La Serenissima – Venecija

Popunjeno
Cijena
75 EUR / 565,09 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Venecija
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 21.10.2023.
21.10.2023.

La Serenissima – Venecija

Program putovanja:

Polazak u 03:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima do Italije - jedna od najposjećenijih zemalja u Europi, s bogatom poviješću, kulturom i ukusnom hranom. Jedina zemlja s više od 50 UNESCO-ovih svjetskih baština, što je čini izuzetno kulturno bogatom. Po dolasku u Punta Sabbioni, ukrcavamo se na vaporetto – venecijski pomorski autobus (brod). Ugodna vožnja morem do grada Venecije - glavni grad talijanske regije Veneto, smještena je na više od 100 malih otoka u laguni Jadranskog mora. Umjesto cesta, grad je prepun kanala, uključujući glavni kanal Grand Canal, koji je okružen renesansnim i gotskim palačama. Po dolasku slijedi razgled uz lokalnog vodiča, koji je poznat kao "Grad kanala" i "Plutajući grad" zbog svoje jedinstvene arhitekture i položaja na vodi. Šetnja gradom uz najpoznatije znamenitosti kao što je Trg svetog Marka - glavni trg u Veneciji, okružen prekrasnim zgradama; gdje se nalazi i Bazilika Svetog Marka - najznačajnija religijska građevina i jedna od najpoznatijih znamenitosti u Veneciji. Njena bogata unutrašnjost ukrašena je mozaicima i umjetničkim djelima; te isto tako Duždeva palača - impresivna palača koja je nekada služila kao sjedište venecijanske vlasti. Danas je muzej koji posjetiteljima pruža uvid u bogatu povijest Venecije. Nastavljamo šetnju do Mosta uzdaha - romantični most koji povezuje Duždevu palaču s tamnicama. Prema legendi, oni koji se zajedno s partnerom poljube ispod ovog mosta imat će vječnu ljubav; kroz brojne venecijske kanale do Rialto mosta - najstariji most preko Velikog kanala u Veneciji. Osim što je važan prometni čvor, Rialto most je i popularno mjesto za šetnju i uživanje u pogledu na kanal. Nakon završetka razgleda grada, slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Predlažemo vožnju gondolom koje su simbol Venecije. Ove tradicionalne drvene brodice koriste se za prijevoz putnika duž kanala. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak vaporettom do luke Punta Sabbioni. Ukrcaj u autobus i vožnja u smjeru Hrvatske. Povratak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 75,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 565,09 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
21.10.2023 03:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • lokalni vodič za grad Veneciju
 • prijevoz vaporettom na relaciji Punta Sabbioni – Venecija i obratno
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 75,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 565,09 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Popunjeno
From 85 EUR / 640,43 HRK
Garantirano
From 25 EUR / 188,36 HRK
Garantirano
From 50 EUR / 376,73 HRK
Popunjeno
From 50 EUR / 376,73 HRK
Close

La Serenissima - Venecija

Cijena
75 EUR / 565,09 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Venecija
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja