Advent Graz

Popunjeno
Cijena
30 EUR / 226,04 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Graz
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 02.12.2023.
02.12.2023.

Graz - Schloßberg

Program putovanja:

Polazak u 08:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Graza - ime dolazi od riječi „gradec“ što znači mali dvorac na vrhu brda. Smješten je na rijeci Muri i glavni je centar Štajerske. Po dolasku u grad slijedi razgled uz licenciranog voditelja putovanja. Početak šetnje kod jedne od najljepših znamenitosti grada zgrade Opere - barokno kazalište u kojem se izvode koncerti, opere i baleti s interijerom s raskošnim crvenim, bijelim i zlatnim detaljima. Šetnja gradom pored Mauzoleja cara Svetog Rimskog Carstva Ferdinanda II, koji se nalazi uz Katedralu Graza, uz raskošna pročelja povijesnih zdanja pa sve do Glavnog gradskog trga koji je centar gradskog života. Nastavak šetnje do rijeke Mure pa sve do Murinsela - umjetni otok oblika poluotvorene školjke. Kada je Graz bio Europski grad kulture došlo je do velikog preobražaja lokalne arhitekture. Pa je tako tu i najpoznatiji takozvani Muzej „Izvanzemaljac“ - koji se začuđujuće dobro uklopio u okolinu, a odmah u blizini je Murinsel preko kojeg ćemo prošetati. Nastavak do Schloßberga - mali dvorac na vrhu brda do kojeg se najlakše dolazi uspinjačom koja Vas pod nagibom dovodi do vrha prepunog parkova i mjesta za odmaranje. Na vrhu je smješten glavni gradski simbol Uhrturm te Glokenturm - glavne značajke Uhrturma su njegove velike kazaljke na satovima, jednako kao i tri zvona koja se nalaze unutar zidova od kojih je jedno služilo isključivo za signalizaciju požara. Nakon šetnje brdom koje se nalazi u samom središtu grada, ponovno se spuštamo do glavnog gradskog traga pa sve do Gradske vijećnice iz 19. st te fontane - posvećene Štajerskom princu koja slično kao i u Rimu predstavlja 4 rijeke: Muru, Dravu, Enns i Sann. U blizini je i renesansna palača u čijem se dvorištu često izvode razni koncerti. Nakon završetka razgleda slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Uživajte u blagdanskom ozračju, ugrijte se kuhanim vinom uz miris bečkih kobasica i kolača. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe te slijedi povratak u smjeru Hrvatske. Povratak u Koprivnicu previđen je u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 30,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 226,04 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
02.12.2023 08:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 30,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 226,04 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Popunjeno
From 35 EUR / 263,71 HRK
Popunjeno
From 180 EUR / 1.356,21 HRK
Popunjeno
From 45 EUR / 339,05 HRK
Popunjeno
From 40 EUR / 301,38 HRK
Popunjeno
From 55 EUR / 414,40 HRK
Close

Advent Graz

Cijena
30 EUR / 226,04 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Graz
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja