LOGARSKA DOLINA-MARIBOR

Cijena
245 kn po person
Trajanje
1 dan
Mjesta
45+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 29.9.2019.
29.9.2019.

LOGARSKA DOLINA-MARIBOR

Polazak autobusa u 05:00 sati sa Autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do LOGARSKE DOLINE. Po dolasku slobodno vrijeme za šetnju dolinom, uživanje u pogledu na Palenk slap. Logarska dolina je jedna od najljepših alpskih dolina u Sloveniji sa širokim ravnim dnom kojeg okružuje vijenac planinskih vrhova preko 2000 metara. Ujedno je poznata kao klimatsko lječilište baš zahvaljujući svom geografskom položaju. Slijedi odlazak autobusom do kraja Logarske doline, gdje se nalazi vodopad Savinje “Rinka” do kojeg je potrebno cca 20 minuta hoda. Slobodno za osvježenje, fotografiranje… Slijedi nastavak putovanja do MARIBORA - drugi po veličini slovenski grad, koji u 2012. g. nosi titulu europske prijestolnice kulture. Odlazak u pješački razgled grada: Glavni trg s gradskom vijećnicom, Trg slobode, Židovski trg sa sinagogom, Narodni dom, Trg generala Maistra...  Odlazak do nekadašnjeg pristaništa – Lent, gdje raste najstariji živi primjerak vinove loze na svijetu, koji još uvijek daje plodove, a upisana je u Guinnessovu knjigu rekorda! Slijedi slobodno vrijeme za boravak u gradskom parku te šetnja promenadom, koja je prvi put bila osvijetljena još davne 1926. godine, uz razgled tri ribnjaka... slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za uživanje u šarmantnim kavanama u povijesnom dijelu grada ili pak za odlazak u VINAGOVU VINSKU KLET u središtu grada, pod Trgom slobode gdje se nalazi jedna od najvećih i najstarijih vinskih kleti u Europi. Najstariji dio kleti je sagrađen 1847. Danas se klet diči površinom od 15.000 m2 te 2,1 kilometara dugim podzemnim tunelima, koji sežu od Trga slobode  sve do Partizanske, Prešernove i Razlagove ceste te vas vode u svijet opojnih vinskih okusa. Drvene posude, betonske cisterne, staklenke s vinskom patinom... imaju zajednički kapacitet od milijun litara. Degustacija vrhunskih vina i mogućnost kupnje butelja (doplata). Povratak kući i u kasnijim večernjim satima.

O putovanju

Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Datum i vrijeme polaska
29.09.2019 05:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelja putovanja
 • razglede prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, organizaciju i realizaciju programa, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, PDV.
Nije uključeno u cijenu
 • degustacija vina + razgled vinarije Vinag =9 €
 • ulaznice u ostale muzeje, spomenike te kulturno povijesne objekte koji se posjećuju, osobne troškove, paket putnog osiguranja, te sve što nije navedeno pod „Cijena aranžmana uključuje“.

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 5 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  American express, VISA, Diners

Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije Silvija turist koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 • 1. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 • 2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
 • sjedala iza 2. vrata – 50 kn

 

VAŽNA NAPOMENA

 • Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 

***DODATNA VRIJEDNOST***

1 pečat na KARTICI POVJERENJA

Podjeli
Close

LOGARSKA DOLINA-MARIBOR

Cijena
245 kn po person
Trajanje
1 dan
Mjesta
45+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja