Jesen u vinogradima

Cijena
295 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 10.10.2021.
10.10.2021.

KOPRIVNICA - ERDUT - ILOK - PRINCIPOVAC - KOPRIVNICA

Program putovanja:                                                                    

Polazak autobusa u 06:00 sati sa autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja sa usputnim stajanjima prema potrebi do Erdutskih vinograda obilazak vinskog podruma iz 1730. godine u blizini dvorca Adamovich Cseh, zaštićenog spomenika kulture iz prve polovice 19. stoljeća, odlazak na vidikovac s pogledom na Dunav (70 m iznad Dunava), šetnicom kroz klanter vinove loze dužine 170 m, obilazak vinskog podruma zapremnine 6 milijuna litara i razgled velike bačve – najveće drvene bačve na svijetu u upotrebi zapremine 75.000 litara ili 100.000 butelja, degustacija 4 kvalitetna vina uz sir i kruh kod velike bačve. Nakon obilaska i degustacije slijedi slobodno vrijeme za osobne programe (ručak uz nadoplatu). Odlazak autobusom do Iloka, po dolasku u grad šetnja s lokalnim vodičem uz dvorac do Iločkih podruma. Dolazak u podrume, slijedi obilazak uz domaćina te degustacija 3 vrste kvalitetnih vina uz domaće slane lepinjice, sir i kruh. Nakon degustacije i obilaska podruma kraće slobodno vrijeme za kupovinu vina i suvenira. Ukrcaj na turistički vlakić „Traminac express“ te slijedi vožnja do ladanjskog imanja Principovac – prekrasan vidikovac, slobodno vrijeme za uživanje u prekrasnom pogledu. Povratak kući u kasnijim popodnevnim satima i dolazak u kasnijim večernjim satima.

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

 

Mogućnost nadoplate za ručak u Erdutskim vinogradima, odabir između 2 meni-a:   

MENI 1 – 70,00 kn po osobi

Aperitiv dobrodošlice: rakija vinovica
Glavno jelo: slavonski čobanac
Desert: štrudla s jabukama/sirom
Piće: kvalitetna erdutska vina, mineralna gazirana i negazirana

MENI 2 – 90,00 kn po osobi

Aperitiv dobrodošlice: rakija vinovica
Glavno jelo: krem juha od gljiva, pileći file u umaku od vina, riža s povrćem, salata sezonska
Desert: palačinke s domaćim pekmezom od kajsija
Piće: kvalitetna erdutska vina, mineralna gazirana i negazirana

O putovanju

Odredište
Erdut , Ilok Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
10.10.2021 06:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • lokalni vodič tijekom svih razgleda
 • obilazak i degustacija u Erdutskim vinogradima (4 vrste kvalitetnog vina, sir, kruh)
 • obilazak i degustacija u Iločkim podrumima (3 vrste vrhunskih suhih vina, domaće lepinjice, sir, kruh)
 • vožnja turističkim vlakićem „Traminac Express“ od Iločkih podruma od Principovca
 • razglede prema programu
 • jamčevinu osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • ručak u Erdutskim vinogradima

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 140 kn
From 240 kn
From 200 kn
1 dan
14.11.2021 05:00
Podjeli
Close

Jesen u vinogradima

Cijena
295 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja