Jednodnevno kupanje KVARNER (Opatija, Medveja, M. Draga)

Svaku nedjelju tijekom srpnja i kolovoza
Cijena
170 kn po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 03.07.-28.08.2022.
03.07.-28.08.2022.

Opatija - Medveja - Mošćenička Draga

Polazak:

 • 05:30 h autobusni kolodvor Koprivnica
 • 06:00 h autobusni kolodvor Križevci
 • Moguć polazak iz Ludbrega (min. 5 osoba)

Polazak prema gore definiranim mjestima i vremenima. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Kvarnera - destinacija prepuna raznolikosti koje se spajaju u jednu idiličnu cjelinu. Tajna njegove ljepote i posebnosti krije se u jedinstvenoj kombinaciji primorja, otoka i gorja. Po dolasku slijedi vožnja u smjeru Opatije, iskrcaj dijela putnika te nastavak vožnje do Medveje, iskrcaj putnika te za kraj Mošćeničke Drage.

Opatija

Opatija ima mnogo lijepih plaža za parove ili obitelji s djecom i sve se protežu uz šetalište Lungomare od Voloskog do Lovrana. Črnikovica - šljunčana i betonirana plaža smještena na samom ulazu u Volosko; Lipovica - prekrasna šljunčana plaža koja ima malo igralište u hladu iza sebe; Tomaševaczvana još i Dječja plaža Tomaševac, idealna je plaža za obitelji s djecom. Smještena odmah ispod Hotela Ambasador, ovu šljunčanu i betonsku plažu najviše vole roditelji i djeca... i još nekoliko.

Medveja

Mnogi su mišljenja da je poznata dugačka šljunčana plaža jedan od najljepših prizora na jadranskoj obali. Pogodna je za obitelji i nudi različite zabavne mogućnosti – plivanje, ronjenje, vožnja čamcem i parajedrenje. Na njoj se nalazi i velik broj restorana, barova i kafića. Mjesto je to na kojemu se zaista može dugo uživati.

Mošćenička Draga

Plaža Sipar jedna je od najljepših na Kvarneru, a u skrovitim mjestima uz obalnu šetnicu nalaze se i brojne druge, male, prirodne plaže, daleko od gužve i neželjenih pogleda. Velika plaža je jedna od najljepših i najatraktivnijih plaža na Kvarneru te se zapravo sastoji od 7 povezanih šljunčanih plaža koje se protežu od uvale Cesara pa sve do Stepče sveukupno 16 kilometara. Najljepša i najveća plaža uzduž svoje promenade nudi veliki i šaroliki izbor ugostiteljske ponude, suvenira, sportskih rekvizita i sl. Na plaži je također moguć najam ležaljki i suncobrana.

Povratak:

 • 19:30 h Mošćenička Draga
 • 19:40 h Medveja
 • 20:00 h Opatija

 

  Napomena: Prilikom prijave potrebno je napomenuti za koju se destinaciju radi rezervacija.

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do srijede za vikend na koji se rezervacija odnosi. Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West...

O putovanju

Odredište
Medveja , Mošćenička Draga , Opatija Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica, Križevci, Ludbreg (min. 5 osoba)
Datum i vrijeme polaska
03.07.2022 05:30 View other Times
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do srijede za vikend na koji se rezervacija odnosi.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana:

 • Ukupan iznos aranžmana: 0 – 500 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 501 – 1.000 HRK = 100 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)
 • Ukupan iznos aranžmana: 1.001 – 3.000 HRK = 50 HRK (osiguranje od otkaza putovanja)

Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Svaku subotu tijekom srpnja i kolovoza
From 170 kn
Rekreacijski izlet
From 320 kn$ 290 kn
From 460 kn$ 430 kn
Podijeli
Close

Jednodnevno kupanje KVARNER (Opatija, Medveja, M. Draga)

Cijena
170 kn po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja