Delnička adventska bajka

Cijena
250 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 18.12.2021.
18.12.2021.

KOPRIVNICA - DELNICE - BROD NA KUPI - DELNICE - KOPRIVNICA

Program putovanja:

Polazak u 07:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja autobusom u pravcu srca Gorskog kotara. Po dolasku u mjesto Delnice i sastanak sa lokalnom turističkom vodičicom specijaliziranom za Gorski kotar. Razgledavanje zanimljivosti Delnica – vidikovac Janet Majnarich, posjet jedinstvenoj skijaškoj skakaonici na obroncima zaštićene šume Japlenški Vrh, razgledavanje gatera s jelenskom divljači. Šetnja parkom kralja Tomislava uz priče i legende iz prošlosti Delnica. Šetnja kroz Trg Goranskih šumara i drvara uz posjet spomeniku snijegu kroz Supilovu ulicu do lokaliteta Popovićev mlin. Posjet sto godina starom električnom mlinu uz domaćina koji skriva zanimljivu priču o teškom putu mlinarske obitelji, poduzetništvu i inovativnosti s početka 20.st. Slijedi razgledavanje jedinstveno uređenog sela Bake Mraz u centru grada Delnice uz susret s Bakom Mraz i njenim vilenjacima te slobodno vrijeme za kavu i uživanje u programu Delničke adventske bajke. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus te sijedi kratko putovanje prema čudesnoj dolini leptira - dolini rijeke Kupe i naselju Brod na Kupi. Po dolasku odlazak na šetnju po pitoresknom mjestu i stazicama uz rijeku Kupicu preko ušća Kupice u Kupu zvanog Vilinski gaj gdje su se prema narodnoj predaji sakupljale vile. Prolaz preko visećeg mosta i kroz Poučnu stazu medvjeda u dvorištu Osnovne škole Fran Krsto Frankopan. Slijedi posjet Kaštelu Zrinskih iz 17. stoljeća u kojem se danas nalazi Interpretacijski centar Kulturno-turističke rute Putovima Frankopana i stalni postav „Divljina s pogledom na more“ Prirodoslovnog muzeja Rijeka koji na zanimljiv način prikazuje značajke, zanimljivosti i posebnosti prirode goranskog područja, ali i elemente tradicionalnog suživota čovjeka i prirode. Šetnja do Izvora Kupice te nakon toga slijedi povratak u Delnice. Kraće slobodno vrijeme za uživanje u adventskom okruženju. Po završetku slobodnog vremena, ukrcaj u autobus te polazak u smjeru Koprivnice. Povratak u Koprivnicu predviđen je u kasnim večernjim satima.  

Napomena: Obucite udobnu slojevitu odjeću i čvrstu zatvorenu obuću s gumenim rebrastim potplatom namijenjenu za šetnje po prirodi (jača tenisica, cipela, čizma i sl.)

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Brod na Kupi , Delnice Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
18.12.2021 07:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • cjelodnevna usluga lokalnog turističkog vodiča specijaliste za Gorski kotar
 • ulaznica i stručno vodstvo za lokalitet “Popovićev mlin”
 • ulaznica za Kaštel Zrinskih u Brodu na Kupi, Interpretacijski centar Putovima Frankopana i Posjetiteljski centar “Divljina s pogledom na more” Prirodoslovnog muzeja Rijeka
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Dodatno se plaća
RUČAK, meni 1 =80,00 kn: Juha goveđa, svinjsko pečenje, pečeni krumpir, salata mix, palačinka RUČAK, meni 2 =70,00 kn: Juha povrće, pohana puretina, đuveđ riža, salata mix, kolač

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 180 kn
From 120 kn
1 dan
12.12.2021 12:00
From 180 kn
From 150 kn
1 dan
19.12.2021 08:00
From od 295 kn
Podjeli
Close

Delnička adventska bajka

Cijena
250 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja