Berba mandarina – Delta Neretve

Garantirano
Cijena
180 EUR / 1.356,21 HRK po osobi
Trajanje
2 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Dodatne informacije
 • Slična putovanja
 • Program berbe mandarina
 • 28.-29.10.2023.
28.-29.10.2023.

Makarska – Baćinska jezera – Pelješki most – Poluotok Pelješac, Vinarija Drače – Neum - Metković

P r o g r a m   p u t o v a n j a:

1.dan (subota)                  Makarska – Komarna – Metković   

Polazak 03:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim stajanjima prema potrebi do Makarskesmještena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s  jugoistoka rtom Osejavom, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petrom. Po dolasku u grad slijedi kraća šetnja uz licenciranog pratitelja putovanja. Po završetku šetnje, slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovorno vrijeme, okupljanje grupe te nastavak putovanja u smjeru Kleka. Zaustavljanje za uživanje u panoramskom pogledu na Baćinska jezerasastoje se od sedam jezera koja su dom brojnim biljnim i životinjskim vrstama. Prema legendi Ilirska kraljica Teuta obožavala je jezera te se upravo zbog nje ona još nazivaju i „biseri kraljice Teute“. Nakon kraćeg zaustavljanja za uživanje u panoramskom pogledu nastavak vožnje prema Kleku. Po dolasku ukrcaj na brod Moja Lipa. Ugodna vožnja brodom uz razgledavanje Pelješkog mosta - most u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj koji premošćuje Malostonski zaljev između Komarne na kopnu i Brijeste na poluotoku Pelješcu i tako cestovno ostvaruje kontinuitet teritorija Republike Hrvatske prekinut uskim koridorom kojim Bosna i Hercegovina kod Neuma izlazi na more. Izgrađen je u sklopu projekta Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom. Dolazak brodom do Peljeških vrhova te slijedi posjet Vinariji Drače. Razgled vinarije uz degustacija vina i zanimljivu priču domaćina. Nakon degustacije vina, povratak na brod. Povratak do Kleka uz zalazak sunca i impresivan pogled na Pelješki most. Ukrcaj u autobus i vožnja do Neuma - nalazi na Jadranskoj obali, na južnom dijelu Bosne i Hercegovine, blizu granice s Hrvatskom. To je malo primorsko naselje smješteno između općine Dubrovnik na sjeveru i hrvatskog poluotoka Pelješca na jugu. Po dolasku, prijava u Hotel Vapore ****. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Večera, noćenje.  

 

2.dan (nedjelja)                Metković

Doručak. Nakon doručka, kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Odjava iz hotela te odlazak na program Berbe mandarina. Neretva svoj put prema moru počinje u Bosni i Hercegovini, na nekih 1100 metara nadmorske visine. Od ukupnih 200 kilometara kroz koje se probija ova moćna rijeka, Hrvatskoj pripada tek njih 20. Pred kraj svog putovanja stvorila je dolinu koju često nazivaju hrvatskom Kalifornijom. Zbog izrazito povoljne klime, na plodnom neretvanskom tlu uspijeva mnogo toga, a najviše agrumi. Neretvanska mandarina je s vremenom postala toliko popularna da se probila na brojna europska tržišta kao zaseban brend ove doline. Programa Berba mandarina započinje dolaskom na plantažu mandarina, gdje nas očekuje dobrodošlica uz domaće aperitive i suhe smokve. Krećemo s berbom! Dobivate jednu vrećicu koju osigurava organizator i ubirete za sebe približno 3 kg svježih mandarina. Nakon berbe, nastavljamo s programom i foto safarijem deltom Neretve - vožnja lađama kroz kanale i rukavce neretvanske močvare, jedine delte u Hrvatskoj, uz razgledavanje bogate flore i faune. Po završetku vožnje lađama slijedi dolazak do Restorana „Villa Neretva“, gdje nas očekuje ručak. Uživanje u odličnoj hrani restorana uz pratnju lokalnog glazbenog sastava. Pripremite se za izbor kralja i kraljice Neretve! Po završetku ručka, slobodno vrijeme za uživanje, zabavu i odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i polazak u smjeru Podravine. Povratak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 180,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 1.356,21 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30%...

O putovanju

Odredište
Baćinska jezera , Makarska , Metković , Neum , Pelješki most , Poluotok Pelješac Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
28.10.2023 03:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 2 pečata
Cijena uključuje
 • Prijevoz autobusom turističke klase
 • Licencirani voditelj putovanja
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacija programa, PDV
 • Usluga smještaja na bazi 1 polupansiona (večera, doručak) u Hotelu Vapore****, Neum; boravišna pristojba
 • Izlet brodom oko Pelješkom mosta
 • Degustacija 3 vrste vina u Vinariji Drače
 • Program Berba mandarina (dobrodošlica uz domaće aperitive i suhe smokve, posjet plantaži mandarina i berba, 3 kg mandarina po osobi, fotosafari, ručak (goveđa juha, mix grill – 4 vrste mesa, đuveč riža, salata, kruh, desert, 0,25L vina/vode), glazba uživo)
Nije uključeno u cijenu
 • Osobni troškovi
 • Nadoplata za 1/1 sobu = na upit
Cijena aranžmana iznosi 180,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 1.356,21 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju od 30% ukupne cijene kako bi se rezervacija smatrala potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na putovanje. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.

Kod plaćanja akontacije potrebno je potpisati Ugovor o paket aranžmanu.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama. Mogućnost plaćanja u obrocima do 12 rata karticama:  VISA, Diners. Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 10 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 10 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 10 EUR
Sjedala 7,8 10 EUR
Sjedala iza 2. vrata 10 EUR
Ostala raspoloživa sjedala 5 EUR

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

VAŽNA NAPOMENA:

 • Kalkulacija je rađena na bazi 35 putnika.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija i prijevoznik SILVIJA TURIST prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Polasci i ukrcaji su izričito s navedenih mjesta u programu, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Putnička agencija SILVIJA TURIST ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika ostavljene u prijevoznom sredstvu i/ili destinaciji.

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Više informacija

Hotel Vapore****, Neum

Hotel Vapore se nalazi u predivnom gradu Neumu u Bosni i Hercegovini. Smješten je uz sam rub plaže, te nadomak kristalnog Jadranskog mora koje svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Rasprostranjen na 8 katova, hotel Vapore raspolaže s kapacitetom od čak 127 soba. Prva 3 kata su rezervirana za prave turističke atrakcije, kao što su suvenirnice sa tradicionalnim lokalnim suvenirima, te mini market, slastičarnica, pub i restoran za ljubitelje domaćih hercegovačkih jela, dok na zadnjem katu hotela nastupa prava oaza odmora i pogled na predivno Jadransko more.

Popunjeno
From 85 EUR / 640,43 HRK
Popunjeno
From 135 EUR / 1.017,16 HRK
Garantirano
From 50 EUR / 376,73 HRK
Popunjeno
From 120 EUR / 904,14 HRK

Odlazak na plantažu, kreće berba mandarina—svaki gost dobije vrećicu i ubere za sebe približno 3kg svježih mandarina.
Nakon berbe slijedi FOTO SAFARI—vožnja lađama kroz kanale i rukavce neretvanske močvare—jedine delte u Hrvatskoj, uz razgledavanje bogate flore i faune.
Za kraj ove avanture predviđen je ručak u restoranu 'Villa Neretva' gdje će gosti imati priliku uživati u najljepšoj gastro bajci doline Neretve uz muziku uživo.

Close

Berba mandarina - Delta Neretve

Cijena
180 EUR / 1.356,21 HRK po osobi
Trajanje
2 dana
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja