BRATISLAVA – KITTSEE

Cijena
220 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Bratislava
Mjesta
45+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 30.0,3.2019.
30.0,3.2019.

KOPRIVNICA - KITTSEE - BRATISLAVA

Polazak u 5:00 sata s Autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do gradića Kittsee gdje se nalazi tvornica čokolade Hauswirth. Slobodno vrijeme za degustaciju i kupnju proizvoda. Nakon toga slijedi odlazak prema Bratislavi. Dolazak u Bratislavu te odlazak na razgled grada i kulturno povijesnih znamenitosti uz voditelja putovanja. Bratislavski dvorac (Bratislavsky hrad) koji se nalazi iznad grada, a sa njega se pruža zaista spektakularan pogled na moderni dio grada Petržalku. Odlazak u Stari grad (Stare Miesto) koji je zaista poseban. Nalazi se na istočnoj obali Dunava te je zapravo većim dijelom pješačka zona, što je i više nego dobro. Ovdje se tako nalazi i većina kulturnih i povijesnih znamenitosti grada kao što su Gradska vijećnica (Stara radnica) tj. kompleks zgrada podignutih u 14/15. st – Mihaelova vrata, jedina očuvana vrata nekadašnjih srednjovjekovnih gradskih zidina koja se ujedno smatraju najstarijom građevinom u Bratislavi, te katedrala Sv. Martina – Primacijalni trg s nadbiskupskom palačom – Slovačko narodno kazalište na Hviezdoslavovom trgu (Hviezdoslavovo namestie) – Predsjednička palača (Grasalkovičeva palača). U Starom gradu nalaze se i mnoge druge zanimljivosti – od poznatog Čumila do čudnovatih uličnih kipova. Nakon obilaska grada slijedi slobodno vrijeme za vlastiti program. Preporučamo odlazak u jednu od mnogobrojnih pivnica na ručak te neizostavno kušanje provjereno kvalitetnih slovačkih piva. Povratak kući te dolazak u kasnijim večernjim satima.

O putovanju

Odredište
Bratislava Discover Bratislava
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor Koprivnica
Mjesto dolaska
Bratislava
Datum i vrijeme polaska
30.03.2019 05:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licenciranog voditelja putovanja
 • svi razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu
 • organizacija i realizacije programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju, osobne troškove

Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika.

Za putovanje vrijede  upute i opći uvjeti putovanja turističke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u agenciji.

Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

 

U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA ZA OVO PUTOVANJE POVRAT NOVCA NE VRŠIMO!!!!!

***DODATNA VRIJEDNOST***

1 pečata na KARTICI POVJERENJA

Podjeli
Close

BRATISLAVA – KITTSEE

Cijena
220 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Bratislava
Mjesta
45+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja