Delnička adventska bajka

Garantirano
Cijena
45 EUR / 339,05 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 17.12.2023.
17.12.2023.

Fužine – Kuća likera, Lokve – Delnice – Kaštel Zrinskih, Brod na Kupi

Program putovanja:

Polazak u 07:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do srca Gorskog kotara. Dolazak u mjesto Fužine - malo mjesto smješteno u Gorskom kotaru. Slobodno vrijeme u centru mjesta za kavu i toalet ili laganu šetnju uz obalu jezera Bajer - najstarije je od tri akumulacijska jezera u Fužinama. I samo ime upućuje mu na postanak. Naime, riječ „bajer“ znači obala ili umjetno jezerce. Nastalo je 1952. godine izgradnjom brane na rijeci Ličanki. Osnovna namjera graditelja bila je očuvati bogatstvo voda ovog kraja i iskoristiti ih za gospodarski razvoj. Tako je jezero Bajer osmišljeno za potrebe hidroelektrane Vinodol. U dogovoreno vrijeme, ukrcaj u autobus te slijedi putovanje prema Lokvama. Kratko zaustavljanje na Vidikovcu iznad Lokvarskog jezera sa pitoresknim pogledom sve do Risnjaka za fotografiranje. Dolzak u mjesto Lokve i posjet jedinstvenoj Kući prirode -  mjesto na kojem možete upoznati ljepote i darove prirode stopljene u neke od najdelikatnijih proizvoda Hrvatske. Riječ je o objektu površine 115 četvornih metara u kojem se prvenstveno odvija proizvodnja autohtonih likera od raznog bilja koji se, u sklopu kušaonice, mogu i degustirati. Degustacija 3 likera uz vrlo poučnu i zanimljivu priču domaćina. Završetkom degustacije nastavljamo do Delnicapoznate po svom slikovitom planinskom ambijentu, a mjesto je često odredište za ljubitelje prirode i planinarenja. Razgledavanje zanimljivosti Delnica – vidikovac Janet Majnarich, posjet jedinstvenoj skijaškoj skakaonici na obroncima zaštićene šume Japlenški Vrh, razgledavanje gatera s jelenskom divljači. Šetnja parkom kralja Tomislava uz priče i legende iz prošlosti Delnica. Slijedi razgledavanje jedinstveno uređenog sela Bake Mraz u centru grada Delnice uz susret s Bakom Mraz i njenim vilenjacima te slobodno vrijeme za kavu i uživanje u programu Delničke adventske bajke. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i nastavak vožnje do mjesta Brod na Kupi. Slijedi posjet Kaštelu Zrinskih iz 17. stoljeća u kojem se danas nalazi Interpretacijski centar Kulturno-turističke rute Putovima Frankopana i stalni postav „Divljina s pogledom na more“ Prirodoslovnog muzeja Rijeka koji na zanimljiv način prikazuje značajke, zanimljivosti i posebnosti prirode goranskog područja, ali i elemente tradicionalnog suživota čovjeka i prirode. Mogućnost kraće šetnje do ušća Kupice u Kupu zvanog Vilinski gaj gdje su se prema narodnoj predaji skupljale vile. U dogovoreno vrijeme, predviđen je polazak u smjetu Podravine. Povratak je planiran u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 45,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 339,05 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Brod na Kupi , Delnice , Lokve Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
17.12.2023 07:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • ulaznica za Interpretacijski centar Putovima Frankopana i muzejski postav “Divljina s pogledom na more” u Kaštelu Zrinski
 • degustacija 3 vrste likera u Kući prirode, Lokve
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 45,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 339,05 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Popunjeno
From 35 EUR / 263,71 HRK
Popunjeno
From 30 EUR / 226,04 HRK
Popunjeno
From 45 EUR / 339,05 HRK
Popunjeno
From 40 EUR / 301,38 HRK
Popunjeno
From 55 EUR / 414,40 HRK
Popunjeno
From 30 EUR / 226,04 HRK
Close

Delnička adventska bajka

Cijena
45 EUR / 339,05 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja