Hrvatska Provansa

Cijena
55,00 € / 414,40 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 25.06.2023.
25.06.2023.

Svetvinčenat – Izletište Pekici - Bale

Polazak u 05:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do našeg najvećeg poluotoka Istre - Istru presijeca  45. paralela sjeverne zemljopisne širine, idilična paralela koja govori da je   naš poluotok točno na polovici sjeverne hemisfere, točno na pola puta između ekvatora i sjevernog pola. Ta famozna 45. paralela govori da se u Istri pravilno izmjenjuju četiri godišnja doba. Dolazak u mjesto Svetvinčenat - renesansni gradić, jedan je od istarskih dragulja sa bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Krasi ga renesansni trg “Placa” sa kaštelom Morosini-Grimani, simbolom samog mjesta i jednim od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena u Istri. Važan dio kulturne baštine mjesta su očuvani te iznimno cijenjeni ostaci zidnih fresaka koje se nalaze u crkvici sv. Vincenta u blizini gradskog groblja te u crkvi sv. Katarine. Po dolasku u mjesto slijedi obilazak Kaštela Morosini – Grimani - novoobnovljeni i revitalizirani dvorac koji potječe od 13.st. Obilazak kaštela. Nakon obilaska odmor i slobodno vrijeme za kavu. Nastavak razgleda simpatičnog gradića uz lokalnog vodiča. Nakon razgleda slobodno vrijeme za individualni ručak i/ili uživanje i odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i dolazak do Izletišta Pekici - opojni miris lavande dovest će Vas do polja od čak 36 000 sadnica lavande o kojima se brine vlasnica Aleksandra. Dugogodišnja tradicija uzgoja lavande u rukama je njezine obitelji već 13 godina, a lavandine cvjetove koriste za razne kozmetičke pripravke, suvenire, ali i kao specifičan dodatak jelima i pićima kojeg možete samo ovdje kušati. Po dolasku očekuje nas dobrodošlica uz degustaciju likera od lavande, biske ili teranina uz domaće kolačiće od lavande i čokolade. Obilazak polja lavande sa stručnim vodičem te nas za kraj očekuje okrjepa uz domaći sok od lavande, kadulje ili bazge. Kraći odmor i uživanje u izletištu. U dogovoreno vrijeme, odlazak autobusom do mjesta Bale - očuvano područje Istre koje je izbjeglo sve oblike devastacija i danas s ponosom može reći da je to područje gotovo djevičanske ljepote koje se odlikuje vrhunskim prirodnim bogatstvima, netaknutom prirodom i bogatim kulturnim i arhitektonskim naslijeđem. Baljanska utvrda branila je trgovački put između Pule i unutrašnjosti Istre. Obilazak grada uz lokalnog vodiča. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za šetnju, samostalno istraživanje i uživanje… U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe te slijedi polazak u smjeru Podravine. Povratak u Koprivnicu predviđen je u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 414,40 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Bale , Istra , Pekici , Svetvinčenat Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
25.06.2023 05:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani vodič za Istarsku županiju
 • ulaznica za Kaštel Morosini - Grimani, Svetvinčenat
 • Program na Izletištu Pekici (dobrodošlica, predstavljanje izletišta, aperitiv dobrodošlice, kolačići od lavande i čokolade, sok - lavanda, bazga, kadulja, obilazak polja sa domaćinom
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 55,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 414,40 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

NOVI TERMIN
From 50 EUR / 376,73 HRK
From od 40 EUR / 301,38 HRK
Popunjeno
From 50 EUR / 376,73 HRK
Popunjeno
From 50 EUR / 376,73 HRK
From 55 EUR / 414,40 HRK
Close

Hrvatska Provansa

Cijena
55,00 € / 414,40 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja