Ljepote južne Dalmacije – Hotel Bellevue**** OREBIĆ

Cijena
1.680 kn po person
Trajanje
4 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 30.09.-03.10.2021.
30.09.-03.10.2021.

KOPRIVNICA - OREBIĆ - KORČULA - NP MLJET

Program putovanja:

1.dan 30.09. (četvrtak)                KOPRIVNICA – STON – OREBIĆ

Polazak autobusnom s autobusnog kolodvora u Koprivnici u 01:00 h. Vožnja s usputnim stajanjima prema potrebi do Stona - Na samom početku poluotoka smješteno je malo bajkovito mjesto, Mali Ston koji je zajedno sa Stonom povezan najdužim očuvanim kamenim zidom (5.5km) u Europi. Malostonski zaljev poznat po uzgoju školjaka, posebno kamenica i mušula nezaobilazno je odredište za prave ljubitelje morskih delicija. Slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak prema Orebiću. Dolazak u hotel u popodnevnim satima, smještaj. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, večera, noćenje.

2.dan 01.10. (petak)                    OREBIĆ – KORČULA – OREBIĆ

Nakon doručka, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme ispred hotela. Vožnja brodicom od Orebića do Korčule. Po dolasku na Korčulu susret s lokalnim vodičem te odlazak na razgled od sat vremena. Korčula očarava bezvremenskom ljepotom, minula vremena utisnula su trag u kamenu koji priča. Morešku, viteški ples s mačevima, Korčulani stoljećima ponosno igraju - 'bate', a Čara, Pupnat i Žrnovo također njeguju kumpanije i moštru prenoseći je iz koljena na koljeno stotinama godina. Upoznajte kameni grad, otkrijte skrivene 'kale' prolazeći pokraj ukrašenih pročelja elegantnih palača, koračajući kamenim ulicama dok se sunce stapa s morem u sutonu. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. U dogovoreno vrijeme povratak s brodicom u Orebić. Uživanje u sadržajima hotela, večera, noćenje.

3.dan 02.10. (subota)                  OREBIĆ – NP MLJET – OREBIĆ

Nakon doručka, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak sa autobusom do mjesta Prapratno odakle kreće trajekt prema otoku Mljetu. Po dolasku na otok, vožnja do samog nacionalnog parka Mljet – zelenog bisera Jadrana. Nacionalni park Mljet obuhvaća gotovo 5300 ha, uključujući i morski pojas 500 m od obale, otočića i hridi, te tako zauzima otprilike trećinu otoka. Morem potopljeni zaljevi, Malo i Veliko jezero, najistaknutije su lokacije ovog područja te važan geomorfološki i oceanografski fenomen. Posebno je i jedinstveno iskustvo za svakog ljubitelja prirode, kulture, starih običaja i mediteranskog zraka. Razgled obuhvaća prijevoz brodom do otoka Sv. Marija za posjet benediktinskom samostanu iz 12.st u Velikom jezeru, šetnju svim kopnenim lokalitetima… Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi te u dogovoreno vrijeme povratak prema hotelu. Uživanje u sadržajima hotela, večera, noćenje.

4.dan 03.10. (nedjelja)                OREBIĆ – KOPRIVNICA

Nakon doručka, kraće slobodno vrijeme. Odjava iz hotela te polazak prema Koprivnici. Vožnja s usputnim stajanjima prema potrebi. Dolazak u Koprivnicu u kasnijim večernjim satima.

 

Opis hotela:

AMINESS BELLEVUE HOTEL ****  Smješten na spektakularnoj lokaciji uz more, u poznatom vinarskom kraju Hrvatske, hotel Aminess Bellevue izmamit će vam uzdah svojom klasičnom elegancijom boje tamnocrvenog vina. Izgrađen je davne 1935. kada je slovio za jednu od najljepših lokalnih građevina i potpuno obnovljen u duhu pomorske tradicije Orebića. Iz luksuznih soba našeg hotela uživat ćete u božanstvenom pogledu, dok vas od centra grada dijeli samo kratka šetnja. Do Korčule je svega 15 minuta plovidbe, a do plaže i bazena doslovno koraci.

 • veličanstven pogled na Pelješki kanal i otok Korčulu
 • mirna lokacija u zagrljaju mora, borova i čempresa
 • 500 m od centra Orebića
 • neodoljive šljunčane plaže i bazeni podno hotela
 • interijeri s potpisom Duje Kaliterne, poznatog hrvatskog dizajnera
 • izleti na Korčulu, Mljet
 • enološka bogatstva Pelješca
 • originalan animacijski program za djecu i odrasle

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 3 pečata na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Korčula , Mljet , Orebić Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
30.09.2021 01:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelj putovanja
 • smještaj na bazi 3 polupansiona (doručak/večera) u Hotelu Bellevue ****
 • boravišna pristojba
 • izlet na Korčulu (brod, stručno vodstvo)
 • izlet u NP Mljet (prijevoz, trajekt, ulaznica, stručno vodstvo)
 • jamčevinu osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • doplata za jednokrevetnu sobu (450 kn)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom,  dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 100 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
  sjedala iza 2. vrata – 100 kn, ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija SILVIJA TURIST ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju
 • Polasci i ukrcaji su izričito sa navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

 

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici: www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 140 kn
From 450 kn
From 1.100 kn
Podjeli
Close

Ljepote južne Dalmacije - Hotel Bellevue**** OREBIĆ

Cijena
1.680 kn po person
Trajanje
4 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja