Dolina Neretve

GARANTIRANO
Cijena
180 EUR / 1.356,21 HRK po osobi
Trajanje
2 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
45
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • 17.-18.06.2023.
17.-18.06.2023.

Makarska – Baćinska jezera – Klek – Pelješki most Poluotok Pelješac – Metković

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (subota)                  Makarska – Baćinska jezera - Klek – Metković   

Polazak u 03:30 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim stajanjima prema potrebi do Makarskesmještena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s  jugoistoka rtom Osejavom, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petrom. Po dolasku slijedi šetnja uz voditelja putovanja te slobodno vrijeme za kavu i odmor. U dogovorno vrijeme, okupljanje grupe te nastavak putovanja u smjeru Kleka. Zaustavljanje za uživanje u panoramskom pogledu na Baćinska jezerasastoje se od sedam jezera koja su dom brojnim biljnim i životinjskim vrstama. Prema legendi Ilirska kraljica Teuta obožavala je jezera te se upravo zbog nje ona još nazivaju i „biseri kraljice Teute“. Nakon kraćeg zaustavljanja za uživanje u panoramskom pogledu nastavak vožnje prema Kleku. Po dolasku ukrcaj na brod Moja Lipa. Ugodna vožnja brodom uz ručak i razgledavanje Pelješkog mosta - most u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj koji premošćuje Malostonski zaljev između Komarne na kopnu i Brijeste na poluotoku Pelješcu i tako cestovno ostvaruje kontinuitet teritorija Republike Hrvatske prekinut uskim koridorom kojim Bosna i Hercegovina kod Neuma izlazi na more. Izgrađen je u sklopu projekta Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom. Dolazak brodom do Peljeških vrhova te slijedi slobodno vrijeme za kupanje. Povratak na brod. Povratak do Kleka uz zalazak sunca i impresivan pogled na Pelješki most. Ukrcaj u autobus i vožnja do Metkovića - grad koji se nalazi na krajnjem jugu Republike Hrvatske, a pripada Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Često ga nazivaju – dragulj u dolini zlatno žutih plodova. Prijava i smještaj u Hotel Narona koji se nalazi uz samu rijeku Neretvu. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Večera, noćenje.

2.dan (nedjelja)                Metković

Doručak. Nakon doručka, kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Odjava iz hotela te odlazak na program Foto safari močvarom delte Neretve. Neretva svoj put prema moru počinje u Bosni i Hercegovini, na nekih 1100 metara nadmorske visine. Od ukupnih 200 kilometara kroz koje se probija ova moćna rijeka, Hrvatskoj pripada tek njih 20. Pred kraj svog putovanja stvorila je dolinu koju često nazivaju hrvatskom Kalifornijom. Zbog izrazito povoljne klime, na plodnom neretvanskom tlu uspijeva mnogo toga, a najviše agrumi. Neretvanska mandarina je s vremenom postala toliko popularna da se probila na brojna europska tržišta kao zaseban brend ove doline. Programa Foto safari močvarom delte Neretve započinje dolaskom na mjesto ukrcaja - vožnja lađama kroz kanale i rukavce neretvanske močvare, jedine delte u Hrvatskoj, uz razgledavanje bogate flore i faune. Za vrijeme vožnje poslužuju se domaći likeri i suhe smokve. Po završetku vožnje lađama slijedi dolazak do Restorana „Villa Neretva“, gdje nas očekuje ručak. Uživanje u odličnoj hrani restorana uz pratnju lokalnog glazbenog sastava. Po završetku ručka, slobodno vrijeme za uživanje, zabavu i odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i polazak u smjeru Podravine. Povratak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 180,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 1.356,21 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30%...

O putovanju

Odredište
Baćinska jezera , Klek , Makarska , Metković , Pelješki most , Poluotok Pelješac Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
17.06.2023 03:30
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 2 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • usluga smještaja na bazi 1 polupansiona (večera/doručak) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u Hotelu Narona, Metković, boravišna pristojba
 • Svi razgledi prema programu
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • izlet brodom oko Pelješkom mosta (vožnja, ručak na brodu, kupanje)
 • izlet Foto safari močvarom delte Neretve (dobrodošlica uz domaće aperitive i suhe smokve, ručak (goveđa juha, peka (teletina, krumpir), sezonska salata, domaći kruh, desert, 0.25 l vina, voda)
Nije uključeno u cijenu
 • Ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 180,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 1.356,21 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 45 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

 

Program : Foto safari močvarom delte Neretve

 

Hotel NARONA, Metković

 •  Hotel NARONA smješten je u središtu Metkovića na Trgu kralja Tomislava u blizini Neretve koja za ljetnih vrućina gostima na terasi ispred hotela donosi svježinu. Ovaj ležerni hotel preko puta Neretve udaljen je 8 minuta hoda od Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, 13 minuta hoda od željezničke stanice i 2 km od jame u Predolcu.

 

 

POPUNJENO
From 75 EUR / 565,09 HRK
POPUNJENO
From 210 EUR / 1.582,25 HRK
GARANTIRANO
From 130 EUR / 979,49 HRK
GARANTIRANO
From 270 EUR / 2.034,32 HRK
Close

Dolina Neretve

Cijena
180 EUR / 1.356,21 HRK po osobi
Trajanje
2 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
45

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja