“Pot med krošnjami” – Maribor

Cijena
50 EUR / 376,73 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 25.02.2023.
25.02.2023.

"Pot med krošnjami" - Maribor

Polazak u 06:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru Slovenije - nalazi u Srednjoj Europi, na dodiru Alpa sa Panonskom nizinom i Mediterana sa tajanstvenim Kršem. Mala je zemlja sa ukupno 2 milijuna stanovnika, ali na tom malom području skriva ljepote svjetskih razmjera. Dolazak do Rogle, odnosno šetnjice „Pot med krošnjami“ - nalazi se u srcu moćne pohorske šume, na vrhu Rogle, na nadmorskoj visini od 1517 metara. Put dužine od 1000 metara provest će vas kroz raznoliku šumu, gdje ćete naići na mnoga iznenađenja i nove stvari koje će vas naučiti o prirodnim procesima u šumi, o tome kako ih zaštititi i o zanimljivim činjenicama koje će vam pomoći da shvatite što šuma i njeni stanovnici trebaju za život i preživljavanje. Po dolasku, slobodno vrijeme za individualnu šetnju vlastitim tempom. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe kod autobusa i nastavak putovanja do Maribora - drugi po veličini slovenski grad, koji u 2012. g. nosi titulu europske prijestolnice kulture. Također je i planinski grad s dubokim vinarskim naslijeđem. Po dolasku odlazak na pješački razgled grada uz licenciranog voditelja putovanja. Šetnju započinjemo užim centrom, odnosno starim dijelom grada kojeg krase prostrani trgovi. Jedan od važnijih trgova je svakako Grajski trgna trgu se nalazi prekrasan renesansni mariborski dvorac koji je u povijesti bio glavno mjesto okupljanja gradskog plemstva, a danas je pretvoren u muzej. Nastavak šetnje uz Trg slobode, Židovski trg sa sinagogom, Narodni dom i Trg generala Maistra. Nakon razgleda, odlazak na ručak i/ili slobodno vrijeme za osobne programe.! Predlažemo (uz doplatu): Vinarija Vinagjedna je od najvećih i najstarijih klasičnih vinskih podruma u Europi nalazi se u centru Maribora. Dok se spuštate 23 stepenice do Vinagovog vinskog podruma (i da, taj broj ima i skriveno značenje!), možete osjetiti veličanstvenost prostora i priče koju priča. Obilazak podruma uz stručno vodstvo i degustaciju 2 vrste vina. Nakon slobodnog vremena polazak prema kući. Ugodna vožnja u smjeru Hrvatske uz zaustavljanja prema potrebi. Povratak je previđen u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 50,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 376,73 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30%...

O putovanju

Odredište
Maribor , Slovenija Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
25.02.2023 06:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • razgledi prema programu
 • ulaznica za šetnicu „Pot med krošnjami“
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • • obilazak i degustacija 2 vrste vina u Vinariji Vinag – cca 20 €
Cijena aranžmana iznosi 50,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 376,73 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Garantirano
From 110 EUR / 828,80 HRK
From 40 EUR / 301,38 HRK
From 220 EUR / 1.657,59 HRK
Garantirano
From 110 EUR / 828,80 HRK
From 55 EUR / 414,40 HRK
Podijeli
Close

"Pot med krošnjami" - Maribor

Cijena
50 EUR / 376,73 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja