Ljetovanje s prijevozom na Dubrovačkoj rivijeri, VILLAS PLAT***

Cijena
od 2.700 kn po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 01.-06.08.2022.
01.-06.08.2022.

Ston – Plat – Dubrovnik – Perast (MNE) – Kotor (MNE) – Tivat (MNE) – noćni Dubrovnik – noćni Cavtat

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (ponedjeljak)           Koprivnica – Ston – panorama Dubrovnika – Plat

Polazak u 03:00 sati s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru južne Dalmacije. Stajanje kod poluotoka Pelješca u gradu Stonuna samom početku poluotoka smješteno je malo bajkovito mjesto, Mali Ston koji je zajedno sa Stonom povezan najdužim očuvanim kamenim zidom (5.5km) u Europi. Malostonski zaljev poznat po uzgoju školjaka, posebno kamenica i mušula nezaobilazno je odredište za prave ljubitelje morskih delicija. Slobodno vrijeme za osobne programe i individualni ručak. Nakon slobodnog vremena nastavak vožnje prema krajnjem jugu Hrvatske, gradu Dubrovniku - grad leži u podnožju brda Srđa (412 m). More ispred Dubrovnika uglavnom je otvoreno prema pučini jer se na tom dijelu obale otocima Lokrumom, Mrkanom i Bobarom završava istočnojadranski arhipelag. Kreće zaustavljanje za uživanje u panoramskom pogledu na grad Dubrovnik. Nastavak vožnje do mjesta Plat, gdje se nalazi kompleks Villas Plat. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme za osobne programe. Večera, noćenje.

 

2.dan (utorak)                    Plat – Dubrovnik – Plat (slobodno vrijeme)

Doručak. Okupljanje grupe ispred hotela nakon doručka, te odlazak do Grada (Dubrovnik) - Od davnina Dubrovčani pod pojmom „Grad“ podrazumijevaju samo staru gradsku jezgru. Kad Dubrovčanin kaže da ide u Grad, misli isključivo na prostor unutar zidina. Po dolasku slijedi razgled Grada s lokalnim vodičem uz pogled na tvrđavu Lovrijenac. Ulazak u stari grad kroz gradska vrata Pile te šetnja Stradunom pored Velike Onofrijeve fontane i Franjevačkog samostana do Palače Sponza, Luža, gradskog zvonika, Male Onofrijeve fontane, Crkve Sv. Vlaha, Orlandovog stupa i stare gradske luke...uz mnoštvo zanimljivih informacija koje ćemo saznati od lokalnog vodiča. Nakon razgleda starog dijela Dubrovnika, slobodno vrijeme za uživanje u ovom predivnom gradu. Povratak iz Dubrovnika u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela. Večera, noćenje.

 • Predlažemo Vam: vožnju žičarom na Srđ, izlet brodom na Elafite, panoramski obilazak grada brodom, odlazak na šetnju gradskim zidinama, odlazak brodom do otoka Lokruma

 

3.dan (srijeda)                    Plat (slobodno vrijeme) / Perast – Kotor – Tivat (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta BOKA KOTORSKA (Perast – Kotor – Tivat)

 

4.dan (četvrtak)                Plat (slobodno vrijeme) / Noćni Dubrovnik (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Noćni Dubrovnik

 

5.dan (petak)                     Plat (slobodno vrijeme) / Noćni Cavtat (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Noćni Cavtat

 

6.dan (subota)                    Plat – Koprivnica  

Doručak. Odjava iz hotela jutarnjim satima. Vožnja prema Koprivnici s zaustavljanjima prema potrebi. Dolazak u Koprivnicu planiran je u večernjim satima.

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od minimalno 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom,  dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko...

O putovanju

Odredište
Dubrovnik , Plat , Ston Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
01.08.2022 03:00
Dodatne informacije
1.800 kn: Cijena za djecu od 6 do 12 godina 700 kn: Cijena za djecu do 6 godina 2.550 kn: Cijena za odraslu osobu na pomoćnom ležaju (1/3 ili 1/4 soba) Doplata 1/1 soba: 240,00 kn po danu Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase s mogućnošću korištenja WiFi-a
 • lokalni vodič za grad Dubrovnik
 • usluga smještaja na bazi 5 polupansiona u Kompleksu Villas Plat, Plat (doručak, večera)
 • posjet Stonu, Dubrovniku
 • licencirani pratitelj putovanja
 • boravišna pristojba
 • svi razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • fakultativni izleti
Complementaries
DUBROVNIK CARD =250 kn (kupnja na licu mjesta): Kupnjom dnevne Dubrovačke kartice moći ćete besplatno ući u 6 muzeja, 2 galerije i na Gradske zidine u Dubrovniku. Kupnjom dnevne Dubrovačke kartice dobiti ćete autobusnu kartu koja vam omogućuje 24 satnu vožnju javnim gradskim prijevozom na području grada Dubrovnika Besplatan turistički vodič sa planom grada Dubrovnika i Cavtat.

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od minimalno 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom,  dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 100,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 100,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 100,00 kn
Sjedala 7, 8 100,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 100,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala 50,00 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana:

 • Ukupan iznos aranžmana: 0 – 500 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 501 – 1.000 HRK = 100 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 1.001 – 3.000 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)

Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija SILVIJA TURIST ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

 

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici: www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Kompleks Ville Plat nalazi se nedaleko od Dubrovnika u mjestu Plat, na dubrovačkoj rivijeri. Kompleks se sastoji od četiri vile s apartmanima i dvije vile s klasičnim sobama. Građevine su modernog dizajna, okružene mediteranskim vrtom, nalaze se u neposrednoj blizini mora i plaže.

 • Sobe i apartmani imaju pogled na more i obližnje otoke ili mediteranski vrt. Na raspolaganju je i prostrani bazen s morskom vodom s kojeg se pruža prekrasni pogled na more.
 • U sklopu kompleksa Villa Plat možete uživati u gastronomskoj ponudi taverne Plat u kojem se poslužuju doručak i večera. Za opuštanje kraj bazena ili na plaži tu su „Pool bar“ i „Beach bar“. Unutar kompleksa nalaze se još frizerski salon i mini-market.
 • Villa Plat udaljena je svega 12 km od stare gradske jezgre Dubrovnika. Na relaciji Plat – Dubrovnik postoji i brodska linija koja vozi od hotelske plaže do starog grada. Brod isplovljava svakih sat vremena, a vožnja traje 30 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M o g u ć n o s t   f a k u l t a t i v n i h   i z l e t a                                                                                                                                                      

Prijava u agenciji prilikom plaćanja aranžmana, a plaćanje na licu mjesta. Minimalan broj prijava za realizaciju: 25

 

 • Jednodnevni izlet BOKA KOTARSKA (Perast, Kotor, Tivat)

Cijena izleta po osobi: 250,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, lokalni vodič za Crnu Goru, posjet Perastu, vožnja brodom i ulaznica za muzej Gospa od Škrpjela, posjet Kotoru, sve potrebne takse, svi razgledi prema programu, vožnja trajektom

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon ranijeg doručka, polazak prema Crnoj Gori. Ulaskom u Crnu Goru, ugodna vožnja Bokokotorskom zaljevom do Perasta - gradić i luka u Boki kotorskoj, u podnožju Ilijina brda. Leži zapadno od Kotora, nasuprot tjesnacu Verige. Šetnja gradićem uz lokalnog vodiča te odlazak brodicom do Gospe od Škrpjela - Prije nego što je ostrvo nastalo, na tom mjestu nalazilo se samo otvoreno more. Dva lokalna ribara, braća Morsić, naišla su na stijenu na kojoj su pronašli ikonu Presvete Bogorodice. Ponijeli su je u Perast, ali su ubrzo otkrili da je ikona nestala. Čim su idući put zaplovili morem, pronašli su ikonu na prvobitnom mjestu. Nastavak zanimljive priče ćemo saznati prilikom posjete ovom predivnom otočiću. Kraće zadržavanje te nakon toga slijedi ugodna vožnja autobusom do Kotorasmješten je u zaljevu u Crnoj Gori. Iako nema pješčanih plaža u okolici, očarava zanimljivim reljefom i povijesnim znamenitostima. Kroz stoljeća je bio na raskrižju trgovačkih ruta i mnoge kulture su ostavile svoj trag. Srednjovjekovna arhitektura i brojni kulturni spomenici su pomogli da se Kotor uvrsti na listu UNESCO svjetske kulturne baštine. Najznačajniji spomenik su masivne zidine koje okružuju grad od mora do vrha Sv. Ivana na visini od 260m. Razgled grada uz lokalnog vodiča. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za osobne programe, individualni ručak ili istraživanje simpatičnog „Dubrovnika u malom“. Po završetku slobodnog vremena, vožnja autobusom u smjeru Hrvatske. Zaustavljanje u mjestu Tivatnajmlađi gradić bokokotorskog zaljeva. Dobio je ime po ilirskoj kraljici Teuti koja je 3.stoljeću prije Krista ovdje imala ljetnikovac i veliki vrt. Slobodno vrijeme za šetnju simpatičnim gradićem i uživanje u pogledu na Bokokotorski zaljev. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i vožnja u smjeru Hrvatske. Planirani povratak u hotel je u večernjim satima.

 

 • Noćni Dubrovnik

Cijena izleta po osobi: 80,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon večere, polazak prema gradu Dubrovniku Stari Grad vrvi ljudima, a noću se čuje glazba i razgovor iz mnogih kafića i restorana. Ipak, upravo ta živost, razni ulični svirači, plesači i mnoštvo ljudi, ono je što Starom Gradu daje dušu i jednu posebnu čar. Slobodno vrijeme za uživanje u čarima noćnog Dubrovnika. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak prema smještaju.

 

 • Noćni Cavtat

Cijena izleta po osobi: 50,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon večere, polazak prema Cavtatu jedinstveno mjesto na Jadranu, stari gradić na brežuljku šumovitog poluotoka Rata, s novim naseljima duž obala, sav obrastao u mediteransko raslinje s vječno zelenim borovima i čempresima. Slobodno vrijeme za uživanje u mnogobrojnom sadržaju Cavtata. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak prema smještaju.

Podijeli
Close

Ljetovanje s prijevozom na Dubrovačkoj rivijeri, VILLAS PLAT***

Cijena
od 2.700 kn po osobi
Trajanje
6 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja