Ljetovanje s prijevozom na otoku Hvaru

Cijena
420 EUR / 3.239,84 HRK po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • Fakultativni izleti
 • 28.08.-02.09.2023.
28.08.-02.09.2023.

Split – Stari grad – Jelsa – Hvar – Humac – Vrboska – Trogir

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (ponedjeljak, 28.08.)                         Koprivnica – Split – Stari Grad – Jelsa   

Polazak u 01:00 sat s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru južne Dalmacije. Dolazak do grada Splitapunih 17. stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine. Po dolasku slobodno vrijeme za odlazak na individualnu šetnju, razgledavanje, kavu. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe u trajektnoj luci kod autobusa te slijedi ukrcaj na trajekt. Dolazak u podnevnim satima do Starog Gradapovijesni dragulj otoka Hvara. Sastanak s licenciranim lokalnim vodičem te odlazak na razgled ovog predivnog grada. Povijesna jezgra Staroga Grada i kulturni krajolik Starogradskog polja upisani su 2008. godine na UNESCO-u listu svjetske baštine. Po završetku razgleda, kraće slobodno vrijeme za individualno istraživanje, kavu, uživanje. Nastavak vožnje do Jelse, gdje se nalazi Hotel Hvar. Jelsa je turistički gradić s brojnim ugostiteljskim objektima, plažama i drugim sadržajima. Najpoznatije jelšanske znamenitosti su: Tor (masivna utvrda), crkva sv. Ivana s trgom, župna crkva uznesenja Marijina, Perivoj te Pjaca (glavni trg u mjestu uz čiju zapadnu stranu teče potok Slatina). Smještaj u hotel, slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela. Večera, noćenje.

 

2.dan (utorak, 29.08.)                            Jelsa (slobodno vrijeme)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 

3.dan (srijeda, 30.08.)                          Jelsa (slobodno vrijeme) / Istraživanje otoka Hvara (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Istraživanje otoka Hvara

 

4.dan (četvrtak, 31.08.)                          Jelsa (slobodno vrijeme) / Središtem otoka Hvara (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Središtem otoka Hvara

 

5.dan (petak, 01.09.)                             Jelsa (slobodno vrijeme) / Hvar - otok vina (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, prekrasnim plažama, zabava. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Hvar – otok vina

 

6.dan (subota, 02.09.)                           Jelsa – Trogir – Koprivnica  

Doručak. Odjava iz hotela jutarnjim satima. Vožnja do Starog Grada, gdje se ukrcavamo na trajekt za grad Split. Po dolasku u Split, nastavak vožnje do Trogira - srce ovog slikovitog starog grada je mali otočić smješten između kopna i otoka Čiova. UNESCO je 1997. godine Stari grad Trogir uvrstio u svjetsku baštinu kao jedan od najbolje očuvanih romaničko-gotičkih gradova u srednjoj Europi. Po dolasku slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, šetnju, kavu, odmor. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe, vožnja prema Koprivnici sa zaustavljanjima prema potrebi. Povratak u Koprivnicu planiran je u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 430,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 3.239,84 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30%...

O putovanju

Odredište
Humac , Hvar , Jelsa , Split , Stari Grad , Trogir , Vrboska Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
28.08.2023 01:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Svi razgledi prema programu
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Lokalni vodič za Stari Grad
 • Usluga smještaja na bazi 5 polupansiona s pićem (doručak, večera) u Hotelu Hvar*** (park strana s francuskim balkonom s ventilatorom), Jelsa; boravišna pristojba
 • Posjet Splitu, Trogiru
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Nadoplata za 1/1 sobu =150 EUR
 • Fakultativni izleti
Cijena aranžmana iznosi 430,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 3.239,84 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel Hvar***, Jelsa

 • Hotel Hvar*** smješten je na poluotoku koji okružuje odmaralište sa 2 kilometra sunčane obale, a izvanredan je izbor niskobudžetnog resorta za putnike koji traže opušteno utočište u pijesku i mirnom Jadranskom moru, gdje zadovoljstvo pronalaze u veličanstvenom dijelu popularne pješčane plaže i diskretnoj stjenovitoj obali.
 • Hotel se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra Jelse uz morsku šetnicu, bogat brojnim lokalnim trgovinama, klubovima i konobama.

NOVI TERMIN
From 50 EUR / 376,73 HRK
Popunjeno
From 50 EUR / 376,73 HRK
Popunjeno
From 75 EUR / 565,09 HRK
GARANTIRANO
From 90 EUR / 678,11 HRK
Garantirano
From 450 EUR / 3.390,53 HRK
GARANTIRANO
From 205 EUR / 1.544,57 HRK

Fakultativni izleti                      

Prijava u agenciji prilikom plaćanja aranžmana, a plaćanje na licu mjesta. Minimalan broj prijava za realizaciju: 25

! Paket izleta (cijena za sva 3 izleta zajedno): 65,00 EUR

 

 • Istraživanje otoka Hvara

Cijena izleta po osobi: 25,00 EUR

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič za otok Hvar, posjet gradu Hvaru, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe ispred hotela. Odlazak na vožnju otokom prema gradu Hvaru. Tijekom vožnje prema gradu Hvaru, planirana su zaustavljanja prema potrebi kako bi uspjeli dočarati prirodnu ljepotu otoka uz predivne vidikovce. Dolazak u grad Hvar - Najveće je mjesto na otoku te njegov turistički, administrativni i gospodarski centar. Naročito je poznat po kulturno-povijesnim znamenitostima, zabavnim i gastronomskim sadržajima te plažama na Paklenim otocima. Pakleni otoci su skupina malih razvedenih otoka jugozapadno od grada. Najatraktivnije znamenitosti grada Hvara su: katedrala sv. Stjepana, trg ispred katedrale (najveći trg na jadranskim otocima), tvrđava Fortica, arsenal, kazalište, gradska lođa te Franjevački samostan. Osim procesije „Za križen" koja je znamenitost središnjeg dijela otoka, na UNESCO-om popisu kulturne baštine nalazi se i hvarska čipka od agave koju izrađuju redovnice Benediktinskog samostana u Hvaru. Razgled grada uz licenciranog lokalnog vodiča za otok Hvar. Osim spomenutih znamenitosti, grad Hvar je atraktivan i zbog brojnih uskih kamenih uličica koje se nazivaju kale. Šetnja kalama pruža užitak i autentičan doživljaj dalmatinske arhitekture. Po završetku razgleda, slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, šetnju, odmor i uživanje. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i vožnja u smjeru Jelse. Planirani povratak u hotel je u kasnijim podnevnim satima.

 • Središtem otoka Hvara

Cijena izleta po osobi: 20,00 EUR

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič za otok Hvar, posjet mjestu Humac, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe ispred hotela. Odlazak na vožnju drugim dijelom otokom prema mjestu Humac - Jedinstveni primjer dobro očuvane ruralne arhitekture, nekadašnje pastirsko naselje Humac, nastalo u 17 st., nalazi se 7 km udaljeno od Jelse, na 350 m nadmorske visine, odakle se pruža veličanstven panoramski pogled na okolna mjesta, uvale, otok Brač i makarsko primorje. Draži ovog naselja leže u njegovim skladnim kamenim kućicama, dvorištima, balkonima, uskim uličicama i prirodi koja se sa selom stopila u nadahnjujućem prizoru. Crkva Sv. Ivana i Pavla na Humcu novije je gradnje. Šetnja mjestom uz licenciranog lokalnog vodiča. Nakon razgleda, kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, šetnju, uživanje. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i vožnja u smjeru Jelse. Planirani povratak u hotel je u podnevnim satima.

 • Hvar - otok vina

Cijena izleta po osobi: 30,00 EUR

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, degustacija vina u vinariji Pinjata

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

U poslijepodnevnim satima, okupljanje grupe ispred hotela. Odlazak autobusom do mjesta Vrboska, gdje se nalazi Vinarija Pinjata. Po dolasku razgled i degustacija vina. Otok Hvar ima ponosnu i dugu povijest vinogradarstva, koja je započela i prije dolaska drevnih grčkih doseljenika, koji su tu zasadili svoje loze u 384. godini prije Krista. Hvarska vina su tada, kao i danas, smatrana cijenjenom robom. Izvozila su se po cijelom Mediteranu i uživali su ih mnogi ljudi kroz stoljeća. I vi možete okusiti kvalitetu naših vina, koja odražavaju osobitost našeg otoka. Nakon degustacije, kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, šetnju, uživanje. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i vožnja u smjeru Jelse. Planirani povratak u hotel je u kasnijim podnevnim satima.

Close

Ljetovanje s prijevozom na otoku Hvaru

Cijena
420 EUR / 3.239,84 HRK po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja