Berba mandarina u delti Neretve

Cijena
1.100 kn po person
Trajanje
2 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 23.-24.10.2021.
23.-24.10.2021.

KOPRIVNICA - MAKARSKA - KOMARNA - METKOVIĆ - KOPRIVNICA

Program putovanja:

1.dan 23.10. (subota)          KOPRIVNICA – MAKARSKA – KOMARNA – METKOVIĆ
Polazak autobusnom s autobusnog kolodvora u Koprivnici u 04:00 h. Vožnja s usputnim stajanjima prema potrebi do Makarske smještena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s jugoistoka rtom Osejavom, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petrom. Slobodno vrijeme za osobne programe i individualni ručak. Odlazak prema Komarni. Po dolasku ukrcaj na brod Moja Lipa. Vožnja i razgledavanje Pelješkog mosta. Dolazak na Pelješke vrhove i posjet vinariji Drače. Slijedi degustacija vina i razgledavanje. Povratak u Komarnu uz zalazak sunca i impresivan pogled na Pelješki most. Odlazak autobusnom do Metkovića. Dolazak u hotel Narona te slobodno vrijeme za osobne programe, večera, noćenje.

2.dan 24.10. (nedjelja)       METKOVIĆ (Berba mandarina) – KOPRIVNICA
Nakon doručka, okupljanje grupe kraće slobodno vrijeme za osobne programe. Odjava iz hotela te odlazak na berbu mandarina. Dolina Neretve poznata je i pod nazivom „Zlatna dolina“ i „Hrvatska Kalifornija“ zbog izuzetno bogatog tla i zlatnih stabala mandarina u velikim nasadima. Dolazak na plantažu mandarina gdje nas očekuje tradicionalna dobrodošlica uz domaće aperitive i suhe smokve. Kreće berba mandarina – dobijete vrećicu (koju osigurava organizator) i ubirete za sebe približno 3 kg svježih mandarina. Nakon berbe slijedi fotosafari – vožnja lađama kroz kanale i rukavce neretvanske močvare, jedine delte u Hrvatskoj, uz razgledavanje bogate flore i faune. Nakon voženje slijedi odlazak na ručak u restoran „Villa Neretva“, gdje nas očekuje i lokalni glazbeni sastav. Nakon ručka kraće slobodno vrijeme za odmor i uživanje u čarima doline Neretve. Polazak prema Koprivnici te je planiran povratak u kasnijim večernjim satima.

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 2 pečata na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Komarna , Makarska , Metković Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
23.10.2021 04:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • 1 polupansion (večera/doručak) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u Hotelu Narona, Metković
 • boravišna pristojba
 • izlet brodom (vožnja, degustacija vina)
 • izlet berba mandarina (dobrodošlica uz domaće aperitive i suhe smokve, posjet plantaži mandarina i berba, 3 kg mandarina po osobi, fotosafari, ručak (goveđa juha, mix grill – 4 vrste mesa, restani krumpir, salata, kruh, desert, 0,25L vina/vode), glazba uživo)
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • doplata za 1/1 sobu – na upit
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom,  dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 100 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
  sjedala iza 2. vrata – 100 kn, ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 30 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija SILVIJA TURIST ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju
 • Polasci i ukrcaji su izričito sa navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

 

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici: www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Podjeli
Close

Berba mandarina u delti Neretve

Cijena
1.100 kn po person
Trajanje
2 dana
Odredište
More than 1
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja