Ljetovanje s prijevozom na Dubrovačkoj rivijeri – VILLA PLAT***

Cijena
2.090 kn po person
Trajanje
6 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
+30
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 02.08.-07.08.2021.
02.08.-07.08.2021.

KOPRIVNICA - PLAT

Kompleks Vile Plat nalazi se nedaleko od Dubrovnika u mjestu Plat, na dubrovačkoj rivijeri.

Kompleks se sastoji od četiri vile s apartmanima i dvije vile s klasičnim sobama. Građevine su modernog dizajna, okružene mediteranskim vrtom, nalaze se u neposrednoj blizini mora i plaže. Sobe i apartmani imaju pogled na more i obližnje otoke ili mediteranski vrt. Na raspolaganju je i prostrani bazen s morskom vodom s kojeg se pruža prekrasni pogled na more.

U sklopu kompleksa Vila Plat možete uživati u gastronomskoj ponudi taverne Plat u kojem se poslužuju doručak i večera. Za opuštanje kraj bazena ili na plaži tu su „Pool bar“ i „Beach bar“. Unutar kompleksa nalaze se još frizerski salon i mini-market.

Vila Plat udaljena je svega 12 km od stare gradske jezgre Dubrovnika. Na relaciji Plat – Dubrovnik postoji i brodska linija koja vozi od hotelske plaže do starog grada. Brod isplovljava svakih sat vremena, a vožnja traje 30 min.

Polazak: 02.08.2021. s autobusnog kolodvora u Koprivnici u 3:00 h

Povratak: 07.08.2021.

 

 

MOGUĆNOST FAKULTATIVNIH IZLETA (plaćanje na licu mjesta)

 • jednodnevni izlet po poluotoku Pelješac (na upit)

        - U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, pratitelj, posjet Malom Stonu i Stonu, degustacija 3 vrste vina (Pošip, Edivo plavac, Navis Mysterium bottle from the sea) u vinariji EDIVOVINA, svi razgledi prema programu.

 

JEDNODNEVNI IZLET NA POLUOTOK PELJEŠAC (fakultativni izlet)

Nakon doručka, odlazak na fakultativni izlet na poluotok PELJEŠAC. Odlazak do gradića Mali Ston i  Ston na poluotoku Pelješac. Gradić Ston s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5 km) uskih tihih ulica, starih otmjenih kuća i tragova drevnih kultura rasutih okolo. U Stonu se nalazi najstarija aktivna solana na svijetu, solana koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli, koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Mjesto poznato po uzgoju školjaka; kamenica i mušula (dagnji) još od rimskog doba, a stonska kamenica (ostrea edulis) pronijela je slavu ovoga kraja kao potvrđeni prirodni afrodizijak. Tko želi moći će otići u razgled solane gdje će vam biti prikazan način proizvodnje soli kroz stoljeća. Moći ćete prošetat stonskim zidinama ili kušati stonske kamenice i dagnje. Slobodno vrijeme za osobne programe… Zatim odlazimo do malog mjesta Drače koje se nalazi također na poluotoku Pelješac, smješteno između Stona i Orebića. Pelješac je poznat po proizvodnji vrhunskih sorta vina. Jedno od njih je Dingač poznat kao kralj hrvatskih vina. Posjetit ćemo vinariju EDIVOVINA koja je prepoznatljiva po specifičnoj proizvodnji vina. Staklene boce od 0,75 l koje se stavljaju u glinene amfore, zaštićene čepom i dvostrukim slojem voska, uronjene u more, na dubini od 18-25 metara, gdje stoje više od 700 dana. Obilazak vinarije te degustacija više vrsta vina Dingač, Plavac, Pošip… Po završetku obilaska i degustacije kraće slobodno vrijeme te povratak do Ville Plat.

O putovanju

Odredište
Dubrovnik , Plat Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Datum i vrijeme polaska
02.08.2021 03:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelj putovanja
 • smještaj na bazi 5 polupansiona (večera/doručak) u VILAMA PLAT
 • boravišna pristojba
 • sve razglede prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, organizaciju i realizaciju programa, PDV.
Nije uključeno u cijenu
 • doplata za jednokrevetnu sobu iznosi = 650 kn
 • ulaznice za muzeje i kulturne povijesne spomenike koji se žele posjetiti u Dubrovniku (npr. Gradske zidine, vožnja žičarom na brdo Srđ, Dubrovački muzeji…)

VAŽNA NAPOMENA

Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  PBZ VISA, VISA PREMIUM, DINERS

*za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5 %

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn, sjedala iza 2. vrata – 100 kn, ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.,

Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o putovanju, kontakt i ime pratitelja putovanja i sl.),

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,

Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,

Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr  ili osobno podići u poslovnici.

***DODATNA VRIJEDNOST***

3 pečat na KARTICI POVJERENJA

Podjeli
Close

Ljetovanje s prijevozom na Dubrovačkoj rivijeri - VILLA PLAT***

Cijena
2.090 kn po person
Trajanje
6 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
+30

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja