Advent SAMOBOR – ZAGREB

Cijena
150 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 19.12.2021.
19.12.2021.

KOPRIVNICA - SAMOBOR - ZAGREB - KOPRIVNICA

Program putovanja:

Polazak u 08:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja s usputnim zaustavljanjem za kavu do grada Samobora. Odlazak u razgled grada uz licenciranog pratitelja putovanja. Šetnja središnjem gradskim trgom - mjesto je na kojem svaka zgrada odiše duhom starih vremena, bogatih detalja i važne povijesti – na primjer, na broju 13 nalazi se balkon na kojem je pjesnik-ilirac Stanko Vraz prvi put ugledao svoju muzu Julijanu Cantilly, a na broju 14 svoje samoborske dane provodio je veliki književnik Antun Gustav Matoš. Na sredini Trga nalazi se stari zdenac s pitkom vodom i legendom - tko iz njega popije vodu uvijek se vraća Samoboru; župa crkva Sv. Anastazije, Franjevački samostan sa crkvom Uznesenja Blažene Djevice Marije - nasuprot samostana pogled na "prvu samoborsku vikendicu", znamenitu Wagnerovu vilu i park sa sekvojama… Po završetku razgleda, slobodno vrijeme za uživanje u adventskoj čaroliji uz poznate samoborske kremšnite. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus te slijedi vožnja autobusom u pravcu glavnog grada Hrvatske, Zagreba. Po dolasku u grad, odlazak autobusom do samog centra grada. Iskrcaj putnika na Palmotićevoj ulici u blizini Trga bana Jelačića. Odlazak na razgled grada uz licenciranog pratitelja putovanja. Šetnja glavnim gradom uz znamenitosti: Zagrebačka katedrala, Trg bana Jelačića, Kamenita vrata, Crkva sv. Marka, uspinjača, Tunel Grič i mnoge druge. Po završetku razgleda slobodno vrijeme za uživanje u čarima adventa - višestruko (3 godine za redom) nagrađivan kao najbolji u Europi, zagrebački advent u predblagdansko vrijeme nudi bogat program s mnoštvom sadržaja i događanja tijekom kojih hrvatska metropola živi u posebnom ozračju. Šetnja gradom uz božićne pjesme, miris kuhanog vina te raznih poslastica (paprenjaci, makovnjača, vanilin kiflice, trdelnik, germknedle…). Nakon uživanja u predivnom adventskom okruženju sastajanje s licenciranim pratiteljem putovanja na unaprijed dogovorenom mjestu. Ukrcaj u autobus te polazak u smjeru Koprivnice. Povratak u Koprivnicu predviđen je u kasnim večernjim satima.  

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Samobor , Zagreb Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
19.12.2021 08:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • posjet Samoboru i Zagrebu
 • svi razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 180 kn
From 120 kn
1 dan
12.12.2021 12:00
From 180 kn
From 250 kn
From od 295 kn
Podjeli
Close

Advent SAMOBOR - ZAGREB

Cijena
150 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
More than 1
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja