IHM München

Garantirano
Cijena
240 EUR po osobi
Trajanje
3 dana
Odredište
Munchen
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 29.02.-02.03.2024.
29.02.-02.03.2024.

Obrtnički sajam u Münchenu

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (četvrtak)                    Koprivnica – München

Polazak u 05:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja autobusnom uz zaustavljanja prema potrebi kroz Sloveniju, Austriju do Njemačke i grada Münchenabavarsko središte i jedan od najzanimljivijih gradova u srednjoj Europi. Po dolasku u gradu, slijedi prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada, uživanje i/ili odmor. Jedan od simbola grada svakako je Katedrala Naše Gospe, poznata kao Frauenkirche. To je ujedno i najviše građevina u Münchenu, a s obzirom da je zabranjena gradnja zgrada većih od 99 m, sigurno će još jedno vrijeme i ostati. Noćenje.

 

2.dan (petak)                                    München

Doručak. Okupljanje grupe kod recepcije te odlazak autobusom do sajma IHM Münchennajbolje je mjesto za sve koji traže prilagođene obrtničke usluge, bilo privatne ili profesionalne. Međunarodni sajam obrtništva privlači svojom jedinstvenom raznolikošću izložbe. Svakog proljeća, na 74.000 četvornih metara predstavlja se više od 1.000 izlagača sa više od 60 različitih obrta. Cjelodnevni boravak na sajmu. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak do hotela. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada, uživanje i/ili odmor. Noćenje.

 

3.dan (subota)                                  München – Koprivnica

Doručak, kraće slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme, odjava iz hotela te povratak u smjeru Hrvatske. Ugodna vožnja kroz Austriju i Sloveniju do Hrvatske. Povratak u Koprivnicu je predviđen u noćnim satima.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 3 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Usluga smještaja na bazi 2 noćenja s doručkom u Hotelu Wallis, München
 • Ulaznica za sajam IHM München
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Nadoplata za 1/1 sobu =60,00 EUR
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

 

 

Popunjeno
From 70 EUR
Popunjeno
From 200 EUR
Popunjeno
From 85 EUR
Close

IHM München

Cijena
240 EUR po osobi
Trajanje
3 dana
Odredište
Munchen
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja