ČAROLIJA ISTRE ZA DAN ŽENA

Cijena
255 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
30

MOTOVUN – LIMSKI KANAL – ROVINJ

  • Plan puta
  • Informacije
  • Slična putovanja
  • 07.03.2021.
07.03.2021.

KOPRIVNICA - MOTOVUN - ROVINJ

Polazak u 05:00 sati s autobusnog kolodvora u Koprivnici.  Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do Istarskog poluotoka. Ugodna vožnja Istrom uz panoramsko razgledavanje usputnih sela prema MOTOVUNSKOJ ŠUMI iznad koje se smjestio grad MOTOVUN, jedan od najljepših starih gradova na Mediteranu. Po dolasku, šetnja starogradskom jezgrom i obilazak: GRADSKA VRATA S KULOM, RENESANSNA GRADSKA PALAČA, GRADSKA LOŽA, ŽUPNA CRKVA SV. STJEPANA, SREDNJOVJEKOVNI RASPORED ULICA, GRADSKE CISTERNE… S vrha Motovuna pruža se prekrasan pogled na okolna mjesta i Motovunsku šumu, a terase rasprostranjene uz zidine idealna su pozicija za uživanje u gastronomskim specijalitetima, istarskim vinima i sl. Slobodno vrijeme za individualne programe… Ukrcaj u autobus te odlazak prema ROVINJU, prema mnogima najromantičnijem gradu na Jadranu. Usputno zaustavljanje kod  jedinstvenog, zaštićenog krajolika LIMSKI KANAL, koji je dio 35 km dugačke LIMSKE UDOLINE koja se proteže sve do Pazina. Kraće slobodno vrijeme za uživanje u prirodi.. Nastavak putovanja prema Rovinju. Po dolasku, odlazak u obilazak ROVINJA u pratnji lokalnog vodiča: CRKVA SVETE EUFEMIJE – ZAVIČAJNI MUZEJ – BALBIJEV LUK – GRADSKA URA – GRADSKA PALAČA.. Slobodno vrijeme za istraživanje uskih uličica i malenih trgova te za uživanje u jedinstvenom mediteranskom duhu koji Vas ovdje očekuje.. Povratak prema Koprivnici te dolazak u Koprivnicu u kasnijim večernjim satima..

O putovanju

Odredište
Motovun , Rovinj Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Datum i vrijeme polaska
07.03.2021 05:00
Uključeno u cijenu
  • prijevoz autobusom turističke klase
  • voditelj putovanja
  • lokalni vodič po Istri
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, organizaciju i realizaciju programa, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, PDV.
Nije uključeno u cijenu
  • „Projekt Doživljaj Motovuna“ - obilazak motovunskih zidina - najočuvanijeg fortifikacijskog sustava u Istri, s dva dvogleda i photo pointom, gradske lože, galerije „Pet kula“ i kule „Nova vrata“. – 20 kn / osoba ( za minimalno 20 prijavljenih putnika)
  • sve što nije navedeno pod „Cijena aranžmana uključuje“

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Kod upisa za rezervaciju potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenu, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 5 radna dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

VAŽNA NAPOMENA

  • Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
  • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
  • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
  • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
  • Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije Silvija turist koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

***DODATNA VRIJEDNOST***

1 pečat na KARTICI POVJERENJA

From 250 kn
From 1400 kn
4 dana
03.06.2021 01:00
From 260 kn
Podjeli
Close

ČAROLIJA ISTRE ZA DAN ŽENA

Cijena
255 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
30

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja