Fužine – Opatija – Trsat

Cijena
180 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 05.12.2021.
05.12.2021.

KOPRIVNICA - FUŽINE - OPATIJA - TRSAT - KOPRIVNICA

Program putovanja:


Polazak u 08:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja autobusom u pravcu Gorskog kotara do mjesta Fužinesmještene su 730 metara nad morem, u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara, okružene slikovitim planinama, tišinom stoljetnih šuma crnogorice i ljepotom svojih jezera. Šetnja Fužinama s licenciranim pratiteljem putovanja. Po završetku šetnje i razgleda, slobodno vrijeme za uživanje u predivnom pogledu na jezero Bajer i u božićnom duhu mjesta. Nakon slobodnog vremena slijedi vožnja prema Kvarneru. Dolazak u Opatiju koja slovi kao „biser Jadrana“. Po dolasku slijedi razgled kulturno-povijesnih znamenitosti uz licenciranog pratitelja putovanja, šetnja parkom - u parku se nalazi najstarija građevina Opatije, Crkva Sv. Jakova, koja se po prvi puta spominje u povijesnim spisima 1449. godine. Prema želji šetnja prekrasnom obalnom šetnicom Lungomare. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanja u čaroliju adventa i Opatije, samostalno istraživanje gradića, prošetajte poznatom šetnicom Lungomare… Najljepši Advent uz more i ove će zime u prilagođenom obliku Opatiju ponovo ukrasiti svečanim blagdanskim ruhom. Zima u ovoj slavnoj europskoj destinaciji duge tradicije donosi posebne draži i iskustva: zvuk božićne glazbe u parkovima i na ulicama, šetnje na ljekovitom zraku uz samu morsku obalu. U vrijeme našeg posjeta Opatiji održati će se Festival čokolade - Najslađa opatijska manifestacija predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. U sklopu izložbenog i prodajnog dijela Festivala čokolade svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude. Za festival će se održavati u Kristalnoj dvorani Hotel Kvarner ulaz je besplatan. Po završetku slobodnog vremena, ukrcaj u autobus te vožnja u smjeru Rijeke. Za kraj dana predviđeno je kraće zaustavljanje na Trsatu - Božićna bajka na Trsatskoj gradini proteklih je godina postala apsolutni adventski hit u regiji. Unikatne božićne dekoracije i jedinstvene ručno izrađene jaslice i ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami. Na putu će se naći svima poznati protagonisti priče, a nad gradom će se ponovno nadviti veličanstvena Votivna kruna, ujedno i najveća u Europi. Nakon kraćeg slobodnog vremena za šetnju i uživanje, predviđen je polazak prema kući. Povratak je planiran u kasnijim večernjim satima.

Napomena: za ulazak na festival čokolade u Opatiji potrebna je važeća COVID potvrda. Za osobe koje nemaju potvrdu moguće je testiranje na ulazu uz povoljnije cijene testova.

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Fužine , Opatija , Trsat Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
05.12.2021 08:00
Dodatne informacije
Festival čokolade: održava se u Kristalnoj dvorani Hotel Kvarner. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Za ulaz je potrebna COVID potvrda ili test. Na ulazu je omogućeno testiranje brzim antigenskim testom po povoljnijoj cijeni.
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani pratitelj putovanja
 • posjet Fužinama, Opatiji, Trsatu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 250 kn
From 120 kn
1 dan
12.12.2021 12:00
From 180 kn
From 250 kn
From 150 kn
1 dan
19.12.2021 08:00
Podjeli
Close

Fužine - Opatija - Trsat

Cijena
180 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja