Ljepote južne Dalmacije, Hotel AMINESS BELLEVUE****

Cijena
2.100 kn po osobi
Trajanje
5 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 21.-25.06.2022.
21.-25.06.2022.

Ston – Orebić – Korčula – NP Mljet – otok Badija

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (utorak)                  Koprivnica – Ston – Orebić

Polazak s autobusnog kolodvora u Koprivnici u 01:00 h. Vožnja s usputnim stajanjima prema potrebi u smjeru južne Dalmacije do grada Stona - na samom početku Pelješkog poluotoka smješteno je malo bajkovito mjesto, Mali Ston koji je zajedno sa Stonom povezan najdužim očuvanim kamenim zidom (5.5km) u Europi. Malostonski zaljev poznat po uzgoju školjaka, posebno kamenica i mušula nezaobilazno je odredište za prave ljubitelje morskih delicija. Po dolasku slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, individualni ručak, odmor, uživanje. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i slijedi odlazak prema Orebićunalazi se na jugozapadnom djelu poluotoka Pelješca u podnožju brda Sv. Ilija, a kolijevka je pomorskih kapetana i mornara čija se bogata tradicija čuva u Pomorskom muzeju. U slobodno vrijeme razgledajte kulturne spomenike: franjevački samostan s vidikovcem, crkvu Velike Gospe i muzej, Skvar, Kapetansku kuću, Knežev dvor, Kapetansko groblje i vinarije.  Dolazak u Hotel Aminess Bellevue u popodnevnim satima, smještaj. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, večera, noćenje.

 

2.dan (srijeda)                  Orebić – Korčula

Nakon doručka, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme ispred hotela. Vožnja brodicom od Orebića do Korčule. Po dolasku na Korčulu susret s lokalnim vodičem te slijedi odlazak na razgled od cca sat vremena. Korčula očarava bezvremenskom ljepotom, minula vremena utisnula su trag u kamenu koji priča. Morešku, viteški ples s mačevima, Korčulani stoljećima ponosno igraju - 'bate', a Čara, Pupnat i Žrnovo također njeguju kumpanije i moštru prenoseći je iz koljena na koljeno stotinama godina. Upoznajte kameni grad, otkrijte skrivene 'kale' prolazeći pokraj ukrašenih pročelja elegantnih palača, koračajući kamenim ulicama dok se sunce stapa s morem u sutonu. Nakon razgleda slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, individualni ručak, uživanje, odmor. U dogovoreno vrijeme povratak s brodicom u Orebić. Uživanje u sadržajima hotela, večera, noćenje.

 

3.dan (četvrtak)                Orebić / NP Mljet (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, zabava, odmor, uživanje. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta NP Mljet

 

4.dan (petak)                    Orebić / Otok Badija (fakultativni izlet)

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u sadržajima hotela, zabava, odmor, uživanje. Večera, noćenje.

 • Mogućnost fakultativnog izleta Otok Badija

 

5.dan (subota)                  Orebić – Koprivnica   

Nakon doručka, kraće slobodno vrijeme. Odjava iz hotela te polazak prema Koprivnici. Vožnja s usputnim stajanjima prema potrebi. Dolazak u Koprivnicu u kasnijim večernjim satima.

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od minimalno 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom,  dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko...

O putovanju

Odredište
Korčula , NP Mljet , Osijek , Otok Badija , Ston Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
21.06.2022 01:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • usluga smještaja na bazi 4 polupansiona (večera/doručak) u Aminess Bellevue Hotelu****, boravišna pristojba
 • izlet na Korčulu (brod, lokalni vodič)
 • stajanje u Stonu
 • svi razgledi prema programu
 • jamčevinu osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • fakultativni izleti
 • doplata za jednokrevetnu sobu iznosi = 850 kn

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od minimalno 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom,  dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 100,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 100,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 100,00 kn
Sjedala 7, 8 100,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 100,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala 50,00 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija SILVIJA TURIST ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

 

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici: www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

AMINESS BELLEVUE HOTEL ****

Smješten na spektakularnoj lokaciji uz more, u poznatom vinarskom kraju Hrvatske, hotel Aminess Bellevue izmamit će vam uzdah svojom klasičnom elegancijom boje tamnocrvenog vina. Izgrađen je davne 1935. kada je slovio za jednu od najljepših lokalnih građevina i potpuno obnovljen u duhu pomorske tradicije Orebića. Iz luksuznih soba našeg hotela uživat ćete u božanstvenom pogledu, dok vas od centra grada dijeli samo kratka šetnja. Do Korčule je svega 15 minuta plovidbe, a do plaže i bazena doslovno koraci.

 • veličanstven pogled na Pelješki kanal i otok Korčulu
 • mirna lokacija u zagrljaju mora, borova i čempresa
 • 500 m od centra Orebića
 • neodoljive šljunčane plaže i bazeni podno hotela
 • interijeri s potpisom Duje Kaliterne, poznatog hrvatskog dizajnera
 • izleti na Korčulu, Mljet i u Dubrovnik
 • enološka bogatstva Pelješca
 • originalan animacijski program za djecu i odrasle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M o g u ć n o s t   f a k u l t a t i v n i h   i z l e t a

Prijava u agenciji priliko plaćanja aranžmana, a plaćanje na licu mjesta. Minimalan broj prijava za realizaciju: 25

 

 • Jednodnevni izlet NP MLJET

Cijena izleta po osobi: 290,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz autobusom, vožnja trajektom, ulaznica za NP Mljet, stručni lokalni vodič za NP Mljet, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak autobusom do mjesta Prapratno odakle kreće trajekt prema otoku Mljetu. Po dolasku na otok, vožnja do ulaza u nacionalni park Mljet – zeleni biser Jadrana. Nacionalni park Mljet obuhvaća gotovo 5300 ha, uključujući i morski pojas 500 m od obale, otočića i hridi, te tako zauzima otprilike trećinu otoka. Morem potopljeni zaljevi, Malo i Veliko jezero, najistaknutije su lokacije ovog područja te važan geomorfološki i oceanografski fenomen. Posebno je i jedinstveno iskustvo za svakog ljubitelja prirode, kulture, starih običaja i mediteranskog zraka. Razgled obuhvaća prijevoz brodom do otoka Sv. Marija za posjet benediktinskom samostanu iz 12.st u Velikom jezeru, šetnju svim kopnenim lokalitetima… Nakon razgleda, slobodno vrijeme za uživanje u prirodi te u dogovoreno vrijeme povratak prema hotelu. Povratak je predviđen u poslijepodnevnim satima.

 

 • Jednodnevni izlet OTOK BADIJA

Cijena izleta po osobi: 50,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz brodicom, svi razgledi prema programu

Organizator: Putnička agencija SILVIJA TURIST

Nakon doručka, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak brodicom do otoka Badije - gotovo čitavi otok nalazi se pod makijom i borovom šumom. Najviši vrh otoka je na visini od 74 m. Najvažnije znamenitosti su samostan i crkvica. Današnji samostan i jednobrodna crkva podignuti su u stilu kasne gotike, poslije 1420. godine. Na brijegu iznad samostana je crkvica sv. Katarine. Prirodne ljepote otoka i njegova okruženja moguće je vidjeti u cijelosti ugodnom šetnjom makadamskom stazom koja vodi oko cijelog otoka. Slobodno vrijeme za uživanje i šetnji simpatičnim otokom. Kao glavnu atrakciju turisti navode upravo jelene lopatare - Otok Badija prepoznatljiv je po populaciji jelena lopatara koji su na Badiju naseljeni 1958. kada je uprava Brijunskih otoka donijela dva para jelena lopatara. Tijekom godina jeleni lopatari su se udomaćili i naviknuli na prisutnost ljudi pa se često može vidjeti kako ih turisti, a posebno djeca hrane iz ruku. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe i povratak do hotela. Povratak je predviđen u podnevnim satima.

Podijeli
Close

Ljepote južne Dalmacije, Hotel AMINESS BELLEVUE****

Cijena
2.100 kn po osobi
Trajanje
5 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja