Međunarodni poljoprivredni sajam – Novi Sad

Cijena
45 EUR / 339,05 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Novi Sad
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 20.05.2023.
20.05.2023.

Novi Sad

Polazak u 03:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Novog Sada. Planirani dolazak u Novi Sad je u jutarnjim satima. Odlazak u posjetu 90. MEĐUNARODNOM POLJOPRIVREDNOM SAJMU. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje i razgledavanje sajma.  Planirano zadržavanje na sajmu do poslijepodnevnih sati. Nakon provedenog dana na sajmu, slijedi odlazak u centar Novog Sada.  Slobodno vrijeme za kavu, odmor, šetnju. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i polazak u smjeru Podravine. Povratak u Koprivnicu predviđen je u kasnijim večernjim satima.

 

Danas je Međunarodni poljoprivredni sajam najveća i najznačajnija smotra poljoprivrednika u ovom djelu Europe. Okuplja sve značajne aktere agrobiznisa i predstavnike privrednih grana koje se naslanjaju na poljoprivredu, iz Srbije i svijeta.

Cijena aranžmana iznosi 45,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 339,05 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
20.05.2023 03:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelj putovanja
 • ulaznica za Međunarodni poljoprivredni sajam
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 45,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 339,05 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

NOVI TERMIN
From 50 EUR / 376,73 HRK
From od 40 EUR / 301,38 HRK
Popunjeno
From 50 EUR / 376,73 HRK
Popunjeno
From 75 EUR / 565,09 HRK
GARANTIRANO
From 90 EUR / 678,11 HRK
GARANTIRANO
From 205 EUR / 1.544,57 HRK
Close

Međunarodni poljoprivredni sajam - Novi Sad

Cijena
45 EUR / 339,05 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Novi Sad
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja