Bohinj – Vogel – Bled

Cijena
65 EUR / 489,74 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
40+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 08.07.2023.
08.07.2023.

Bohinj - Vogel - Bled

Polazak u 05:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima do Bohinjskog jezera  - ono leži duboko u ledenoj dolini koja je nastala prije otprilike 10 000 godina pod utjecajem ledenjaka, stisnuto između strmih obronaka okolnih brda i zelenih pašnjaka. Iako je imao čak 100 milijuna m3 vode, Bohinjci kažu da je voda u njemu samo za jednu „kantu” ako je dovoljno velika. Smješten je na 526 m nadmorske visine. Po dolasku slijedi obilazak uz licenciranog voditelja putovanja koji će Vas upoznati s predivnim znamenitostima ovog jezera od kojih je i 700 godina stara crkva Sv. Janeza Krstitelja, koji se nalazi uz jezero i poznati kameni most,… Slobodno vrijeme za kavu i samostalnu šetnju i uživanje. U dogovoreno vrijeme slijedi ukrcaj u autobus te odlazak do žičare i vožnja na Vogel - najpoznatije skijalište u zimskim mjesecima, a koje u proljetno i ljetno doba dobiva posebnu čar i predivan krajolik na kojem ćete ukoliko će biti sreće naći krave kako pasu ili vidjeti Kozoroge, zaštićenu vrstu na tom području. Uživajte u pogledu na Bohinjsko jezero te kušajte neke od specijaliteta (gulaš, jota, razne štrudle). Po završetku razgleda slijedi odlazak prema Bledu - ledenjačkom jezeru u Julijskim Alpama, smješteno na 475 m nadmorske visine. Neka vas ne zavara ovo “ledenjačko”, jezero je iznenađujuće toplo jer se puni vodom iz nekoliko termalnih izvora. Po dolasku na jezero slijedi obilazak i slobodno vrijeme za osobne programe – preporučamo da kušate glavni Bledski specijalitet - BLEDSKE KREMŠNITE ili kako oni to zovu „blejske kremne rezine“. Nakon uživanja u prekrasnoj prirodi, u dogovoreno vrijeme okupljanje grupe i povratak kući. Povratak je predviđen u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 65,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 489,74 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Bled , Bohinj Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
08.07.2023 05:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • voditelj putovanja
 • Povratna karta za žičaru na Vogel
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • vožnja brodom po Bledskom jezeru – cca 18 €
 • ulaznica za Bledski dvorac – 12 €
 • ulaznica za crkvu Marijinog Uznesenja na otočiću – cca 10,50 €
Cijena aranžmana iznosi 65,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 489,74 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

POPUNJENO
From 75 EUR / 565,09 HRK
GARANTIRANO
From 55 EUR / 414,40 HRK
GARANTIRANO
From 130 EUR / 979,49 HRK
GARANTIRANO
From 270 EUR / 2.034,32 HRK
GARANTIRANO
From 55,00 € / 414,40 HRK
Close

Bohinj - Vogel - Bled

Cijena
65 EUR / 489,74 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
40+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja