Jednodnevno kupanje otok KRK (Njivice, Punat)

Svaku subotu tijekom srpnja i kolovoza
Cijena
170 kn po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 02.07.-27.08.2022.
02.07.-27.08.2022.

Njivice - Punat

Polazak:

 • 05:30 h autobusni kolodvor Koprivnica
 • 06:00 h autobusni kolodvor Križevci
 • Moguć polazak iz Ludbrega (min. 5 osoba)

Polazak prema gore definiranim mjestima i vremenima. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do otoka Krka - sudbinski je povezan sa brojem 7: u sedmom su ga stoljeću naselili Hrvati, sedam se puta uspješno obranio od gusara, sedmi je po redu Frankopan bio posljednji krčki knez i danas otok ima sedam glavnim središta. Po dolasku na otok, vožnja u smjeru Njivica, iskrcaj dijela putnika te nastavak vožnje do Punata.

Njivice

Miramare je glavno kupalište u Njivicama, a južno od nje proteže se pojas malih plaža i uvala koje su povezane obalnom vijugavom stazom uronjenom u hladovinu borova. Ovdje možete uživati u nizu najrazličitijih sadržaja: mogućnost najma ležaljki i suncobrana, razni vodeni sportovi, niz restorana, beach barova i drugih ugostiteljskih objekata. Osim toga, zbog uređenih ulaza u more ova je plaža idealna i za invalide i sve ostale s poteškoćama u kretanju.

Punat

Plaža Punta Debij jedna je od glavnih plaža u Puntu, a udaljena je samo 200 m od centra grada. Plaža je izuzetno dugačka. Osim čistog mora ističe se i blizinom parkinga, bogatom ponudom ugostiteljskih objekata, mogućnošću najma ležaljki, suncobrana i pedalina kao i raznim vodenim sportovima (parasailing, vodeni park, jet ski, itd.)

Povratak:

 • 19:30 h Punat
 • 20:00 h Njivice

 

  Napomena: Prilikom prijave potrebno je napomenuti za koju se destinaciju radi rezervacija.

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do srijede za vikend na koji se rezervacija odnosi. Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West...

O putovanju

Odredište
Njivice , Punat Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica, Križevci, Ludbreg (min. 5 osoba)
Datum i vrijeme polaska
09.07.2022 05:30 View other Times
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do srijede za vikend na koji se rezervacija odnosi.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana:

 • Ukupan iznos aranžmana: 0 – 500 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 501 – 1.000 HRK = 100 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 1.001 – 3.000 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)

Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Svaku nedjelju tijekom srpnja i kolovoza
From 170 kn
Rekreacijski izlet
From 320 kn$ 290 kn
From 460 kn$ 430 kn
Podijeli
Close

Jednodnevno kupanje otok KRK (Njivice, Punat)

Cijena
170 kn po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja