Jedna i “Jedina” – Una

Cijena
55 EUR / 414,40 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 03.06.2023.
03.06.2023.

Nacionalni park Una – Turističko naselje Natura Art – Rastoke

Polazak u 04:30 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi u smjeru Bosne i Hercegovine - nadimak zemlje je "zemlja u obliku srca", zbog oblika koji podsjeća na srce, isto tako ime Bosna dolazi od indoeuropske riječi Bosana, što znači voda. Da je zemlja izuzetno bogata vodom, definitivno ćete se uvjeriti i sami. Nakon prelaska granice, vožnja u smjeru grada Bihać. Dolazak do Ulaza 3. Ćelije u Nacionalni park Una - nalazi na krajnjem zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, na području Grada Bihaća i pripada Unsko-koranskoj zaravni, a obuhvata dolinske dijelove rijeke Une i Unca i orografske padine planina Plješevice, Grmeča i Osječenice. Nacionalni park Una se prostire dolinom gornjeg toka rijeke Une kao i oko kanjona rijeke Unac, desne pritoke Une, sve do rječice Krke na zapadu. Po dolasku do Ulaza 3. ukrcaj u lokalni autobus koji vozi na relaciji Orašac – Štrbački buk. Nastavak razgleda nacionalnog park šetnjom do Štrbačkog buka - visine 24,5 m predstavlja najviši i najspektakularniji vodopad u Nacionalnom parku, a njegov postanak se vezuje za tektonska pomjeranja i stvaranje sedrenih naslaga. Slobodno vrijeme za uživanje u predivnoj prirodi nacionalnog parka i/ili odmor u obližnjem restoranu. U dogovoreno vrijeme povratak lokalnim autobusom do Ulaza 3. Ukrcaj u naš autobus i nastavak vožnje do Turističkog naselja Natura Artsmješteno je na veoma zanimljivom dijelu rijeke Une, a svojim sadržajem predstavlja bosansku tradiciju. Po dolasku u naselje slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor u turističkom naselju. U dogovoreno vrijeme polazak prema kući. Zaustavljanje kod Rastoka - slikovito mjestašce u sastavu grada Slunja koje još nazivaju i „Malim Plitvicama“… Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u prekrasnim prizorima… U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i povratak u smjeru Podravine. Povratak je previđen u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 414,40 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Rastoke , Una Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
03.06.2023 04:30
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelj putovanja
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
 • ulaznica za Nacionalni park Una
 • vožnja lokalnim autobusom na relaciji Orašac – Štrbački buk – Orašac
 • posjet Turističkom naselju Natura Art i Rastokama
 • razgledi prema programu
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 414,40 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

NOVI TERMIN
From 50 EUR / 376,73 HRK
From od 40 EUR / 301,38 HRK
Popunjeno
From 50 EUR / 376,73 HRK
Popunjeno
From 75 EUR / 565,09 HRK
GARANTIRANO
From 90 EUR / 678,11 HRK
GARANTIRANO
From 205 EUR / 1.544,57 HRK
Close

Jedna i "Jedina" - Una

Cijena
55 EUR / 414,40 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja