ODMOR NA JUGU HRVATSKE – POLUOTOK PELJEŠAC

Cijena
2.250 kn po person
Trajanje
6 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
+30

PELJEŠAC - MLJET - KORČULA

 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • S PRIJEVOZOM 6 DANA / 5 POLUPANSIONA ( večera, doručak)
S PRIJEVOZOM 6 DANA / 5 POLUPANSIONA ( večera, doručak)

 

POLAZAK: 22.06.2021. s autobusnog kolodvora u Koprivnici u 03:00 sata

 (moguć polazak iz Bjelovara)

POVRATAK: 27.06.2021.

 

OPIS:
HOTEL ORSAN Smješten u tihoj uvali na samoj obali i sa pogledom na stari grad Korčulu i dalmatinske otoke, uokviren pješčanim plažama nalazi se 15- ak minuta od centra Orebića. Za sve željne čistog mora i osvježenja, hotel nudi dobru atmosferu, sportske aktivnosti za odrasle i djecu, zabavne večeri uz muziku… Bogato opremljene sobe sa kupaonicom s tuš kadom, klimom, LCD-TV, telefonom i Wi-Fi. Pansionski restoran hotela nudi tradicionalna dalmatinska jela i čuvena pelješka vina na tematskim gastro večerima. Svoju omiljenu kavu možete naručiti u kavani hotela ili na terasi. Osvježenje uz domaće rakije i vina potražite na terasi aperitiv bara..

Sadržaji hotela:

 • pješčana plaža s tušem, kabinom za presvlačenje, ležaljkama i suncobranima
 • vanjski bazen sa slanom vodom (100 m2, dubok 1,4 m)
 • bazen s tušem, ležaljkama i suncobranima
 • Stolni tenis, teren za odbojku, boćalište
 • Dječje igralište..

POSJET KORČULI - 1 dan ( uključeno u cijenu)

Nakon doručka, odlazak sa lokalnim brodarom do otoka Korčule u obilazak grada Korčule - otok Marka Pola, koja će vas očarati prirodnim ljepotama i bogatom kulturnom baštinom.. Obilazak stare jezgre Korčule okružene zidinama, uskih uličica i poznatih znamenitosti grada.. Slobodno vrijeme u vlastitom aranžmanu te povratak prema hotelu u dogovoreno vrijeme.

 

JEDNODNEVNI IZLET PO PELJEŠCU (fakultativni izlet)

Nakon doručka, odlazak do gradića Mali Ston i  Ston na poluotoku Pelješac. Gradić Ston s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5 km) uskih tihih ulica, starih otmjenih kuća i tragova drevnih kultura rasutih okolo. U Stonu se nalazi najstarija aktivna solana na svijetu, solana koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli, koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Mjesto poznato po uzgoju školjaka; kamenica i mušula (dagnji) još od rimskog doba, a stonska kamenica (ostrea edulis) pronijela je slavu ovoga kraja kao potvrđeni prirodni afrodizijak. Tko želi moći će otići u razgled solane gdje će vam biti prikazan način proizvodnje soli kroz stoljeća. Moći ćete prošetat stonskim zidinama ili kušati stonske kamenice i dagnje. Slobodno vrijeme za osobne programe… Zatim odlazimo do malog mjesta Drače koje se nalazi također na poluotoku Pelješac, smješteno između Stona i Orebića. Pelješac je poznat po proizvodnji vrhunskih sorta vina. Jedno od njih je Dingač poznat kao kralj hrvatskih vina. Posjetit ćemo vinariju EDIVOVINA koja je prepoznatljiva po specifičnoj proizvodnji vina. Staklene boce od 0,75 l koje se stavljaju u glinene amfore, zaštićene čepom i dvostrukim slojem voska, uronjene u more, na dubini od 18-25 metara, gdje stoje više od 700 dana. Obilazak vinarije te degustacija više vrsta vina Dingač, Plavac, Pošip… Po završetku obilaska i degustacije kraće slobodno vrijeme te povratak do Orebića.

 

JEDNODNEVNI IZLET U NACIONALNI PARK MLJET (fakultativni izlet)

Nakon doručka, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak sa autobusom do mjesta Prapratno odakle kreće trajekt prema otoku Mljetu. Po dolasku na otok, vožnja do samog nacionalnog parka Mljet – zelenog bisera Jadrana. Nacionalni park Mljet obuhvaća gotovo 5300 ha, uključujući i morski pojas 500 m od obale, otočića i hridi, te tako zauzima otprilike trećinu otoka. Morem potopljeni zaljevi, Malo i Veliko jezero, najistaknutije su lokacije ovog područja te važan geomorfološki i oceanografski fenomen. Posebno je i jedinstveno iskustvo za svakog ljubitelja prirode, kulture, starih običaja i mediteranskog zraka. Razgled obuhvaća prijevoz brodom do otoka Sv. Marija za posjet benediktinskom samostanu iz 12.st u Velikom jezeru, šetnju svim kopnenim lokalitetima… Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi te u dogovoreno vrijeme povratak prema hotelu.

 

O putovanju

Odredište
Korčula , Mljet , Orebić Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Datum i vrijeme polaska
22.06.2021 03:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • smještaj u hotelu Orsan*** na bazi 5 polupansiona (večera, doručak)
 • boravišna pristojba
 • voditelj putovanja
 • izlet do Korčule
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, organizaciju i realizaciju programa, PDV.
Nije uključeno u cijenu
 • doplata za jednokrevetnu sobu iznosi = 600 kn
 • ulaznice za muzeje i kulturne povijesne spomenike koji se žele posjetiti
 • mogućnost posjeta Korčuli u vlastitom aranžmanu sa lokalnim brodarima

MOGUĆNOST FAKULTATIVNIH IZLETA  (plaćanje na licu mjesta)

 • jednodnevni izlet po poluotoku Pelješac – 140 kn po osobi

        – U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, pratitelj, posjet Malom Stonu i Stonu, degustacija 3 vrste vina (Pošip, Edivo plavac, Navis Mysterium bottle from the sea) u vinariji EDIVOVINA, svi razgledi prema programu.

 • Jednodnevni izlet NP MLJET – 250 kn po osobi

-U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, trajekt, pratitelj, ulaznica za NP MLJET (Ulaznica uključuje prijevoz brodom do otoka Sv. Marija za posjet benediktinskom samostanu iz 12.st u Velikom jezeru, šetnju svim kopnenim lokalitetima)

 

 

Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  PBZ VISA, VISA PREMIUM, DINERS

*za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5 %

 

VAŽNA NAPOMENA

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn, sjedala iza 2. vrata – 100 kn, ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.,

Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o putovanju, kontakt i ime pratitelja putovanja i sl.),

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,

Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,

Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.

 

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr  ili osobno podići u poslovnici.

***DODATNA VRIJEDNOST***

3 pečat na KARTICI POVJERENJA

Podjeli
Close

ODMOR NA JUGU HRVATSKE - POLUOTOK PELJEŠAC

Cijena
2.250 kn po person
Trajanje
6 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
+30

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja