Ljetovanje s prijevozom u Biogradu n/m, Hotel ADRIA***

Cijena
od 2.280 kn po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 29.08.-03.09.
29.08.-03.09.

Zadar – Biograd na Moru – Šibenik – NP Krka – noćni Zadar – slapovi Zrmanje

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (ponedjeljak)                          Zadar – Biograd na Moru

Polazak u 05:00 sati s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Zadra grad je poput muzeja na otvorenomu. Krase ga živopisne ulice i uske uličice. Gradske zidine su pripadaju povijesnom dijelu tog muzeja, a kad pogledamo nešto dalje od bedema, nove gradske atrakcije poput Pozdrava suncu ili Morskih orgulja možemo povezati sa suvremenom umjetnošću. Po dolasku u grad, susret s lokalnim vodičem i odlazak na razgled grada. Tijekom razgleda saznati ćemo i zanimljive podatke, kao što su: da grad Zadar ima prve morske orgulje u svijetu, koje stvaraju zvuk isključivo pod utjecajem vjetra i morskih valova; da se u Zadru nalazi najstarija dalmatinska gotička crkva, crkva sv. Frane; Kopnena vrata djelo glavnog inženjera Mletačke Republike Michelea Sanmichelija, a smatra se kao najvrjedniji spomenik što ga je Venecija ostavila Dalmaciji, i mnoge druge. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada, individualni ručak, odmor, uživanje. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i nastavak vožnje prema Biogradu na Moru - grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra. Brojni kulturni i zabavni programi i sportska događanja u ponudi su tijekom ljetnih mjeseci: pučke fešte na otvorenom, na vaterpolskom bazenu kod Hotela Ilirija, u kinu; sportski turniri i natjecanja… Smještaj u Hotel Adria, slobodno vrijeme za uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava, odmor. Večera, noćenje.

 

2.dan (utorak)                                  Biograd na Moru (slobodno vrijeme)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava, odmor. Večera, noćenje.

 

3.dan (srijeda)                                 Biograd na Moru (slobodno vrijeme) / Šibenik – NP Krka (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava, odmor. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Šibenik – NP Krka

 

4.dan (četvrtak)                               Biograd na Moru (slobodno vrijeme) / Noćni Zadar (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava, odmor. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta noćni Zadar

 

5.dan (petak)                                    Biograd na Moru (slobodno vrijeme)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava, odmor. Večera, noćenje.

 

6.dan (subota)                                 Biograd na Moru – Slapovi Zrmanje

Doručak. Odjava iz hotela, ugodna vožnja u smjeru sjeverne Hrvatske. Zaustavljanje kod slapova Zrmanje - ova prekrasna krška rijeka, prozirno čista voda, njezine sedrene barijere i vodopadi i jedan od najljepših kanjona u Europi idealni su za neodoljivu avanturu. Krševita podloga i miješanje planinske i mediteranske klime stvorili su čarobnu kombinaciju egzotičnog reljefa i bujne vegetacije. Slobodno vrijeme za šetnju predivnim krajolikom, individualni ručak ili pak kupanje u kristalno čistoj rijeci. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe kod autobusa. Ukrcaj u autobus, ugodna vožnja sa zaustavljanjima po potrebi u smjeru Podravine. Povratak u Koprivnicu predviđen je u kasnijim večernjim satima.

CIJENE ARANŽMANA Na bazi polupansiona: Na bazi ALL INCLUSIVE: Cijena aranžmana iznosi 2.280,00 kn po osobi. Cijena aranžmana iznosi 2.850,00 kn po osobi. Cijena za djecu do 12 godina u pratnji odrasle osobe iznosi 1.920,00 kn. Cijena za djecu do 7 godina (3.ležaj) iznosi 500,00 kn. Cijena za djecu od 7 do 12 godina (3.ležaj)...

O putovanju

Odredište
Biograd na Moru , NP KRKA , Šibenik , slapovi Zrmanje , Zadar Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
29.08.2022 05:00
Dodatne informacije
Doplata 1/1 soba: 360,00 kn po danu Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • lokalni vodič za grad Zadar
 • usluga smještaja na bazi 5 polupansiona/punih pansiona u Hotelu Adria, Biograd na Moru
 • posjet Zadru, slapovima Zrmanje
 • svi razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • fakultativni izleti

CIJENE ARANŽMANA

Na bazi polupansiona: Na bazi ALL INCLUSIVE:
Cijena aranžmana iznosi 2.280,00 kn po osobi. Cijena aranžmana iznosi 2.850,00 kn po osobi.
Cijena za djecu do 12 godina u pratnji odrasle osobe iznosi 1.920,00 kn.

Cijena za djecu do 7 godina (3.ležaj) iznosi 500,00 kn.

Cijena za djecu od 7 do 12 godina (3.ležaj) iznosi 1.400,00 kn.

Cijena za djecu od 12 do 18 godina (3.ležaj) iznosi 1.740,00 kn.

Cijena za odraslu osobu (3.ležaj) iznosi 1.950,00 kn.

Cijena za djecu do 12 godina u pratnji odrasle osobe iznosi 2.370,00 kn.

Cijena za djecu do 7 godina (3.ležaj) iznosi 500,00 kn.

Cijena za djecu od 7 do 12 godina (3.ležaj) iznosi 1.680,00 kn.

Cijena za djecu od 12 do 18 godina (3.ležaj) iznosi 2.150,00 kn.

Cijena za odraslu osobu (3. ležaj) iznosi 2.380,00 kn.

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od minimalno 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom,  dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 100,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 100,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 100,00 kn
Sjedala 7, 8 100,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 100,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala 50,00 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana:

 • Ukupan iznos aranžmana: 0 – 500 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 501 – 1.000 HRK = 100 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 1.001 – 3.000 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)

Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija SILVIJA TURIST ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

 

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici: www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel Adria***, Biograd na Moru - Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda. U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje.

Hotelski sadržaj:

 • korištenje unutarnjeg slatkovodnog grijanog bazena (27˚C) s pratećim prostorijama
 • korištenje vanjskih slatkovodnih bazena za odrasle, jedan s odijeljenim dijelom za djecu, a drugi s aquagunom
 • ležaljke i suncobrani uz bazen u vremenu od 9:00-19:00h
 • prostorija za fitness, odvojena igrališta za nogomet, rukomet, košarku, odbojku na pijesku, boćanje, stolni tenis
 • besplatno korištenje Wi-Fi interneta u holu hotela

Usluga:

 • Polupansion uključuje: buffet doručak i buffet ručak ili večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino)
 • All inclusive uključuje: buffet doručak, buffet ručak i buffet večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino); popodnevni snack 15:00h-16:00h (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za djecu prema tjednom rasporedu); piće na all inclusive baru, uz vanjski bazen, svaki dan 10:00h-23:00h (pivo, vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, domaća alkoholna pića – posluživanje u plastičnim čašama)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M o g u ć n o s t   f a k u l t a t i v n i h   i z l e t a                                                                                                                                                        

Prijava u agenciji prilikom plaćanja aranžmana, a plaćanje na licu mjesta. Minimalan broj prijava za realizaciju: 25

 

 • Jednodnevni izlet Šibenik – NP Krka

Cijena izleta po osobi: 280,00 kn odrasli, 180,00 kn studenti i djeca 7-18 godina, 120,00 kn djeca do 7 godina

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič, posjet Šibeniku, posjet NP Krka (ulaznica i razgled), svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, polazak prema gradu Šibeniku - jedan je od najstarijih hrvatskih samorodnih gradova na Jadranu, glavni grad te kulturno, obrazovno, upravno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije. Prvi put se spominje na Božić 1066. u darovnici Petra Krešimira IV. pa se naziva i Krešimirovim gradom. Po dolasku u grad, slijedi razgled s lokalnim vodičem te kasnije kraće slobodno vrijeme za osobne aranžmane. Nakon slobodnog vremena polazak prema Nacionalnom parku Krka. Po dolasku u NP Krka slijedi šetnja i razgled. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepotama parka. Povratak prema hotelu u poslijepodnevnim satima.

 

 • Noćni Zadar

Cijena izleta po osobi: 40,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon večere, polazak prema gradu Zadru -  kad padne noć, Zadar postaje glavno odredište za sjajan provod. Nakon što ste pogledate najljepši zalazak sunca, krenite u jedan od zadarskih noćnih klubova i doživite nevjerojatnu noć ispunjenu plesom ili se pak zaputite u neki od barova gdje se možete opustiti uz koktel. Predlažemo Vam šetnju Kalelargom - u Zadru se službeno naziva Široka ulica (Calle Larga, Kalelarga), a opjevana je kao niti jedna druga ulica ili gradski simbol. Ima svoju himnu, mjesto je svakog ozbiljnog gradskog trača ili novosti.

Podijeli
Close

Ljetovanje s prijevozom u Biogradu n/m, Hotel ADRIA***

Cijena
od 2.280 kn po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja