrata – 50 kn

***DODATNA VRIJEDNOST***

1 pečat na KARTICI POVJERENJA

From 245 kn
From 380 kn
2 dana
11.10.2019 20:30
From 210 kn
From 590 kn
2 dana
19.10.2019 04:00
Podjeli
Close

Predstava u HNK-u: „TKO PJEVA ZLO NE MISLI“

Cijena
150 kn po person
Trajanje
1 dan
Mjesta
40

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja