Čvarakfest i Baranja – majka vina

Cijena
250 HRK / 33,18 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 26.11.2022.
26.11.2022.

Etno selo Karanac, manifestacija Čvarakfest – Vidikovac Vina Belje – Zmajevac, Edukacijska stanica Baranje – Suhopolje

Program putovanja:

Polazak u 05:30 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do Etno Sela Karanac. Očekivani dolazak do Karanca je oko 10 sati ujutro. Dolazak na manifestaciju Čvarakfestnatjecanje u spravljanju čvaraka, tradicionalni gastro doživljaj za sve ljubitelje specijaliteta iz “špajza i pušnice“. Manifestacijom se gostima nastoji prikazati doživljaj tradicionalne baranjske svinjokolje (topljenje čvaraka, pripremanje kobasica i drugih specijaliteta). Na kraju manifestacije se proglašava pobjednik u topljenju čvaraka. Gosti mogu kušati domaću hranu po kojoj je Baranja poznata. Ako im se neki proizvod sviđa, mogu ga i kupiti direktno od proizvođača. Na brojnim štandovima nude se različiti domaći proizvodi (upotrebni predmeti, rukotvorine i suveniri), prehrambeni artikli i gastronomski specijaliteti te vina i druga pića. Slobodno vrijeme za osobni obilazak do 13 sati. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe te slijedi ugodna panoramska vožnja Baranjom uz zaustavljanje kod Banovog brda, vidikovca Vina Beljepriča o beljskim vinima počinje na 650 hektara vlastitih vinograda na Banovom brdu, kroz čije najljepše pejzaže vijuga gotovo 8 km duga vinska cesta. Na posebnoj vinogradarskoj poziciji na lokaciji Karanačko brdo smješten je Vidikovac. Okružen milijunima čokota vinove loze Vidikovac je pravo mjesto za predah i uživanje u pogledu na nepregledne hektare vinograda, pejzaže hrvatskoga Podunavlja i grad Osijek. Nakon kraćeg zaustavljanja za slikanje i uživanje u pogledu, nastavak vožnje u smjeru Zmajevca - mjesto je okruženo plodnim njivama, a poznat je po vinogradima, vinskim cestama i vinskim podrumima. Po dolasku u Zmajevac slijedi obilazak Edukacijske stanice Baranje uz degustaciju 2 vrste vina – stanica je mjesto gdje ćemo saznati zanimljive činjenice o prirodnim i društvenim osobinama Baranje. Nalazi se u podnožju gotovo 30 metara visoke lesne stijene u kojoj je 1854. godine prokopan podrum. Smještena je u krugu obiteljskog gospodarstva i u njoj se mogu razgledavati objekti i predmeti sa kojima se služilo stanovništvo tijekom povijesti u obavljanju svakodnevnih radova. Po završetku obilaska slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Prošetajte „Vinskim cestama Zmajevca“Katolički i Reformatski surduci već su nadaleko poznati po svojoj bogatoj vinskoj i gastro ponudi. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i polazak prema kući. Zaustavljanje kod Suhopolja za kraće uživanje u okruženju i samom Dvorcu Janković - izgrađen je sredinom 18.st., a sadašnji izgled dobio je početkom 20. stoljeća za vrijeme Elemira Jankovića. I danas čuva patinu starih, romantičnih vremena. Okružen je čarobnim perivojem, zaštićenim dobrom parkovne arhitekture, a i sam dvorac je zaštićeno kulturno dobro graditeljske baštine. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, povratak u smjeru Podravine. Povratak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 250,00 HRK po osobi. Cijena aranžmana iznosi 33,18 EUR po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Karanac , Vina Belje , Zmajevac Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
26.11.2022 05:30
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • prisustvovanje manifestaciji Čvarakfest
 • ulaznica i degustacija 2 vrste vina u Edukacijskoj stanici Baranje
 • posjet Suhopolju
 • svi razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 250,00 HRK po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 33,18 EUR po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 50,00 kn najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se sklapa prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu. 

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, OIB).

Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Garantirano
From 170 HRK / 22,56 EUR
Garantirano
From 280 HRK / 37,16 EUR
Garantirano
From 170 HRK / 22,56 EUR
Podijeli
Close

Čvarakfest i Baranja - majka vina

Cijena
250 HRK / 33,18 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja