GRAZ i shopping

Garantirano
Cijena
170 HRK / 22,56 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Graz
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 15.10.2022.
15.10.2022.

Graz - Seiersberg

Program putovanja:
Polazak u 06:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Graza. Po dolasku slijedi zaustavljanje kod Shopping centra Seiersberg za one koji cijeli dan žele provesti u kupovini, dok drugi dio grupe odlazi do grada – čije ime dolazi od riječi „gradec“ što znači mali dvorac na vrhu brda. Smješten je na rijeci Muri i glavni je centar Štajerske. Mali dvorac na vrhu brda je zapravo današnji Schloßberg - do kojeg se najlakše dolazi uspinjačom koja Vas pod nagibom dovodi do vrha prepunog parkova i mjesta za odmaranje. Na vrhu je smješten glavni gradski simbol Uhrturm te Glokenturm - Glavne značajke Uhrturma su njegove velike kazaljke na satovima, jednako kao i tri zvona koja se nalaze unutar zidova od kojih je jedno služilo isključivo za signalizaciju požara. Dolaskom do glavnog gradskog trga koji je centar gradskog života prolazit ćemo pored Gradske vijećnice iz 19. st te fontane - posvećene Štajerskom princu koja slično kao i u Rimu predstavlja 4 rijeke: Muru, Dravu, Enns i Sann. U blizini je i renesansna palača u čijem se dvorištu često izvode razni koncerti. Tu je i neizostavna zgrada Opere i Katedrala - koja je i danas podsjetnik da je ovo bio carski grad i sjedište Fridrika III. Kada je Graz bio Europski grad kulture došlo je do velikog preobražaja lokalne arhitekture. Pa je tako tu i najpoznatiji takozvani muzej „Izvanzemaljac“ - koji se začuđujuće dobro uklopio u okolinu, a odmah u blizini je i Murinsel – umjetni otok oblika poluotvorene školjke. Nakon obilaska grada i kraćeg slobodnog vremena za kavu i odmor, odlazimo u Shopping centar Seiersberg gdje ostajemo do 18:00 h kada je predviđen povratak u smjeru Koprivnice.

Cijena aranžmana iznosi 170 HRK po osobi. Cijena aranžmana iznosi 22,56 EUR po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
15.10.2022 06:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 170 HRK po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 22,56 EUR po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 50,00 kn najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se sklapa prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu. 

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, OIB).

Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Garantirano
From 170 HRK / 22,56 EUR
Garantirano
From 280 HRK / 37,16 EUR
Garantirano
From 1.800 HRK / 238,90 EUR
Garantirano
From 1.250 HRK / 165,90 EUR
Garantirano
From 850 HRK / 112,81 EUR
Podijeli
Close

GRAZ i shopping

Cijena
170 HRK / 22,56 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Graz
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja