Biseri Balatona

Cijena
55 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 14.04.2024.
14.04.2024.

Keszthely – Tapolca – Tihany

Program putovanja:                                                             

Polazak u 08:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do jezera Balatonnajveće jezero srednje Europe, cijele godine nudi niz doživljaja koji se ne propuštaju. Jezero površine od blizu 200 km2 ljeti se lako ugrije, stoga obale koje se postupno produbljuju privlače kupače. Po dolasku u grad Keszthely, šetnja do palače Feštetić - obitelj Festetics igrala je značajnu ulogu u mađarskoj povijesti s političkog, kulturnog i gospodarskog gledišta; možda im je najznačajnija ostavština ipak dvorac Feštetić izgrađen u baroknom stilu: jedna od najvećih takvih zgrada u državi. Razgled započinjemo šetnjom po fascinantnim parkom impozantne barokne palače, a zatim odlazimo na razgled izložbe Muzeja palače Helikon, u kojem ćemo saznati kako su živjeli vlasnici palače, prinčevi i princeze minulih stoljeća. Po završetku razgleda palače, odlazak u šetnju gradom uz slobodno vrijeme za samostalno uživanje i odmor. Nakon slobodnog vremena slijedi kraća vožnja do Tapolce, podzemne špilje i jezera - otkriveno je 1903. godine, a od tada je utvrđeno da je ovo jezero samo mali dio velikog špiljskog sustava koji se nalazi ispod grada. Prvo ćemo saznati nešto o špiljama u gradu Tapolci i njegovoj okolici u okviru interaktivne izložbe, nakon čega ćemo veslati čamcem u dijelu podzemnog jezera dugom 180 metara po kristalno čistoj vodi. Za veslanje nisu potrebni jaki mišići, ali ćete se na nekoliko mjesta morati odgurivati rukama da biste prošli kroz uske kanale špilje. Nakon uživanja u ovom predivnom ambijentu, prepuni doživljaja odlazimo do Tihany-a – kada stojite na vidikovcu pored opatije, imate prekrasan pogled na Belső-tó (Unutarnje jezero) na poluotoku, kao i na južnu obalu Balatona. Samo ste nekoliko minuta šetnje od vidikovca do Lončarske kuće i Etnografskog muzeja na otvorenom u čijim su vitrinama izloženi predmeti narodne radinosti, kao i tradicionalni alati i pribor korišten od strane nekadašnjih obrtnika. Razgled naselja uz licenciranog voditelja putovanja te nakon toga kraće slobodno vrijeme za samostalno uživanje u pogledu na „Mađarsko more“. U dogovoreno vrijeme slijedi povratak u smjeru Hrvatske. Povratak je predviđen u večernjim satima.

 

Isprintaj program :)

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana...

O putovanju

Odredište
Keszthely , Tapolca , Tihany Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
14.04.2024 08:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Ulaznica za Palaču Feštetić, Keszthely
 • Ulaznica za Podzemno jezero i špilju Tapolca
Nije uključeno u cijenu
 • Ostali osobni troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje i/ili Osiguranje od otkaza putovanja
REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Pogledaj raspored sjedala u autobusu

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja i dodatna osiguranja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2024. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

Predlažemo Vam putno zdravstveno osiguranje i/ili osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje. Uvjete Paketa putnog osiguranja možete pročitati na poveznici. 

 • Putno zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja namijenjena pokrivanju troškova medicinskih usluga i pomoći tokom putovanja. Ova vrsta osiguranja može obuhvatiti troškove hitne medicinske pomoći, liječenje bolesti ili povreda, kao i druge neophodne zdravstvene usluge koje su potrebne tokom boravka u inozemstvu.
 • Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat 90% uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija.

Iznos osiguranja odrađuje se prema ukupnom iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB). Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

VAŽNA NAPOMENA:
 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Close

Biseri Balatona

Cijena
55 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja