Dan žena na PLITVICAMA uz zabavu s muzikom

Cijena
560 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 12.03.2022.
12.03.2022.

Nacionalni park Plitvička jezera – Rastoke – Seoski turizam Kezele

Program putovanja:

Polazak u 07:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do našeg najpoznatijeg Nacionalnog parka Plitvička jezerau parku posjetitelje očekuje nezaboravna igra prirode. U parku je sveukupno 195 m² vode rijeke Korane u obliku stepenasto poredanih jezera i kaskada koja padaju niz dolomitne i vapnenačke terase stvarajući tako 16 jezera. Jezera svjetlucaju u plavoj i zelenoj boji, a tu jedinstvenu boju voda dobiva od vapnenca i sedre. Najljepši od svih slapova je slap Plitvica: vode Plitvice se obrušavaju u ponor sa 78 m visine. Prekrasan krajolik Plitvičkih jezera povezan je kilometrima drvenih stuba i sa 40 km pješačkih staza. Dolazak do Ulaza I. Nacionalnog parka Plitvička jezera planiran je oko 10:00 h. Odlazak na razgled nacionalnog parka uz uživanje u prekrasnoj prirodi. Razgledavanje je kružno i obuhvaća šetnju kroz vapnenački kanjon, vožnju elektro brodom po najvećem plitvičkom jezeru – jezeru Kozjak i  vožnju panoramskim vlakom. Uživanje u ljepoti slapova i jezera. Nakon razgleda ukrcaj u autobus te odlazak prema Rastokama - slikovito mjestašce u sastavu grada Slunja koje još nazivaju i „Malim Plitvicama“… Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u prekrasnim prizorima… U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe te slijedi vožnja u smjeru Zagreba. Dolazak do Seoskog turizma Kezele - Obitelj Kezele osnovala je seoski turizam na obiteljskoj tradiciji pripreme kotlovine i proizvodnje vina. Na imanju su za posjetitelje uređene drvene kućice stare oko 100 godina, u kojima se uživaju jela iz domaće kuhinje i vina iz vlastitog podruma. Doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na vinograde, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka s čudesnim starinama. Na seoskom imanju nas očekuje večera uz nastup tamburaškog sastava. Nakon večere, kraća zabave te polazak u smjeru Podravine. Povratak U Koprivnicu je previđen u kasnim večernjim satima.

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Plitvička jezera , Rastoke , Seoski turizam Kezele Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
12.03.2022 07:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • ulaznica za NP Plitvička jezera
 • ulaznica za Rastoke
 • večera uz tamburaški sastav (bistra juha s domaćom taranom, puretina ispod peke s krumpirom i povrćem, gazdin odrezak – pileći file punjen sa špekom, sirom i gljivama, umak od gljiva, kroketi, salata, kruh, štrudla od višnje)
 • svi razgledi prema programu
 • jamčevinu osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 290 kn
1 dan
12.02.2022 05:00
From od 295 kn
From 1.050 kn
From od 330 kn
1 dan
23.04.2022 05:00
Podjeli
Close

Dan žena na PLITVICAMA uz zabavu s muzikom

Cijena
560 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja